Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

pre tormund, haund mi sad deluje ko da nit pisa nit sere, eventualno ako se razviju bas jake emocije.

malo me bron razocarao u borenju, moram da priznam.

Posted

i da, sto je korketi dao brendonu srbosjek? nisam bas skonto.

Posted

Dobar dan!

meni je ove nedelje stiga drugi "notice of copiright violation" :cry: od HBO-a​, pa mi se sada ne nabavlja na uobicajenom mestu. da li neko hoce da bude drug i posalje mi fajl sa 4. epizodom? 

(ponude slati na pm, da ovde slucajno ne bi procitala neki spoiler)

Posted

jel smes da direktno strimujes?

Posted (edited)

ne znam, navodno je teze to da im otkriju, ali otkud znam...vi svi streamujete inace?

Edited by rajka
Posted (edited)

ja inace koristim seedr. ovo sad sam strimovao. mada mi je jedan forumas poslao i link za pirate.

malo da zivim na ivici, a cini mi se da je kvalitet ripa za nijansu manje odvratan.

Edited by ToniAdams
Posted

Strava epizoda izgleda, ali je stream katastrofičan, jedva se konji od zmajeva razlikuju. A Sansa i Arya samo po visini.

Posted

ja inace koristim seedr. 

Ti si bese u Nemackoj? Koliko je seedr safe to use? 

On topic:

ww.jpg

Posted

Ti si bese u Nemackoj? Koliko je seedr safe to use? 

On topic:

pa trebalo bi da je potpuno. kod njih bacis sta oces, a onda mozes direktno da strimujes, il da svuces kriptovano.

Posted

Sjajna sezona  :thumbsup:

sta mislite oce se jos pojavljivati Gentry?  ja mislim da bi bio red  <_<

Posted

Hoće, ima njih u skoro svakoj epizodi. Obično anahrono aplaudiraju nekome.

tenor.gif

Posted

ma gde, robertovo kopile se pojavljuje na min u svakoj drugoj sezoni a sada kada je ta poroica do nogu potučena on ne može da bude faktor sve i da ga desetkovano plemstvo u storms end-u izglasa za legitimnog kralja 7 kraljevina

- pogotovo ne sada kada se pojavio faktor mongolo-indijanaca sa podrškom letećih napalm bacača ^_^ koji je raskućio najjaču vojsku na kontinentu koju je predvodio najbolji general

Posted

pa jeste, ali se onda pitam sto su ga uopste uvodli u pricu. malo je ono ko je bezveznim network serjama gde krenu sa nekim plotom, i onda ga skroz zaborave.