Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted (edited)

heh pa to ko u karatE kidu kad ga goni da polira auto.

Ja sam odmah provalio da će tako biti  :fantom:

Opasan je Mijagi-san Arhimeštar.... 

Edited by Filozof manijak
Posted

Kolko su neustrasivi lanisterski i tarlijevi vojnici... Zmajcuga im przi saborce levo i desno a oni drze liniju, slusaju komande i ne napustaju bojno polje. Ok je epizoda, ali ocekivao sam  vise sise.

Posted

spokojni su jer znaju da imaju savrseni, dosad nevidjeni pvo - malo uvecan samostrel

Posted

mozgam moze li se dzejmi nekako izvuci iz te papazjanije, sve mi se cini da nece biti hepi enda za njega :cry:

Posted

uskocice uvodu kepec da ga izvuce

Posted (edited)

kepec mi je dzoker za bacanje sa konja :isuse:

isplivace nekako , nego mislim posle svega, on na kojoj god strani bio ne moze da prodje veselo

Edited by Sara
Posted

Ima Džejmi da se reši oklopa i zlatne ruke u maniru Hudinija i da sa jednom rukom ispliva na drugu stranu van domašaja Deni i Dotraka. Ili još bolje, isplivaće sa sve oklopom jer su to ipak D&D :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

izvadice ga zmaj, prepoznace mau da je u pitanju vazan taoc ^_^

Posted

kepec mi je dzoker za bacanje sa konja :isuse:

Bio sam potpuno pod utiskom da je to Bron. Doduše, kakav je bio taj indijski pirat, mogao je da bude bilo ko.

Posted

Bio sam potpuno pod utiskom da je to Bron. Doduše, kakav je bio taj indijski pirat, mogao je da bude bilo ko.

Bron je, nema ko drugi... Tirion je daleko 500 metara barem kad Džejmi krene u juriš i još je bez konja. Bilo bi mnogo čak i za niske standarde D&D :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

pa super bi bilo da je tirion sa svojih 15 kila uspeo onako oklopljenog da ga baci 2 metra sa konja. definitivno je bron.

Posted

pucno ga adrenalin :lolol:

sve je namesteno tako da je prvi utisak da ga je spasao bron, zato mi je i sumnjivo

gledala sam dva puta kraj, moguce da jeste, a mozda je i navlakusa

Posted

Ne, meni je veći utisak što je pored blage pješčane plažice na 3 metra od mjesta gdje tek možeš da smočiš članke jebeni Marijanski rov. 

Posted

ma bron je, kapiram da ce se baciti za jednorukim sestrojebom da ga izvuce iz bare duboke vise desetina santimetara.

spasao dzejmija, kokno zmaja, al izgubio novce.