MayDay Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 (edited) Volela bih sve to tako da bude. Hehe, kako je sad nebitan King's Landing. :-) PS. Od knjiga očekujem puuuno inteligentnije peripetije i rasplet. Edited October 26, 2016 by MayDay
arheolog1981 Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Volela bih sve to tako da bude. Hehe, kako je sad nebitan King's Landing. :-) PS. Od knjiga očekujem puuuno inteligentnije peripetije i rasplet. Martin da završi serijal sa dve slikovnice od po 30 strana biće inteligentniji rasplet od ovog s.... :) Sad baš vraćam film na prethodne sezone... ovde ima toliko gluposti i besmislica da sam siguran da je 99% tačno :) Što bi se reklo... u duhu D&D
Timmy Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Drugar koji je veliki fan mi rece da su pomerili snimanje za sredinu zime kako bi verodostojnije prikazali scene velike zime. Pa zbog toga sledeca sezona tek u junu.
theanswer Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Liku ladno nije logično da Tirion ide u KL da priča sa Džejmijem ali mu je logično da ide u KL da priča sa Bronom.
MayDay Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Ne znam, ali ja ne mogu da dočekam scenu kada Deni prvi put vidi Bubija. Živote. :wub:
*edited by mod Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Ne znam, ali ja ne mogu da dočekam scenu kada Deni prvi put vidi Bubija. Živote. :wub: Bice
bigvlada Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ne znam, ali ja ne mogu da dočekam scenu kada Deni prvi put vidi Bubija. Živote. :wub: Ti zamišljaš da će biti ovo A biće ovo
goofs Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Sve, sve, gluposti naravno, patetika, itd, ali ovo Sam leaves Oldtown for Winterfell with Gilly and baby Sam. Pa jbmtizenomajku, jesu oni normalni
*edited by mod Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) Sve, sve, gluposti naravno, patetika, itd, ali ovo Sam leaves Oldtown for Winterfell with Gilly and baby Sam. Pa jbmtizenomajku, jesu oni normalni Ocekivano skroz. Ionako su ga poslali po jebeni mac sad je red da se vrati i da isti da Jonu ili kome vec. Edited November 1, 2016 by *edited by mod
Azdaja Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Ne bih se bunio da se utope u tom procesu, žešće smaranje svaki minut proveden gledajuci/čitajući o njemu
goofs Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Koliko bese ima tih valirijskih maceva u Vesterosu? - jedan je bese kod Dzona, dao mu ga matori Mormont, mada ne znam sta bi sa njim posle smrti/bitke - jedan je bio Nedov led, njega je Tivin pretopio u dva, jedan za Dzofrija drugi za Dzejmija koji ga je prosledio Brijeni, ne? Gde je sad onaj Dzofrijev? - jedan je ovaj sto ga je Sem ukrao Je l ima jos?
Recommended Posts