decak Kejt Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 šta se desilo sa Aryinim dire-wolfom? jesam li dobro ispratila da su ostali živi samo Jonov i Aryin?
arheolog1981 Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 šta se desilo sa Aryinim dire-wolfom? jesam li dobro ispratila da su ostali živi samo Jonov i Aryin?Arjina vučica Nimerija je živa i pojavljuje se u knjigama... u seriji je (pretpostavimo) živa ali nema pomena o njoj. Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока
Weenie Pooh Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Gde se pojavljuje u knjigama? Samo je Arya sanja iz prvog lica, Bran-style, što mislim da su jednom prikazali i u seriji.
MiddleClass Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Nimerija ce da jase zmaja mmw. Ona, Bubili i Kalisi.
arheolog1981 Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Gde se pojavljuje u knjigama? Samo je Arya sanja iz prvog lica, Bran-style, što mislim da su jednom prikazali i u seriji.Pa to, Arja se varguje u nju, ne sanja je :) Vidimo je kroz Arju Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока
Moća Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Gde se pojavljuje u knjigama? Samo je Arya sanja iz prvog lica, Bran-style, što mislim da su jednom prikazali i u seriji.Mislim da se pominje u par recenica vucji copor kako terorise u sumama a predvodi ih vucica.
theanswer Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 (edited) Da bre, pominje se prilično često kako po riverlandsu predvodi čopor vukova. Bar sam ja stekao utisak da se često to pominje. Mislim ne kažu nikad konkretno da je to ona ali jeste. Edited July 3, 2016 by theanswer
Weenie Pooh Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Ma znam da se pominje, ali rekao si da se pojavljuje pa mislim da nisam nešto propustio...
Geo Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Generalno su mi svi dire-wolfs veliko razoacarenje, bas sam se lozio(kad sam krenuo da citam serijal) da mogu da imaju neku znacajniju ulogu ... p.s. Ladno sam zaboravio, jel summer ziv u knjigama ili je nastradao negde na putu do pecine ? Edited July 4, 2016 by Geo
decak Kejt Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Rikonov vuk je takodje rahmetli, a ja sam skapirala da je Branov vuk stradao kad i Hodor?
arheolog1981 Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Rikonov vuk je takodje rahmetli, a ja sam skapirala da je Branov vuk stradao kad i Hodor? Pričamo o knjigama, odmaramo od serije do aprila :)
Weenie Pooh Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 U seriji su svi vukovi mrtvi ili nestali. Ne zna se gde je Džonov Ghost (nije hteo da ga povede u Battle of the Bastards, srsly? Za šta ga je čuvao?) i pomenuta Arjina Nymeria.
*edited by mod Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 U seriji su svi vukovi mrtvi ili nestali. Ne zna se gde je Džonov Ghost (nije hteo da ga povede u Battle of the Bastards, srsly? Za šta ga je čuvao?) i pomenuta Arjina Nymeria. Rekose vec da je cuvan zbog CGI, sad posto je Wun Wun mrtav moci ce cesce da guraju Ghosta.
Recommended Posts