December 17, 201113 yr Da.Ne znam, jebi ga. Ne koristim. Mada, probaj sa engleskim prevodom, nije ništa preterano verbalno.
December 17, 201113 yr zavrsila 2 sezonu i jedva cekam 3. ovo je THE serija, od vrste koja se vremenom po-bolj-sa-va.@velja ne pronalazim srpsko-hrvatske
December 17, 201113 yr kome se dopao Forbydelsen toplo preporučujem i francusku seriju Engrenages, ubija kako je dobra
December 17, 201113 yr kome se dopao Forbydelsen toplo preporučujem i francusku seriju Engrenages, ubija kako je dobrajel si gledao kao Spiral, tj. sa (BBC) engleskim prevodom, pošto ne nadjoh sa odvojenim engleskim ili našim titlovima?
December 18, 201113 yr jel si gledao kao Spiral, tj. sa (BBC) engleskim prevodom, pošto ne nadjoh sa odvojenim engleskim ili našim titlovima?da, da. Sva sreća pa je nisu remakeovali kao Valandera. Mislim, nije da mi smeta Kenet Brana ali.. nije to to.
December 31, 201113 yr Ko zeli da obnovi gradivo, na FOX CRIME od 10.1. ide THE KILLING.SRECNA VAM NOVA GODINA!
December 31, 201113 yr kome se dopao Forbydelsen toplo preporučujem i francusku seriju Engrenages, ubija kako je dobraubijena. divna.pegicammmmmnajsladje borice i RL muz puzdalje! :)
December 31, 201113 yr dalje! :)hm.Millenium Stiga Lašona, švedska verzija Wallandera ili Death note anime.(jel si i ti primetila kako francuski glumci nisu holivudski ispeglani i napucani nego pomalo propali i karakternih uloga) Edited December 31, 201113 yr by Kelt
December 31, 201113 yr pa da, to su pravi likovi. a ima i parizera/ kopenhagena/...mislim da cu prvo probati animangu. volim ih a nisam ni cula za ovu. crtao je takeshi... ;) Edited December 31, 201113 yr by prima
January 22, 201213 yr Krenuo po originalu pre neki dan... Prva sezona the zakiva...gluma, produkcija... :Hail:Mada je i The killing dobar, ali bas onako americki... midwest
March 3, 201213 yr Sunday, April 1:9 pm The Killing (Season 2 Premiere) – AMCMožda i saznamo ko je ubica