precog Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 21 minutes ago, porucnik vasic said: Па ту је била стационирана бригада морнаричке пешадије. to nesto ko ovi unsullied?
ZerrorR Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Trebinje - Dubrovnik SAD je sve na svoje mesto stalo...
porucnik vasic Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 55 minutes ago, precog said: to nesto ko ovi unsullied? Аха. Видим налазиш ману вези, па да те питам у каквој си ти специјалној јединици служио.
precog Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 ok izvini, nisam hteo da te uvredim i ne osudjujem ako je neko imao vezu u vojsci. prosao sam korporativne kurseve iz diversity and inclusion oblasti i nemam vise predrasuda, bitno je da je ljubav obostrana i da su akteri punoletne i pred zakonom odgovorne osobe. sto narod kaze, koliko ljudi toliko i cudi.
Weenie Pooh Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Odličan, vredelo je čekati Hvala mu što pati i nervira se da ne bismo mi morali. Preston : ja = ja : ostatak PPP
omiljeni Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 onog bosančerosa sam izgledao 3-4 minuta, a prestona probao par puta i nikad duže od pola minuta nisam izdurao
omiljeni Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Jednom mi youtube izbacio preporuku da pogledam što je lik napravio video o najvećim propustima GRRM u knjigama. Brže bolje puštam, reko sad će prika garant da razbije o mostu na Blackwater i tako tim ozbiljnim stvarima...a on našao nekoliko nedoslednosti tipa Jaime u jednom chapteru jaše muškog konja, u sledećem jaše kobilu, oči su nekom u jednoj knjizi plave u drugoj zelene. I takav video ima trista pesta zilijardi pregleda i još više komentara.
Ros Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 da li bi forumski Unsatisfied bili srecniji da kraj got-a bude kao kraj the big bang theory?
copkillah Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 1 hour ago, Ros said: da li bi forumski Unsatisfied bili srecniji da kraj got-a bude kao kraj the big bang theory? Kako se završila? Prestao sam da gledam tamo negde oko 6-7. sezone
Recommended Posts