Jump to content
IGNORED

The Killing

notenoughreasonsforclaire

Recommended Posts

Posted
cek, ko je ubacio sofie grabol? americka verzija?
aha. sjeba me skroz scena kad se pojavila zajedno sa linden, zaboravio sam shta gledam :D5a60c574546cb23adf1ab66060f90bc4.jpg
  • Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

61

• Frank Pembleton

56

• morgana

32

• gervasius twinkleminkleson

23

Posted

pa u svjetlu novih informacija, mzoda i pogledam pocetak 2. sezone killinga :Dal samo zbog sare lund

Posted

Ček, ako sam dobro razumela, žena koja glumi u danskoj verziji detektivku, pojavljuje se u ovoj američkoj kao tužilac? Jel da?

Posted
Ček, ako sam dobro razumela, žena koja glumi u danskoj verziji detektivku, pojavljuje se u ovoj američkoj kao tužilac? Jel da?
da.
Posted
kad je 3.sezona danskog?
Krajem septembra valjda.
Posted (edited)

h-alva, taman da prodje letnje raspustanje. jos jedan -1 za kopiremikance. ne priznajem.(lundica unutra na engleskom :o )

Edited by prima
Posted
Krajem septembra valjda.
something to live for.
Posted

Ima prevod za danski original! Sad vise stvarno nema nikakvog opravdanja da se ne pogleda.

Posted
Ima prevod za danski original! Sad vise stvarno nema nikakvog opravdanja da se ne pogleda.
Jel ima neko link ka "prodavnici" prve sezone originala, ali da nisu oni "hardcoded" engleski titlovi glupo mi da gledam sa dva titla....
Posted

obiđite docs4you, ima štošta skandinavskog a sve dobro

• 2 weeks later...
Posted

Niko da komentarise novu sezonu :unsure: Odgledao sam duplu(prve dve) epizodu i deluje za sada sasvim dobro. Da li je neko odgledao svih 5 epizoda?Utisci?

Posted

Mislim, svaka im cast kao su uspeli da razvuku ovo na cele 2 sezone. Koliko god da mi je 50% radnje veliki smor, onih drugih 50% me drzi da odgledam do kraja i konacno vidim ko je roknuo Rosie.

Posted
Niko da komentarise novu sezonu :unsure: Odgledao sam duplu(prve dve) epizodu i deluje za sada sasvim dobro. Da li je neko odgledao svih 5 epizoda?Utisci?
Mislim, svaka im cast kao su uspeli da razvuku ovo na cele 2 sezone. Koliko god da mi je 50% radnje veliki smor, onih drugih 50% me drzi da odgledam do kraja i konacno vidim ko je roknuo Rosie.
A niste gledali original?
Posted

Pa gledao sam i danski original i tu su valjda sve resili u jednoj sezoni. Ne znam sto je americki remake morao da se razvuce na dve.