Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Game of Thrones

Featured Replies

Само нек се то смеће завршило, било је зрело за крај прије седам година

• Replies 13.3k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pokojni Ruxin
    Pokojni Ruxin

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Potpuno nerealistična scena, tako se ne sere pored drveta. Od koga se zaklanja, od kamere? Na putu nema nikoga, da ima komotno bi ga videli kako kenja. Zašto se nije prihvatio za drvo, kako tradicij

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

Posted Images

1 hour ago, copkillah said:

Kako se završila? Prestao sam da gledam tamo negde oko 6-7. sezone

klasican happy end

Uzeli su se na kraju, znaci.

23 hours ago, mozzer said:

Ne bas obrnuto. Ali to nije tema ovde.

@arheolog1981

Super

Bio si badmintonac i veze nisi imao sa sportom? :D

Malo trivije za kraj

1 hour ago, MiddleClass said:

Bio si badmintonac i veze nisi imao sa sportom? :D

Receno jezikom GoTh-a bio sam Skorpionac... ;)

8 minutes ago, ZerrorR said:

Dobar, definitivno vise drame i iznenadjenja od pravog kraja, mada bez neke generalne poruke. 

GoT je na pocetku je imao tu dobru kombinaciju i sudare politickog realizma, stochastike (nepredvidivosti) i (nad)prirodnih sila koje je tesko kontrolisati.

Kombinacija tih elemenata je trebala i da sastavi dobar kraj ali nista od toga nije ostalo.

Zato i poruka na kraju o zlom tronu ispada tako banalna.

1 hour ago, Anduril said:

Dobar, definitivno vise drame i iznenadjenja od pravog kraja, mada bez neke generalne poruke. 

GoT je na pocetku je imao tu dobru kombinaciju i sudare politickog realizma, stochastike (nepredvidivosti) i (nad)prirodnih sila koje je tesko kontrolisati.

Kombinacija tih elemenata je trebala i da sastavi dobar kraj ali nista od toga nije ostalo.

Zato i poruka na kraju o zlom tronu ispada tako banalna.

Uzgred, cini mi se da je u knjigama wargovanje u ljude predstavljeno kao vrhunsko zlo... i dok Bran9000 silom prilika warguje u Hodora, postaje sve vise i vise autistican i sociopata... sto bi objasnilo zlost ovog kraja...

1 minute ago, ZerrorR said:

Uzgred, cini mi se da je u knjigama wargovanje u ljude predstavljeno kao vrhunsko zlo... i dok Bran9000 silom prilika warguje u Hodora, postaje sve vise i vise autistican i sociopata... sto bi objasnilo zlost ovog kraja...

Da, mogli su sa Branom napraviti svista ali je bilo ocigledno da od negde 4. sezone nisu imali pojma sta. Ovde covek dobro objasnjava i sazima gomilu problema:

15 hours ago, Ayatollah said:

Preston počinje za 20 minuta...

"The only reason Grey Worm should have called this people together is to redwedding them all" :Hail::lolol:

Meni je realno ovo bilo finale (Preston), poslednju epizodu sam odgledao preko kurca i sve vreme sam cekao Prestona da izadje :D

In other news, Bryan Cogman, koji je bio desna ruka Cock Merchantsa u ovoj seriji, prešao da radi Lord of the Rings seriju - doduše i tamo kao asistent scenaristima (i tamo su neka dvojica)...

Pokupio s Reddit-a, Lagerta kao Visenya Targaryen u prequel-u o Egonovom osvajanju. Jab to gledo :)28cdf7e3a6ee9708e321f1aa27ef8200.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

A Trevis Fimel kao Egon Osvajač :D