Jump to content
IGNORED

Domaća vina (Srbija i ex-Yu)

yolo

Recommended Posts

Posted

Pa nemoj bas tako, prvo malo tvrdi pazar ;) Nego jel taj radenkovicev bakir jos ima da se nadje u prodaji ili su to neke arhivske zalihe? Prosle godine sam bio neki dosta mladji i bio vrlo dobar!

Posted (edited)
Pa nemoj bas tako, prvo malo tvrdi pazar ;) Nego jel taj radenkovicev bakir jos ima da se nadje u prodaji ili su to neke arhivske zalihe? Prosle godine sam bio neki dosta mladji i bio vrlo dobar!
nego sta, nego tvrdim pazar. cekam da neko baci ovaj carigrad iz 2003 (+ prokupce, heh) u senku, al` bojim se da necu docekati :lol: s ozbirom na to da trenutno u prodaji nema nikakvog carigrada, razgrabise sve, smrc, ne znam sta da ti kazem za ove s pocetka veka. jedino ako se gazza isprsi bar 1 flasom na nekoj private degustaciji (bitlse dobijas edxtra, da te dodatnu dirnu i poteraju ti suze kad se flasa isprazni, a on dusmanin ne da drugu...)edit: brlj Edited by Cruella De Ville
Posted

Ja se trudim da kada ostavljam vina pa "odleze" uvek budu min. dve flase, kao i da bude vina slicnih karakteristika koje mogu da uskoce ako (realno uvek) zatreba... Carigrad, na zalost nisam skladistio ali bih mogao da vidim kod mojih vinara da li imaju nesto sklonjeno, sto je vrlo cest slucaj! Trenutno su moje zalihe 98% stranci ali cu se potruditi da se tokom zime taj odnos promeni.

Posted

javi sta si nasao i za koliko eventualno moze da se uzme :)

Posted

gde kupujete te flaše? i ja bi' nešto jebo :s_w:

Posted

a ja mislila da je odavno jasno da je ovo poslednje mesto za one koji bi da jebu! :lol: ovde se, bre, samo mere sadrzaji & godista buteljki i kvadrature podruma. to je ono sto, izmedju ostalog, pocnes da radis kad prestanes da jebes ;) ne znam samo sta ja radim ovde :huh:

Posted (edited)

Znam, vise od deceniju, ljude koji rade u vinoteci u Makedonskoj koja je uistinu dosta propala sto se tice izbora (uzeo ih Maxi kada i C market) ali je moguce da izvuku koji karton Carigrada a treba videti i u Cer prometu u Skenderbegovoj koji imaju velike zalihe... Ne obecavam da cu stici da to proverim pre ponedeljka ali bicete obavesteni u svakom slucaju!* Ja sam samo o godistima, bocama i podrumu i pricao, samo da se zna cool.gif

Edited by LukaLaban
Posted

xaxa samo se lozite, tetrebcici, dodjite juce :lol: eventualno vidite sa klupom za rezerve aka krueline drugarice dropljice, za kafu, caj, kokakolu i eventualno sok od djusa ;)

Posted

gde si ti, Tetrebcino! evo me da ti ga metnem i otpozadi, zaboravih danas :rolleyes:img0276aty7.jpgkako si, sta radis? ^_^

Posted

u jebote, dobro je sto se nisam kurchio s mojom kolekcijom inace bi mi bilo preceno kao pachetu, gubitkom nevinosti..... :o

Posted

ja spremna da budem robinja zbog carigrada, a vi se svi stisli. necu das` igram tako, kamoli da vajn tejstujem s folirantima -_- dakle, svako u svoj podrum i ledja uza zid :P

Posted (edited)

pa kad krene das pominje metanje otpozadi ja begam bez obzira shtas pije, jebes ti to, kad ti posle bridi from behind i vino ostavlja gorak ukus u ustima, even Emperorstown.

Edited by Corkscrew
Posted

idi bre, Vadisa, bridi nesto kako god da okrenes; evo, ja sam bas u okrsaju s jednom od onih prokupac-pratilja i super mi je! dal` ce nesto posle da mi bridi, ne brinem, sve se placa, pa sam spremna! :s_w:

Posted (edited)

"kako je krenulo, pevac ce da nagazi mladu " :whistle:

Edited by Corkscrew