ToniAdams Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 pre tormund, haund mi sad deluje ko da nit pisa nit sere, eventualno ako se razviju bas jake emocije. malo me bron razocarao u borenju, moram da priznam.
ToniAdams Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 i da, sto je korketi dao brendonu srbosjek? nisam bas skonto.
rajka Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dobar dan! meni je ove nedelje stiga drugi "notice of copiright violation" od HBO-a, pa mi se sada ne nabavlja na uobicajenom mestu. da li neko hoce da bude drug i posalje mi fajl sa 4. epizodom? (ponude slati na pm, da ovde slucajno ne bi procitala neki spoiler)
rajka Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) ne znam, navodno je teze to da im otkriju, ali otkud znam...vi svi streamujete inace? Edited August 4, 2017 by rajka
ToniAdams Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) ja inace koristim seedr. ovo sad sam strimovao. mada mi je jedan forumas poslao i link za pirate. malo da zivim na ivici, a cini mi se da je kvalitet ripa za nijansu manje odvratan. Edited August 4, 2017 by ToniAdams
Indy Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Strava epizoda izgleda, ali je stream katastrofičan, jedva se konji od zmajeva razlikuju. A Sansa i Arya samo po visini.
Amos Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 ja inace koristim seedr. Ti si bese u Nemackoj? Koliko je seedr safe to use? On topic:
ToniAdams Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Ti si bese u Nemackoj? Koliko je seedr safe to use? On topic: pa trebalo bi da je potpuno. kod njih bacis sta oces, a onda mozes direktno da strimujes, il da svuces kriptovano.
rajka Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Sjajna sezona sta mislite oce se jos pojavljivati Gentry? ja mislim da bi bio red <_<
Weenie Pooh Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Hoće, ima njih u skoro svakoj epizodi. Obično anahrono aplaudiraju nekome.
rajka Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 (edited) Gendry, typo, izvini, snarky snark ^_^ a da odgovorim na svoje pitanje, internet kaze da hoce, phew! bilo bi lame da su ga zaboravili. http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/game-of-thrones-season-7-episode-4-joe-dempsie-gendry-return-white-walkers-dragonglass-jon-snow-a7878146.html Edited August 5, 2017 by rajka
gone fishing Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 ma gde, robertovo kopile se pojavljuje na min u svakoj drugoj sezoni a sada kada je ta poroica do nogu potučena on ne može da bude faktor sve i da ga desetkovano plemstvo u storms end-u izglasa za legitimnog kralja 7 kraljevina - pogotovo ne sada kada se pojavio faktor mongolo-indijanaca sa podrškom letećih napalm bacača ^_^ koji je raskućio najjaču vojsku na kontinentu koju je predvodio najbolji general
rajka Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 pa jeste, ali se onda pitam sto su ga uopste uvodli u pricu. malo je ono ko je bezveznim network serjama gde krenu sa nekim plotom, i onda ga skroz zaborave.
Recommended Posts