Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

šta se desilo sa Aryinim dire-wolfom? jesam li dobro ispratila da su ostali živi samo Jonov i Aryin?

Posted

šta se desilo sa Aryinim dire-wolfom? jesam li dobro ispratila da su ostali živi samo Jonov i Aryin?

Arjina vučica Nimerija je živa i pojavljuje se u knjigama... u seriji je (pretpostavimo) živa ali nema pomena o njoj.

Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока

Posted

Gde se pojavljuje u knjigama? Samo je Arya sanja iz prvog lica, Bran-style, što mislim da su jednom prikazali i u seriji.

Posted

Nimerija ce da jase zmaja mmw. Ona, Bubili i Kalisi.

Posted

Gde se pojavljuje u knjigama? Samo je Arya sanja iz prvog lica, Bran-style, što mislim da su jednom prikazali i u seriji.

Pa to, Arja se varguje u nju, ne sanja je :) Vidimo je kroz Arju

Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока

Posted

Mislim da se pominje u par recenica vucji copor kako terorise u sumama a predvodi ih vucica.
Posted (edited)

Da bre, pominje se prilično često kako po riverlandsu predvodi čopor vukova. Bar sam ja stekao utisak da se često to pominje. Mislim ne kažu nikad konkretno da je to ona ali jeste.

Edited by theanswer
Posted

Ma znam da se pominje, ali rekao si da se pojavljuje pa mislim da nisam nešto propustio...

Posted

MayDay, evo ti bubija

Jooojjjjjj!! :wub:
Posted (edited)

Generalno su mi svi dire-wolfs veliko razoacarenje, bas sam se lozio(kad sam krenuo da citam serijal) da mogu da imaju neku znacajniju ulogu ...

p.s. Ladno sam zaboravio, jel summer ziv u knjigama ili je nastradao negde na putu do pecine ?

Edited by Geo
Posted

Lady i Grey Wind su stradali. Ostali su zivi.

Posted

Rikonov vuk je takodje rahmetli, a ja sam skapirala da je Branov vuk stradao kad i Hodor?

Posted

Rikonov vuk je takodje rahmetli, a ja sam skapirala da je Branov vuk stradao kad i Hodor?

Pričamo o knjigama, odmaramo od serije do aprila :)

Posted

U seriji su svi vukovi mrtvi ili nestali. Ne zna se gde je Džonov Ghost (nije hteo da ga povede u Battle of the Bastards, srsly? :blink: Za šta ga je čuvao?) i pomenuta Arjina Nymeria.

Posted

U seriji su svi vukovi mrtvi ili nestali. Ne zna se gde je Džonov Ghost (nije hteo da ga povede u Battle of the Bastards, srsly? :blink: Za šta ga je čuvao?) i pomenuta Arjina Nymeria.

Rekose vec da je cuvan zbog CGI, sad posto je Wun Wun mrtav moci ce cesce da guraju Ghosta.