Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Game of Thrones

Featured Replies

nego, jel ide neko u dubrovnik na snimanje?
Ne znam dal je zdravo da ti ovo priopćim, ali malo je dockan.
  • Replies 13.3k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pokojni Ruxin
    Pokojni Ruxin

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Potpuno nerealistična scena, tako se ne sere pored drveta. Od koga se zaklanja, od kamere? Na putu nema nikoga, da ima komotno bi ga videli kako kenja. Zašto se nije prihvatio za drvo, kako tradicij

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

Posted Images

Ajde fenomen, ali bas u Srbiji mi je malo preuvelicano...
Kenjaju, naravno, kao i u svakom drugom tekstu koji obrađuje neki globalni "fenomen" iz perspektive pod šljivom. Kao, za Martina u Srbiji niko nije čuo dok se nije pojavila serija osim par likova sa foruma Znaka Sagite :isuse: (Podatak izvučen pravo iz dubokih dubina dupeta, podržan ravno ničim.) A to je, znate, tako zato što se u Srbiji slabo čita fantastika <_< (Verovatno zato teško da možeš da uđeš u knjižaru koja jedno trećinu prostora ne posvećuje raznim EF-SF pokušajima, što prevedenim što ne, mahom trešinama.)A najbolji je ipak podatak da je ove godine u svetu prodato daleko više knjiga iz tog serijala nego prošle... to je naravno sve zbog HBO serije, nikako zbog toga što je nova knjiga najzad izašla posle čekanja od 6 godina :D

Edited by Weenie Pooh

Kad HBO snimi nešto po Dobrici Ćosiću, nek se vrate!

Šta kaže, ne voli naša publika epsku fantastiku? :lol: Od 2001. pokušavam da prođem kroz knjižare beogradske, a da se ne sapletem i ne oborim sve te sage o aždajama, deci-alhemičarima, mirisnim durbinima, dijamantskim mačevima, sprženim zemljama, kulama u oblacima, sve te planine šarenih korica na kojima su velike oči, iscrtane kosmate dečkonje i kojekakvi gmizavci.

Šta kaže, ne voli naša publika epsku fantastiku? :lol: Od 2001. pokušavam da prođem kroz knjižare beogradske, a da se ne sapletem i ne oborim sve te sage o aždajama, deci-alhemičarima, mirisnim durbinima, dijamantskim mačevima, sprženim zemljama, kulama u oblacima, sve te planine šarenih korica na kojima su velike oči, iscrtane kosmate dečkonje i kojekakvi gmizavci.
To nije epska fantastika, nego istorija. :fantom:
http://www.youtube.com/watch?v=7jZyQ1DinzQ

Da, ja i danas, kao i taj mali, ocekujem tu borbu.

• 1 month later...

Pervo, gdje se karketi skrivao u Dubrovniku? Nije ulovljen niti na 1 prebitoj fotci, a tude ga vidim. Ili je to snimljeno neđe druđe?Drugo, kraj Renlyja pri kraju klipa.. Brienne?

Za Carcettija neam pojma, a to do Renlyja jeste ona.

ngcnb.jpg

Edited by Roger Sanchez

• 1 month later...
:kralj::fantom:

That Red Keep's not really red, is it now? :)Baš me zanima koji zamak će uzeti za Harrenhal ili će ga morati baš crtati. I kad će više taj april?