Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Game of Thrones

Featured Replies

:lolol:
  • Replies 13.3k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pokojni Ruxin
    Pokojni Ruxin

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Potpuno nerealistična scena, tako se ne sere pored drveta. Od koga se zaklanja, od kamere? Na putu nema nikoga, da ima komotno bi ga videli kako kenja. Zašto se nije prihvatio za drvo, kako tradicij

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

Posted Images

Inače je visok dva metra skoro...

Tirion :o

Nope. Moj drugar. Sad sam pogledao ima ga i na imdbu, biće mu i ime na špici 4. sezone...

Moj drugar je na snimanju u Dubrovniku gde je radio u organizaciji uspeo da pregazi preko tiriona nepazeći gde hoda
Ako ne izađe na bloopere, #neveruem :lol:
Genijalno. Posebno mi se sviđa Nedov seppuku :D@Roger: Zar ne snimaju još uvek u Africi? Morocco = Essos?

Ne, otkantali su Maroko, a Rvacka je pikapala slack. Točnije, Klis + podrum Dioklecijanove + Solin + jean kamenolom tam neđe kod Žrnovnice.Lik 1 je napravio timelapse GOT mrava na Klisuhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AqJqC7X_iBY

Edited by Roger Sanchez

Wow, znači sad će svi oni statisti robovi iz Slaver's Bay da naprasno ublede? :blink: Kao da serija već nije bila dovoljno rasno ispeglana.Nitpick of the day, pred kraj klipa se vidi Jon Snow kako akrobatski šutira neke wildlings na stepenicama... Koliko se sećam, u knjizi je on tu i dalje ranjen i teško hoda, pa celu bitku provede na nekoj kuli ispaljujući strele? Nije dovoljno sexy za TV?... zamalo da odem u spoilere, zaboravih da smo u non-VIP area. Speaking of, gde nam je khaleesi? Tražila mi neke Alan Moore stripove sinoć a danas je nema na forumu, da joj se nije nešto desilo? :unsure:

Edited by Weenie Pooh

Wow, znači sad će svi oni statisti robovi iz Slaver's Bay da naprasno ublede? :blink: Kao da serija već nije bila dovoljno rasno ispeglana.Nitpick of the day, pred kraj klipa se vidi Jon Snow kako akrobatski šutira neke wildlings na stepenicama... Koliko se sećam, u knjizi je on tu i dalje ranjen i teško hoda, pa celu bitku provede na nekoj kuli ispaljujući strele? Nije dovoljno sexy za TV?... zamalo da odem u spoilere, zaboravih da smo u non-VIP area. Speaking of, gde nam je khaleesi? Tražila mi neke Alan Moore stripove sinoć a danas je nema na forumu, da joj se nije nešto desilo? :unsure:
Tu sam, Vini! Znas da sam ispala Daenerys na onom kvizu sto se vrti po FB?http://www.zimbio.com/quiz/hpbWxCCmzMR/Game+Thrones+Character?result=z5cx1OqBMKiMislim da je to zato sto sam friendzoning talenat i sto volim bebice. :D

svasta, pa ko ce onda biti brienne?

Edited by ToniAdams

нисам знао да су дариа променили...http://mashable.com/2014/01/30/game-of-thrones-season-4-photos/

Prošli Daario je izgledao super, ali je neko ovde pomenuo da mu nisu bili ofarbani ni brada ni kosa. A vidi se po fotki da je Yellow Viper pravi latinski zavodnik-avanturista-borac-šmeker. Pedro%252520Pascal%252520as%252520Oberyn%252520Martell,%252520Indira%252520Varma%252520as%252520Ellaria%252520Sand_photo%252520Helen%252520Sloan_HBO.jpgNišta ne govori "opasnost" i "neobuzdanost" kao retki brkovi, kvazi bradica, besmislene šiške i raskopčanost skoro do pojasa.Da ne preopterećujem, ali ove dve ilustracije su meni ideja kako Oberyn treba da izgleda. Prvi je taj blago arogantni pogled pun značenja, a druga je ta lakoća pokreta prekaljenog borca:

MagaliVilleneuve_Prince_Oberyn_Nymeros_Martell.jpg800px-Zippo514_RV_vs_Mountain.jpg

на другој личи на рагнара из викингаvikings_gallery6_1-P.jpeg

Davno sam ja rekao, ali ko mene sluša...

tumblr_llrcvx1yxj1qij9od.jpg