mandingo Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Vini, kad krece ovo sranje?16 Jul. I ne pitaj uinija, ostavi ga da glumi kako ne gleda seriju. [emoji14]
Razzmatazz Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Nisam gledao seriju i pre nego što je to bilo kul.
mandingo Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Nisam gledao seriju i pre nego što je to bilo kul.Ma okay, ne odnosi se na tebe, nego na cock merchant-a koji, navodno, vise nije u stanju ni da hejtuje seriju. Poznat opus iz danova lost-a.
Weenie Pooh Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 ne odnosi se na tebe, nego na cock merchant-a :o Smrtna uvreda u mom selu.
Ayatollah Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Sad sam došao da ga okačim. Zanimljivih momenata ima: - Unsullied i Dotraci se kolju sa Lanisterima; - Sansa se žvalavi sa Elariom Sand; - Džon davi LF-a u kripti; - Melisandra čeka Deneris na Dragonstone-u;
Weenie Pooh Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 A to je znači bila Elarija Nisam mogao da provalim ko je. Lepa im je ona podna mapa. Eto, neka ne bude da nisam imao ništa pozitivno da kažem o ovom sranju.
Ayatollah Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Što se duriš, vidiš da će biti scena eksplicitnog nasilja i još eksplicitnijeg (lezbo) seksa (valjda). Idealna zabava za dugačke letnje dane, kada mozak i tako ne radi zbog vrućine... Puštao sam tu scenu na pola sekunde, da vidim ko je u pitanju. Mislio sam u prvom trenutku da je Tristan Martel, ali se onda setih da su ga Đokotrgovci gepekovali, pa je strašna istina izbila na videlo...
Weenie Pooh Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 (edited) Ja sam pretpostavio da je novi lik, onaj iz Vejla što ga u knjizi Littlefinger namešta Sansici za svadbu... Harry the Heir? Ali Elarija je skoro pa očigledan izbor - toliko blentav, toliko besmislen, toliko SJW. Ceo kontinent je između njih, može majka da joj bude, apsolutno ništa zajedničko nemaju (osim Mali Perica feminizma kakav smo gledali krajem prošle sezone). Naravno da su njih sparili, Danny će sa Jašarom, ostaće Cersei jedina od 65 kraljica-amazonki bez ljubavnice... ali to je OK jer je ona ipak zla. Edited May 24, 2017 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Preston ipak kaže da su Elarija i Jašara u pitanju, dakle Sansa se sigurno čuva za Hounda -_-
Ayatollah Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Da, pazi stvarno, nije Sansa nego Yara. Popustilo mi je zapažanje kad su žene u pitanju, biće da previše sedim u kancelariji i buljim u papire.
omiljeni Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Lepa im je ona podna mapa. Eto, neka ne bude da nisam imao ništa pozitivno da kažem o ovom sranju. Čudno izgleda Westeros na toj mapi. Pogotovo na severozapadu.
Recommended Posts