April 3, 201212 yr cek, ko je ubacio sofie grabol? americka verzija?aha. sjeba me skroz scena kad se pojavila zajedno sa linden, zaboravio sam shta gledam :D
April 3, 201212 yr pa u svjetlu novih informacija, mzoda i pogledam pocetak 2. sezone killinga :Dal samo zbog sare lund
April 3, 201212 yr Ček, ako sam dobro razumela, žena koja glumi u danskoj verziji detektivku, pojavljuje se u ovoj američkoj kao tužilac? Jel da?
April 3, 201212 yr Ček, ako sam dobro razumela, žena koja glumi u danskoj verziji detektivku, pojavljuje se u ovoj američkoj kao tužilac? Jel da?da.
April 4, 201212 yr h-alva, taman da prodje letnje raspustanje. jos jedan -1 za kopiremikance. ne priznajem.(lundica unutra na engleskom :o ) Edited April 4, 201212 yr by prima
April 9, 201212 yr Ima prevod za danski original! Sad vise stvarno nema nikakvog opravdanja da se ne pogleda.
April 11, 201212 yr Ima prevod za danski original! Sad vise stvarno nema nikakvog opravdanja da se ne pogleda.Jel ima neko link ka "prodavnici" prve sezone originala, ali da nisu oni "hardcoded" engleski titlovi glupo mi da gledam sa dva titla....
April 23, 201212 yr Niko da komentarise novu sezonu Odgledao sam duplu(prve dve) epizodu i deluje za sada sasvim dobro. Da li je neko odgledao svih 5 epizoda?Utisci?
April 23, 201212 yr Mislim, svaka im cast kao su uspeli da razvuku ovo na cele 2 sezone. Koliko god da mi je 50% radnje veliki smor, onih drugih 50% me drzi da odgledam do kraja i konacno vidim ko je roknuo Rosie.
April 23, 201212 yr Niko da komentarise novu sezonu Odgledao sam duplu(prve dve) epizodu i deluje za sada sasvim dobro. Da li je neko odgledao svih 5 epizoda?Utisci? Mislim, svaka im cast kao su uspeli da razvuku ovo na cele 2 sezone. Koliko god da mi je 50% radnje veliki smor, onih drugih 50% me drzi da odgledam do kraja i konacno vidim ko je roknuo Rosie.A niste gledali original?
April 23, 201212 yr Pa gledao sam i danski original i tu su valjda sve resili u jednoj sezoni. Ne znam sto je americki remake morao da se razvuce na dve.