August 5, 20177 yr Morali su jer su se tada još oslanjali na knjigu, posle su se vinuli u kreativna holivudska nebesa pa nam odande sipaju svoja izbljunuta sočinjenija u gladna usta. Neće valjda baš sad, na vrhuncu slave, da krpe loose ends koje im je ostavio još onaj amater kakosezvaše Džr Martin.
August 5, 20177 yr ovi sto su citali procureli skript samo nek mi kazu, jel ima sanse da se budjavi dzejmi nekako ipak, onako tesko oklopljen, ne izvuce iz vodurine?
August 5, 20177 yr ovi sto su citali procureli skript samo nek mi kazu, jel ima sanse da se budjavi dzejmi nekako ipak, onako tesko oklopljen, ne izvuce iz vodurine? Nema :) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
August 5, 20177 yr Meni samo nije jasno u kakav je to vodeni ponor upao, kad ga je Bron oborio s konja koji je stajao u plićaku?
August 5, 20177 yr Otkud znaš da ga je bron oborio, verovatno jeste ali nije se videlo kako mi se čini
August 5, 20177 yr Pominjao je veće neko ranije... U kadru kada kamera napusta brona, vidi se kako ovaj posmatra belog konja na bojištu ostalog od onog prikucanog Dothrakija. Posle se u delicu sekunde pre zmajevog bljuvanja vatte vidi kako jahać belog konja obara Džejmija sa konja. To je bron bio
August 5, 20177 yr al jest zanimljivo resenje - bara bez dna usred polja, pa jos bojnog polja. kapiram da je puna vitezova, fakin ejzenstajn.
August 5, 20177 yr Bez obzira na tu glupost, meni je scena bitke bila odlična, pogotovo upotreba zmaja kao helikoptera apač u kombinaciji sa konjicom onih mongola