Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Morali su da daju razlog Nedu da ospori Dzofrija kao naslednika.

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Morali su jer su se tada još oslanjali na knjigu, posle su se vinuli u kreativna holivudska nebesa pa nam odande sipaju svoja izbljunuta sočinjenija u gladna usta. Neće valjda baš sad, na vrhuncu slave, da krpe loose ends koje im je ostavio još onaj amater kakosezvaše Džr Martin. 

ovi sto su citali procureli skript samo nek mi kazu, jel ima sanse da se budjavi dzejmi nekako ipak, onako tesko oklopljen, ne izvuce iz vodurine?

ovi sto su citali procureli skript samo nek mi kazu, jel ima sanse da se budjavi dzejmi nekako ipak, onako tesko oklopljen, ne izvuce iz vodurine?

Nema :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

e jbg. fala.

Meni samo nije jasno u kakav je to vodeni ponor upao, kad ga je Bron oborio s konja koji je stajao u plićaku?

u staro junacko vreme bile su uobicajene te suludo duboke bare. 

Otkud znaš da ga je bron oborio, verovatno jeste ali nije se videlo kako mi se čini

bron je, malo pre tog je capio belog konja vranca.

Pominjao je veće neko ranije...

U kadru kada kamera napusta brona, vidi se kako ovaj posmatra belog konja na bojištu ostalog od onog prikucanog Dothrakija. Posle se u delicu sekunde pre zmajevog bljuvanja vatte vidi kako jahać belog konja obara Džejmija sa konja. To je bron bio

al jest zanimljivo resenje - bara bez dna usred polja, pa jos bojnog polja. kapiram da je puna vitezova, fakin ejzenstajn.

Gotovo sigurno da jeste al možda nas i iznenade

Bez obzira na tu glupost, meni je scena bitke bila odlična, pogotovo upotreba zmaja kao helikoptera apač u kombinaciji sa konjicom onih mongola

:D c518194f18fff50c38037e1aa52c3169.jpg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

heh pa to ko u karatE kidu kad ga goni da polira auto.