Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, porucnik vasic said:

Па ту је била стационирана бригада морнаричке пешадије.

to nesto ko ovi unsullied?

Posted

Trebinje - Dubrovnik 

SAD je sve na svoje mesto stalo... 

Posted
55 minutes ago, precog said:

to nesto ko ovi unsullied?

Аха. Видим налазиш ману вези, па да те питам у каквој си ти специјалној јединици служио.

Posted

ok izvini, nisam hteo da te uvredim i ne osudjujem ako je neko imao vezu u vojsci. prosao sam korporativne kurseve iz diversity and inclusion oblasti i nemam vise predrasuda, bitno je da je ljubav obostrana i da su akteri punoletne i pred zakonom odgovorne osobe. sto narod kaze, koliko ljudi toliko i cudi.

Posted

Preston počinje za 20 minuta...

Posted

"Their plot armour extends well beyond death"

:lol: 

Posted

Odličan, vredelo je čekati :D Hvala mu što pati i nervira se da ne bismo mi morali.

Preston : ja = ja : ostatak PPP

Posted

onog bosančerosa sam izgledao 3-4 minuta, a prestona probao par puta i nikad duže od pola minuta nisam izdurao

Posted

Jednom mi youtube izbacio preporuku da pogledam što je lik napravio video o najvećim propustima GRRM u knjigama. Brže bolje puštam, reko sad će prika garant da razbije o mostu na Blackwater i tako tim ozbiljnim stvarima...a on našao nekoliko nedoslednosti tipa Jaime u jednom chapteru jaše muškog konja, u sledećem jaše kobilu, oči su nekom u jednoj knjizi plave u drugoj zelene.

I takav video ima trista pesta zilijardi pregleda i još više komentara. :lol:

Posted

Vinizacija

Posted

da li bi forumski Unsatisfied bili srecniji da kraj got-a bude kao kraj the big bang theory? :D

Posted

i kal drogoš je bio iznerviran krajem serije :happy:

Posted
1 hour ago, Ros said:

da li bi forumski Unsatisfied bili srecniji da kraj got-a bude kao kraj the big bang theory? :D

Kako se završila? Prestao sam da gledam tamo negde oko 6-7. sezone