Teixeira Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 cek, ko je ubacio sofie grabol? americka verzija?aha. sjeba me skroz scena kad se pojavila zajedno sa linden, zaboravio sam shta gledam :D
morgana Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 pa u svjetlu novih informacija, mzoda i pogledam pocetak 2. sezone killinga :Dal samo zbog sare lund
Arkadija Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Ček, ako sam dobro razumela, žena koja glumi u danskoj verziji detektivku, pojavljuje se u ovoj američkoj kao tužilac? Jel da?
Teixeira Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Ček, ako sam dobro razumela, žena koja glumi u danskoj verziji detektivku, pojavljuje se u ovoj američkoj kao tužilac? Jel da?da.
prima Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 (edited) h-alva, taman da prodje letnje raspustanje. jos jedan -1 za kopiremikance. ne priznajem.(lundica unutra na engleskom :o ) Edited April 4, 2012 by prima
Zero Tolerance Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Krajem septembra valjda.something to live for.
gervasius twinkleminkleson Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Ima prevod za danski original! Sad vise stvarno nema nikakvog opravdanja da se ne pogleda.
Frank Pembleton Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Ima prevod za danski original! Sad vise stvarno nema nikakvog opravdanja da se ne pogleda.Jel ima neko link ka "prodavnici" prve sezone originala, ali da nisu oni "hardcoded" engleski titlovi glupo mi da gledam sa dva titla....
Kelt Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 obiđite docs4you, ima štošta skandinavskog a sve dobro
Milosh76 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Niko da komentarise novu sezonu Odgledao sam duplu(prve dve) epizodu i deluje za sada sasvim dobro. Da li je neko odgledao svih 5 epizoda?Utisci?
WTF Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Mislim, svaka im cast kao su uspeli da razvuku ovo na cele 2 sezone. Koliko god da mi je 50% radnje veliki smor, onih drugih 50% me drzi da odgledam do kraja i konacno vidim ko je roknuo Rosie.
Lrd Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Niko da komentarise novu sezonu Odgledao sam duplu(prve dve) epizodu i deluje za sada sasvim dobro. Da li je neko odgledao svih 5 epizoda?Utisci? Mislim, svaka im cast kao su uspeli da razvuku ovo na cele 2 sezone. Koliko god da mi je 50% radnje veliki smor, onih drugih 50% me drzi da odgledam do kraja i konacno vidim ko je roknuo Rosie.A niste gledali original?
WTF Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Pa gledao sam i danski original i tu su valjda sve resili u jednoj sezoni. Ne znam sto je americki remake morao da se razvuce na dve.
Recommended Posts