March 5, 20169 yr ova nova braca koen, ave cezare, su kosmicko sranje kao veliki fan mogu slobodno da budem otvoren. gledao prvih 35, spavao sledecih 35, probudio se odgledao poslednjih 35 nista propustio nisam a necete ni vi ako zaobidjete
March 5, 20169 yr ko te šiša kad si iberhoh za thing 2011 de bre, zentara je taj, nema petlju da pogleda nesto strasno ja sam se vasih thingova nagledao sa zadovoljstvom, odgledajte vi À l'intérieur, ima da vristite ko devojcice btw, Keanu Reeves, sad kad sam prespavao, je najveca truba u ovom pomodarskoj poplavi rambo matoraca.
March 7, 20169 yr Ne mogu da verujem da se onaj kretenski Ridiculousness jos snima. 3 retko antipaticna debila gledaju klipove sa neta i ludo se zabavljaju. Cesto dovedu i jednako antipaticnog gosta za kompletan ugodjaj Posao ove plave curke je da izludjuje gledaoce svojim retko odvratnim smehom. Danas pustili klip neke budale sto je preskakala ogradu pa odvalila glavom u beton iz sve snage a debili umiru od smeha Edited March 7, 20169 yr by katamaran
March 8, 20169 yr Kakav je tebi toni taj helin stvor? iznenadjujuce solidan, i buduci da je prikvel, nimalo suvisan
March 8, 20169 yr I? Valja li? valja, bogumi. to te kvalifikuje da mi das jos 1 preporuku, nesto slicno. koga briga, libo me ceuv da gleam film koji pominjete na antipreporukama a gde da ga pominjemo? zorge nas oterao sa gone girl topika.
March 8, 20169 yr valja, bogumi. to te kvalifikuje da mi das jos 1 preporuku, nesto slicno. Haute tension - dodjes mi pivce.