Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Morali su da daju razlog Nedu da ospori Dzofrija kao naslednika.

Posted

Morali su jer su se tada još oslanjali na knjigu, posle su se vinuli u kreativna holivudska nebesa pa nam odande sipaju svoja izbljunuta sočinjenija u gladna usta. Neće valjda baš sad, na vrhuncu slave, da krpe loose ends koje im je ostavio još onaj amater kakosezvaše Džr Martin. 

Posted

ovi sto su citali procureli skript samo nek mi kazu, jel ima sanse da se budjavi dzejmi nekako ipak, onako tesko oklopljen, ne izvuce iz vodurine?

Posted

ovi sto su citali procureli skript samo nek mi kazu, jel ima sanse da se budjavi dzejmi nekako ipak, onako tesko oklopljen, ne izvuce iz vodurine?

Nema :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

Meni samo nije jasno u kakav je to vodeni ponor upao, kad ga je Bron oborio s konja koji je stajao u plićaku?

Posted

u staro junacko vreme bile su uobicajene te suludo duboke bare. 

Posted

Otkud znaš da ga je bron oborio, verovatno jeste ali nije se videlo kako mi se čini

Posted

bron je, malo pre tog je capio belog konja vranca.

Posted

Pominjao je veće neko ranije...

U kadru kada kamera napusta brona, vidi se kako ovaj posmatra belog konja na bojištu ostalog od onog prikucanog Dothrakija. Posle se u delicu sekunde pre zmajevog bljuvanja vatte vidi kako jahać belog konja obara Džejmija sa konja. To je bron bio

Posted

al jest zanimljivo resenje - bara bez dna usred polja, pa jos bojnog polja. kapiram da je puna vitezova, fakin ejzenstajn.

Posted

Gotovo sigurno da jeste al možda nas i iznenade

Posted

Bez obzira na tu glupost, meni je scena bitke bila odlična, pogotovo upotreba zmaja kao helikoptera apač u kombinaciji sa konjicom onih mongola

Posted

:D c518194f18fff50c38037e1aa52c3169.jpg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

heh pa to ko u karatE kidu kad ga goni da polira auto.