vladavsnarod Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 ok, krenuo sam sa idejom da pazarim aparat do 300 evra, a vidi de sam stigao :) ali ako. gde su 350, tu su i 800...samo nastavi da guglas :) Link to comment
hoffnung Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) @toni, od koja dva? i koliko kostaju jedan i drugi, novi? aha, ti gledas eos 1100d i 1200d i slicne su im cene na amazonu i novi su, nisu polovni? i cena im je trista i kusur? koliko tacno jedan i drugi, tu gde gledas? Edited January 9, 2015 by hoffnung Link to comment
ToniAdams Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 http://www.amazon.de/Canon-SLR-Digitalkamera-Megapixel-HD-Ready-Live-View/dp/B004MKNBKU sacu da nadjem i 1200 al je siguran sam bio jeftiniji, recimo 340 evra Link to comment
ToniAdams Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 a, pa evo ga na istoj strani :D Link to comment
hoffnung Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 da me pitas, zasto je ovaj jeftiniji ne bih znao, a razlika u ceni je ocigledna. nista, bilo bi dobro da se neko javi i da razjasni ovu situaciju. btw toni, ti znas nemacki? vidim, sada kada si serovao ovaj link, amazon mi je bio na .de cool :) Link to comment
ToniAdams Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 hm, citam recenzije, ni po cemu ovaj 1200 ne bi smeo biti losiji. Link to comment
hoffnung Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 vidi, ovaj malac kaze da je prednost za 1200d vise. inace, ovo je unuk od elizabeth fraser :P Link to comment
ToniAdams Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 ako tako kaze unuk liz frejzer, onda mislim da nema dvojbe :) Link to comment
Indy Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 inace, ovo je unuk od elizabeth fraser :P Kako bre unuk, ona mlada zena, mojih godina? Link to comment
hoffnung Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 lol znam da je tih godina kao neki, ovde forumasi, mada mi je bilo zanimljivije sto sam napisao 'unuk' no 'sin' :P Link to comment
yolo Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 ja upoznah muza liz fraser onomad kada su svirali massive attack u bgd, nije mi se hvalio da je deda.... Link to comment
ToniAdams Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 cekbre, pa nije tada liz pjevala. ili jeste? prvi cert? ostarilo se, ne secam se vise. Link to comment
mustang Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 ps ovde na mobitelskoj fotografiji pontijak je imao fantastičnih fotki, a nije da sam prvi put video tako nešto. i zato mi je uvek preporuka za nekog početnika mobilni, pa onda sve ostalo. Ako imas ikakvog uticaja na njega-pontijaka, eno ga kaci na fb fotke iz madjarske, ima neke vredne konkursa ali on nece. Sokirana sam sta je uslikao (klizaliste na primer, kakva kompozicija, kontrast kao ulje na platnu da gledas....unbefuckinglievable!!!!) Link to comment
Indy Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Ma kakav mobilni, nemojte zezati. Link to comment
yolo Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 (edited) cekbre, pa nije tada liz pjevala. ili jeste? prvi cert? ostarilo se, ne secam se vise. nije pevala ali njen muz svira neki qrac u massive attack, cini mi se bubanj.... ili bas?! prepoznao bi ga na slici, jedan sasuseniji matorac edit - damon reece, bubnjar, imaju cerku. ovaj levo Edited January 10, 2015 by yolo Link to comment
Recommended Posts