MayDay Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Vini, na šta je otporan ili neotporan Kralj noći, prosjak zore? Na njega opsidijan ne utiče vrv?
Zeleni sto Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Deneris je jos uvek pritajeni tigar, skriveni zmaj, ko zna kad ce da eksplodira Hm... Negde pred kraj sezone?
Sara Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ja čekam jahanje zmajeva i to sva tri od tri različita jahača. Jel to moguće?
Timmy Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Bice to sigurno. Samo je pitanje ko ce biti ostali jahaci. Vise je kandidata, Dzon, Tirion, Arja, Brendon...
arheolog1981 Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ja čekam jahanje zmajeva i to sva tri od tri različita jahača. Jel to moguće?Moguće je :) Igrom slučaja znam preostala dva jahača u seriji... u knjigama će biti drugačije, mnogo :) Al neću da spojlujem :) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
MayDay Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Pa cim je bila scena gde je Tirion sisao da odveze zmajeve i sve proslo glatko, naravno da je Tirion jedan od ta tri. U knjizi tipujem na Mensa.
Ayatollah Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 (edited) Mene i dalje intrigira ideja da bi Mira Rid mogla biti jedan od jahača, tj. da je Lijana u Tower of Joy rodila blizance, koje su Ned Stark i Hauland Rid odneli na različite strane. Glumica u seriji podseća na Džona, lik u knjizi podseća na Lijanu Stark, a preostali zmajevi (u knjizi barem) su beli i zeleni, gde bi beli bio za Džona, a zeleni za močvarku, kao svojevrsni simboli. Uz to, cela stvar poseća na Egonovo osvajanje Vesterosa (brat i dve sestre, doduše, ovde bi bilo tetka i bratanci), a i publika voli te tugaljive Star Wars porodične limunadice. Decu Neda Starka ne vidim na zmajevima, a i Tirion mi je upitan, uopšte mi ne ide uz njegov dosadašnji razvoj. EDIT: Bratanci, a ne sestrići. Edited July 25, 2017 by Ayatollah
theanswer Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 (edited) kako je krenulo na kraju će sem da savlada i warging u citadeli i da on jaše zmaja bude zmaj htedoh reći Edited July 25, 2017 by theanswer
arheolog1981 Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Mene i dalje intrigira ideja da bi Mira Rid mogla biti jedan od jahača, tj. da je Lijana u Tower of Joy rodila blizance, koje su Ned Stark i Hauland Rid odneli na različite strane. Glumica u seriji podseća na Džona, lik u knjizi podseća na Lijanu Stark, a preostali zmajevi (u knjizi barem) su beli i zeleni, gde bi beli bio za Džona, a zeleni za močvarku, kao svojevrsni simboli. Uz to, cela stvar poseća na Egonovo osvajanje Vesterosa (brat i dve sestre, doduše, ovde bi bilo tetka i sestrići), a i publika voli te tugaljive Star Wars porodične limunadice. Decu Neda Starka ne vidim na zmajevima, a i Tirion mi je upitan, uopšte mi ne ide uz njegov dosadašnji razvoj. Za knjige ovo može biti vrlo lako istina. I ja sam na tom tragu :) Slažem se za Starke i Tiriona. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Krošek Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Pa cim je bila scena gde je Tirion sisao da odveze zmajeve i sve proslo glatko, naravno da je Tirion jedan od ta tri. U knjizi tipujem na Mensa. secam se te scene, ali nije mi nikad bio jasan njen smisao. koja je fora s njim i sa zmajevima, sa njegovim porekom itd?
Ayatollah Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 secam se te scene, ali nije mi nikad bio jasan njen smisao. koja je fora s njim i sa zmajevima, sa njegovim porekom itd? Postoji hipoteza da on nije sin Tivina Lanistera, već Ludog Kralja i Džoane Lanister, te da je to pravi razlog zbog kojeg ga je Tivin prezirao, a ne njegova fizička pojava. U tom slučaju, on bi bio Targarjen, pa bi mogao da jaše zmaja.
theanswer Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Postoji hipoteza da on nije sin Tivina Lanistera, već Ludog Kralja i Džoane Lanister, te da je to pravi razlog zbog kojeg ga je Tivin prezirao, a ne njegova fizička pojava. U tom slučaju, on bi bio Targarjen, pa bi mogao da jaše zmaja. to je jako nategnuto, da ne kažem nema šanse da je ovo istina
MayDay Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Sad ce doci i Vini da nam sere jer pricamo o teorijama i da ih odbaci sa indignacijom. Moja najdraza teorija sa interneta je da je Mens u stvari Regar T.
Recommended Posts