Clem Fandango Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Snimanje osme još nije ni počelo, mislim da još nije ni finaliziran scenario, bilo je procurelo za prvih par epizoda, ali pitanje je koliko od toga će zapravo završiti u samoj seriji, tako da poslednje dve ove sezone
hazard Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Sačekaj, ako je tačno da WW ne mogu preko Zida, u čemu je strateški problem Vesterosa? Dovoljno da se vojska povuče na 10 km južno od Zida, i tamo dočekaju zombije sa zmajevima, običnom i divljom vatrom, dok WW gledaju preko Zida. Bilo bi gadno, naravno, ali ta vojska zombija ne bi ni do Vinterfela stigla bez WW, jer je u pitanju masa beskrajno spore pešadije koja se bori bez ikakvog lukavstva ili taktike, samo običan rush. Dotraci na konjima sa zapaljenim strelama bi mogli da reše ovu vojsku bez ikakvih gubitaka. Sent from my LG-D858HK using Tapatalk Problem je sto do sada nisu imali zmajeve, a sada kada ih ima njihovoj vlasnici je bitnije ko je No. 1 u feudalnoj piramidi nego zaustavljanje zombija.
ToniAdams Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 pa sta, ko se ceni i drugi ga cene ali odakle ideja da ce prezentacija koju su naumili naterati sersei da promeni pristup?
MiddleClass Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 +1 Sersei bi se pojebala sa Zombijem i onda bi zajedno udarili na Zmajorodicu
Pečorin Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Snimanje osme još nije ni počelo, mislim da još nije ni finaliziran scenario, bilo je procurelo za prvih par epizoda, ali pitanje je koliko od toga će zapravo završiti u samoj seriji, tako da poslednje dve ove sezone Čitao sam za te dve, ono je previše suludo čak i za kurcotrgovce :D
Weenie Pooh Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 +1 Sersei bi se pojebala sa Zombijem i onda bi zajedno udarili na Zmajorodicu Najbolje je što Cersei već ima svog zombija, a Dragonstone Retard Crew misli da moraju da joj donesu još jednog da bi poverovala da zombiji postoje i nekako im se patriotski pridružila.
ToniAdams Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 valjda je taj njen naucno utemeljen, jebem li ga.
arheolog1981 Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Čitao sam za te dve, ono je previše suludo čak i za kurcotrgovce :DTo što je "procurelo" za prve dve epizode 8. sezone je čista mašta... neko je iskoristio što je HBO hakovan da malo troluje :) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
ToniAdams Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 u najkracim crtama - jer da se nadamo sisama? za ostalo me realno bas briga.
gone fishing Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Najbolje je što Cersei već ima svog zombija, a Dragonstone Retard Crew misli da moraju da joj donesu još jednog da bi poverovala da zombiji postoje i nekako im se patriotski pridružila. lol ne - njen zombi je poslušna zver, zombiji noćnog kralja slušaju samo njega i njegove posilne + imaju plave led sijalice umesto zenica ^_^
Valk Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Najbolje je što Cersei već ima svog zombija, a Dragonstone Retard Crew misli da moraju da joj donesu još jednog da bi poverovala da zombiji postoje i nekako im se patriotski pridružila. Planina nije undead, bio je živ kad ga se Qyburn dočepao.
Clem Fandango Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 ne znam šta će biti, nagađam samo, wink wink, nudge nudge, severnjačkim zombijima delovi tela nastavljaju da mrdaju i kad budu odvojeni od glavnine tela i mogu biti samo vatrom zaustavljeni i dragonglasom ubijeni. Mada ne vidim što Sersi jednostavno ne bi mogla odvojiti nekog čoveka od poverenja da pošalje na sever, da odjašu na konjima i sa bezbedne daljine utvrde da postoji stvarno armija zombija i white walkera, nego je jedino logično rešenje bilo da ova vesela družina ide u samoubilačku misiju. Ili, još jednostavnije što nisu jednostavno, došli sa Dotrakijima do prestonice (pošto je laka konjica totalna enigma za Vesteroške vojskovođe očigledno), proleteli par puta zmajevima i postavili ultimatum Sersi, dosta zajebavanja, predaj se, benduj koleno, da ne spalimo i tebe i pola grada, imamo važnija posla na severu
gone fishing Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 pa da je prohodno za konje i sedmorica mladih bi valjda koristili iste za grab and run misiju na severu
Recommended Posts