Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Game of Thrones

Featured Replies

1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju

• Replies 13.3k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pokojni Ruxin
    Pokojni Ruxin

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Potpuno nerealistična scena, tako se ne sere pored drveta. Od koga se zaklanja, od kamere? Na putu nema nikoga, da ima komotno bi ga videli kako kenja. Zašto se nije prihvatio za drvo, kako tradicij

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

Posted Images

1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju

Палите књиге.  :fantom:

GoT je knjizevnost koliko i 50 nijansi sive.

Ovo i Kalifornikacija su seks i grad za muskarce. Nema potrebe ucitavati kvalitet kad to nije ni poenta pisca knjiga/serije.

GoT je knjizevnost koliko i 50 nijansi sive.

Ovo i Kalifornikacija su seks i grad za muskarce. Nema potrebe ucitavati kvalitet kad to nije ni poenta pisca knjiga/serije.

Наравно. Хирушки јасно и прецизно, а потпуно без мозга.

Baš tako :D Jebala vas akcija, gledajte filmove ako vam je do akcije. Eno onaj Interstellar na primer, čujem da je pun akcije skoro kao Građanin Kejn.

Kačio sam sto puta ali ajde i sto prvi - ako nekom slučajno padne na pamet da počne da čita, da zna šta ga čeka:

Kačio sam sto puta ali ajde i sto prvi - ako nekom slučajno padne na pamet da počne da čita, da zna šta ga čeka:

Realno, ovo je potpuna budalaština, a mene podseća na jednog od lokalnih izadragstornih pivopija koji je imao besmrtni citat "Šta koj kurac Silmarilion, Ulmo, Tulmo, jebo im ja mater".

Nema u knjizi nikakvih zabuna oko kuća, niti ima problema da se prate likovi.

pravda za opise grbova!

Realno, ovo je potpuna budalaština, a mene podseća na jednog od lokalnih izadragstornih pivopija koji je imao besmrtni citat "Šta koj kurac Silmarilion, Ulmo, Tulmo, jebo im ja mater".

gde si našo taj dragstor, u rudnicima Morije?

pravda za opise grbova!

"A mastodon butt-raping a badger over a field of yellow and green chequy" :D

@Lrd: Ti si jedan bezdušni bukvalista koji meša genijalnu sprdnju iz ljubavi sa bezveznim priseravanjem.

Edited by Weenie Pooh

Nema u knjizi nikakvih zabuna oko kuća, niti ima problema da se prate likovi.

+1

"A mastodon butt-raping a badger over a field of yellow and green chequy" :D

@Lrd: Ti si jedan bezdušni bukvalista koji meša genijalnu sprdnju iz ljubavi sa bezveznim priseravanjem.

Правда за Лрд-а! :mad:

Uapsilo...

SPOILER od malog znacaja: Rec cock merchant se ne pominje u 7oj.

Tyrion se ne bi slozio da je u pitanju "mali znacaj".

neverovatno je koliko su pryce i fanatici dosadni. pozeleo bih im tretman za negu koze kod boltona.

gde si našo taj dragstor, u rudnicima Morije?

Još gore, na proplancima Vidikovca.

Jesam, potpuni sam zelot. :(

Smaraju za medalju,pogotovu sa ovim debeljkom. Ovu Dornu bolje da ne prikazuju vise... Ovo sa Sersei se vec znalo i ocekivalo.