July 3, 20168 yr šta se desilo sa Aryinim dire-wolfom? jesam li dobro ispratila da su ostali živi samo Jonov i Aryin?
July 3, 20168 yr šta se desilo sa Aryinim dire-wolfom? jesam li dobro ispratila da su ostali živi samo Jonov i Aryin?Arjina vučica Nimerija je živa i pojavljuje se u knjigama... u seriji je (pretpostavimo) živa ali nema pomena o njoj. Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока
July 3, 20168 yr Gde se pojavljuje u knjigama? Samo je Arya sanja iz prvog lica, Bran-style, što mislim da su jednom prikazali i u seriji.
July 3, 20168 yr Gde se pojavljuje u knjigama? Samo je Arya sanja iz prvog lica, Bran-style, što mislim da su jednom prikazali i u seriji.Pa to, Arja se varguje u nju, ne sanja je :) Vidimo je kroz Arju Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока
July 3, 20168 yr Gde se pojavljuje u knjigama? Samo je Arya sanja iz prvog lica, Bran-style, što mislim da su jednom prikazali i u seriji.Mislim da se pominje u par recenica vucji copor kako terorise u sumama a predvodi ih vucica.
July 3, 20168 yr Da bre, pominje se prilično često kako po riverlandsu predvodi čopor vukova. Bar sam ja stekao utisak da se često to pominje. Mislim ne kažu nikad konkretno da je to ona ali jeste. Edited July 3, 20168 yr by theanswer
July 3, 20168 yr Ma znam da se pominje, ali rekao si da se pojavljuje pa mislim da nisam nešto propustio...
July 4, 20168 yr Generalno su mi svi dire-wolfs veliko razoacarenje, bas sam se lozio(kad sam krenuo da citam serijal) da mogu da imaju neku znacajniju ulogu ... p.s. Ladno sam zaboravio, jel summer ziv u knjigama ili je nastradao negde na putu do pecine ? Edited July 4, 20168 yr by Geo
July 4, 20168 yr Rikonov vuk je takodje rahmetli, a ja sam skapirala da je Branov vuk stradao kad i Hodor?
July 4, 20168 yr Rikonov vuk je takodje rahmetli, a ja sam skapirala da je Branov vuk stradao kad i Hodor? Pričamo o knjigama, odmaramo od serije do aprila :)
July 4, 20168 yr U seriji su svi vukovi mrtvi ili nestali. Ne zna se gde je Džonov Ghost (nije hteo da ga povede u Battle of the Bastards, srsly? Za šta ga je čuvao?) i pomenuta Arjina Nymeria.
July 4, 20168 yr U seriji su svi vukovi mrtvi ili nestali. Ne zna se gde je Džonov Ghost (nije hteo da ga povede u Battle of the Bastards, srsly? Za šta ga je čuvao?) i pomenuta Arjina Nymeria. Rekose vec da je cuvan zbog CGI, sad posto je Wun Wun mrtav moci ce cesce da guraju Ghosta.