Jump to content
IGNORED

The Killing

notenoughreasonsforclaire

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

61

• Frank Pembleton

56

• morgana

32

• gervasius twinkleminkleson

23

Posted

Nema srpskog, mislim.

Posted
Da.
Ne znam, jebi ga. Ne koristim. Mada, probaj sa engleskim prevodom, nije ništa preterano verbalno.
Posted

zavrsila 2 sezonu i jedva cekam 3. ovo je THE serija, od vrste koja se vremenom po-bolj-sa-va.@velja ne pronalazim srpsko-hrvatske

Posted

kome se dopao Forbydelsen toplo preporučujem i francusku seriju Engrenages, ubija kako je dobra

Posted
kome se dopao Forbydelsen toplo preporučujem i francusku seriju Engrenages, ubija kako je dobra
jel si gledao kao Spiral, tj. sa (BBC) engleskim prevodom, pošto ne nadjoh sa odvojenim engleskim ili našim titlovima?
Posted
jel si gledao kao Spiral, tj. sa (BBC) engleskim prevodom, pošto ne nadjoh sa odvojenim engleskim ili našim titlovima?
da, da. Sva sreća pa je nisu remakeovali kao Valandera. Mislim, nije da mi smeta Kenet Brana ali.. nije to to.
Posted

Odlično. Rekoh bolje da pitam, nego da svučem pogrešno i išizim bezveze

• 2 weeks later...
Posted

Ko zeli da obnovi gradivo, na FOX CRIME od 10.1. ide THE KILLING.SRECNA VAM NOVA GODINA!

Posted
ubijena. divna.pegica18445278.jpgmmmmmFitoussi.jpgnajsladje borice i RL muz puz124746-clovis-cornillac-et-sa-femme-caroline-637x0-1.jpgdalje! :)
Posted (edited)
dalje! :)
hm.Millenium Stiga Lašona, švedska verzija Wallandera ili Death note anime.(jel si i ti primetila kako francuski glumci nisu holivudski ispeglani i napucani nego pomalo propali i karakternih uloga) Edited by Kelt
Posted (edited)

pa da, to su pravi likovi. a ima i parizera/ kopenhagena/...mislim da cu prvo probati animangu. volim ih a nisam ni cula za ovu. crtao je takeshi... ;)

Edited by prima
  • 3 weeks later...
Posted

Krenuo po originalu pre neki dan... Prva sezona the zakiva...gluma, produkcija... :Hail:Mada je i The killing dobar, ali bas onako americki... midwest

• 1 month later...
Posted

Sunday, April 1:9 pm The Killing (Season 2 Premiere) – AMCMožda i saznamo ko je ubica