Jump to content
IGNORED

The Killing

notenoughreasonsforclaire

Recommended Posts

Posted

Ok, zasto je imam Forborydelelelesen od 10 epizoda? Prva sezona, skinuto sa TVtorrents.

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

61

• Frank Pembleton

56

• morgana

32

• gervasius twinkleminkleson

23

Posted

Ako je sa Pirate Baya, tamo su bili neki torrenti koji su podeljena prva sezona. A ne znam zašto imaš samo 10 epizoda. Obično kad klikneš na torent ti izađe šta je tu od fajlova. :)'Ajd sad ponovo na skidanje. :)

Posted

Otisao sad na komentare, pise tamo...

The naming and numbering can be a bit confusing compared with what you find elsewhere.Here we go:This season one is the first 10 episodes of the first crime, it was originally aired as two seasons. The last ten will be uploaded soon as season 2.Forbrydelsen II will be uploaded as season 3, this is because it was originally uploaded like that, and is still active.Enjoy this great crime series!
Posted (edited)

Verovatno zbog ovoga boldovanog....

The first series consists of 20 one-hour episodes that follow the police investigation into the murder of a young woman, from its commencement on 3 November through to its conclusion on 22 November.The first ten episodes were shown on DR1 each Sunday from early January to the middle of March 2007, and the intention was to show the remaining ten episodes in January–March 2008; however, the popularity was so great in Denmark that already in early March it was announced that the final ten episodes would be brought forward to the autumn of 2007; they were shown from late September to late November 2007.
Druga sezona ima 10 epizoda...Treca se trenutno snima... Edited by Frank Pembleton
Posted

e hvala za vam ovu temu i preporuku, danas sam nasla na rapidshare-u prve dve sezone - dakle 20+10 epizoda, i evo skinula prvu sezonu, sad skidam drugu.a na torentima sam nasla samo iso fajlove za dansku verziju,i islo je vrlo sporo - tako da sam odustala i aktivirala rapidpro. na torentima ima da se nadje ta americka ili koja vec verzija, ali htela sam bas da pogledam original. od valandera se nisam ovako drogirala nekom serijom, gledajuci epizodu za epizodom.

Posted

Ne pratim temu zbog spoilera, pa ako može kratak odgovor - jel se isplati da nastavljam ovu drugu sezonu? Gledao prve 3-4 čini mi se, svidelo mi se kako je krenula sezona ali kako su odmicale epizode sve su više i više krenuli da ga razvalače i spontano sam batalio. Da odustajem definitivno ili da nastavljam?

Posted

Ja gledam, povremeno zakukam zbog razvlačenja radnje, ali sam čvrsto odlučila da isteram do kraja. Da nema konstantnog poređenja sa originalnom verzijom ( koju nisam odgledala)od strane prisutne većine na ovom topiku, ovo bi, što se mene tiče, bila sasvim gledljiva i ok serija, za ubijanje vremena, dok se ne pojavi nešto spektakularno dobro.

Posted

Hvala. Nastaviću verovatno i ja jednog dana, ne volim da bataljujem na pola. Samo ne verujem da ću uskoro, otprilike će da sačeka zimu... (mada za zimu uvek ostavim jedno 256.000.000 minuta audio/video zabave, pa pogledam nekih 4% od toga)

Posted

Uh, kakav tezak smor je ova zadnja epizoda bila. Sta je sledece sto ce da smisle da ubiju vreme? Vampire? Zombije? :isuse:

Posted

ja vise ne znam ko ocemu prica ovde. dal o danskoj, dal o americkoj :lol: ameri su u trejleru za sledecu epizodu rekli da su jos samo 3 epizode do saznanja ko je ubio rouzi... napokon!

Posted
Uh, kakav tezak smor je ova zadnja epizoda bila. Sta je sledece sto ce da smisle da ubiju vreme? Vampire? Zombije? :isuse:
Ispizdeo sam za medalju....

I uopste ta "fascinacija" amera sa ludnicama, i forom kad neko hoce da ti smesti on te skemba u ludaru....Dobro lagano se stvari raspetljavaju ali to sa indijancima smara vise

Posted
ameri su u trejleru za sledecu epizodu rekli da su jos samo 3 epizode do saznanja ko je ubio rouzi... napokon!
vala bash. ne bi me iznenadilo da sad uvedu nekog lika u sledecoj epizodi, pa da se ispostavi da je taj ubica :lol:inache, da post ne prodje bez danaca - tamoshnji ubica je ovde mrtav, tako da mi koji smo ih gledali nemamo pojma :D
Posted

znam, tamo je ubica bio

onaj caletov labilni ortak

. kapiram da ce se ovde ispostaviti da je ubica

lindenova. ne znam ni ja kako :mellow:

Posted
kapiram da ce se ovde ispostaviti da je ubica

lindenova. ne znam ni ja kako :mellow:

Isto sam pomislila, gledajući ovu poslednju epizodu. :D A sad ozbiljno, moj favorit za ubicu je

onaj biznismen Ames, sa čijim sinom se Rosi, kao, zabavljala, a sve je povezano sa novim/starim gradonačelnikom i onim indijancima

Posted
ja vise ne znam ko ocemu prica ovde. dal o danskoj, dal o americkoj :lol:
+1americku nisam gledao, al sirogojno je sirogojno...Denmark-Jumper-014.jpg