Weenie Pooh Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Štaznam, ja koliko stižem da ispratim hajp, jedva da ga uopšte ima u poređenju sa prethodnim sezonama. Možda grešim, ali utisak mi je da se i tim najširim narodim masama odavno smučilo preko svake mere. Ne baš tako davno kao nama elitistima ali ipak, jebe im se za suptilne nagoveštaje o N+1 smrti Kita fucking Haringtona.
theanswer Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 (edited) 33 minutes ago, goofs said: Ne znam kakav je mindset prosečnog gledaoca, ali meni više uopšte nije bitno dal će neko zglajznuti ili ne. Bubi će preživeti jer je već umirao, za glavatu jedino čekam da vidim (moj pik je da će umreti), za ostale mi se fućka, neka ginu svi, ako može Sansa prva. Sansa će preživeti sigurno Mislim da Arja i Deni ginu skoro 100% Edited April 3, 2019 by theanswer
goofs Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Da, sadly, i Sansa i debeli Sem su na visokoj lestvici kandidata za preživ. Bila je ona priča da je Martin hteo da ubije Arju ali je to omiljeni lik njegove žene i kao zabranila mu.
Bujodrag Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Štaznam, ja koliko stižem da ispratim hajp, jedva da ga uopšte ima u poređenju sa prethodnim sezonama. Možda grešim, ali utisak mi je da se i tim najširim narodim masama odavno smučilo preko svake mere. Ne baš tako davno kao nama elitistima ali ipak, jebe im se za suptilne nagoveštaje o N+1 smrti Kita fucking Haringtona. Pa da, prelazi u distorzuju koju skoro svi mogu čuti. Vreme je za kraj serije pa onda scenaristi opet u stres mod da smisle nešto novo još bolje, brže, jače i intenzivnije. Mis'im, to je sasvim normalno. Ima nas sedeam i po milijardi na planeti. To je neshvatljivo velik broj ljudi. I Povezani smo bolje nego ikad. Internet će promeniti svet barem koliko su to učinile renesansa ili industrijska revolucija.
porucnik vasic Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 45 minutes ago, Weenie Pooh said: Štaznam, ja koliko stižem da ispratim hajp, jedva da ga uopšte ima u poređenju sa prethodnim sezonama. Možda grešim, ali utisak mi je da se i tim najširim narodim masama odavno smučilo preko svake mere. Ne baš tako davno kao nama elitistima ali ipak, jebe im se za suptilne nagoveštaje o N+1 smrti Kita fucking Haringtona. Мршав им је хајп у праву си.
goofs Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Bice hajp za poslednju epizodu, sad su svi u fazonu Avendžersi.
theanswer Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Nije tema al jel ima tu nešto zanimljivo, uopšte nisam u tom fazonu? Ne mislim samo na Avengerse nego na sve njih™?
Bujodrag Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Meni je super bio Guardians of the Galaxy. Mis'im, zelena cica, lepa. Volim zelenu boju a volim i cice. Pitka priča i solidan humor, šta'š više? Meni je ceo Marvel Cinematic Universe skroz OK. I Iron Man i ostalo. Čekam da objave drugi deo Avengersa pa da zbindžujem. Nisam još odgledao neke, onaj Dr Strange i još neki. No, meni je i druga sezona J. Jones sasvim dobra. Nisam zahtevan.
Escalade Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 (edited) ako je suditi po trejlerima sezona ce biti teska banana Edited April 3, 2019 by Escalade
porucnik vasic Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 5 hours ago, Escalade said: ako je suditi po trejlerima sezona ce biti teska banana За разлику од сезоне пре ње која је била...тешка банана.
mozzer Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 http://mondo.rs/a1177285/Zabava/TV/Igra-prestola-finale-glumci-na-premijeri-u-Njujorku.html Emilia Clarke negde na 0:50 preporucuje Fleabag
Escalade Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 11 hours ago, porucnik vasic said: За разлику од сезоне пре ње која је била...тешка банана. za ovu su se duze spremali
Valk Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 20 hours ago, Weenie Pooh said: Oh noes, Longclaw! Da nije Jon Sow možda... nije valjda... a da nije... greeemlin mrrrtav? I Džejmijeva zlatna ruka je u snegu. Teaser je ovo, ne trailer, može da bude al ne mora da znači. Jon Snow preživljava 100%, mislim kad je mogla cela Boltonova konjica da prođe kroz njega i da ga ne okrzne onda jebiga.
Recommended Posts