Jump to content

The Killing

Featured Replies

Misliš na srpski?
Da.

Nema srpskog, mislim.

Da.
Ne znam, jebi ga. Ne koristim. Mada, probaj sa engleskim prevodom, nije ništa preterano verbalno.

zavrsila 2 sezonu i jedva cekam 3. ovo je THE serija, od vrste koja se vremenom po-bolj-sa-va.@velja ne pronalazim srpsko-hrvatske

kome se dopao Forbydelsen toplo preporučujem i francusku seriju Engrenages, ubija kako je dobra

francusku
Ahoy !
kome se dopao Forbydelsen toplo preporučujem i francusku seriju Engrenages, ubija kako je dobra
jel si gledao kao Spiral, tj. sa (BBC) engleskim prevodom, pošto ne nadjoh sa odvojenim engleskim ili našim titlovima?
jel si gledao kao Spiral, tj. sa (BBC) engleskim prevodom, pošto ne nadjoh sa odvojenim engleskim ili našim titlovima?
da, da. Sva sreća pa je nisu remakeovali kao Valandera. Mislim, nije da mi smeta Kenet Brana ali.. nije to to.

Odlično. Rekoh bolje da pitam, nego da svučem pogrešno i išizim bezveze

• 2 weeks later...

Ko zeli da obnovi gradivo, na FOX CRIME od 10.1. ide THE KILLING.SRECNA VAM NOVA GODINA!

ubijena. divna.pegica18445278.jpgmmmmmFitoussi.jpgnajsladje borice i RL muz puz124746-clovis-cornillac-et-sa-femme-caroline-637x0-1.jpgdalje! :)
dalje! :)
hm.Millenium Stiga Lašona, švedska verzija Wallandera ili Death note anime.(jel si i ti primetila kako francuski glumci nisu holivudski ispeglani i napucani nego pomalo propali i karakternih uloga)

Edited by Kelt

pa da, to su pravi likovi. a ima i parizera/ kopenhagena/...mislim da cu prvo probati animangu. volim ih a nisam ni cula za ovu. crtao je takeshi... ;)

Edited by prima

• 3 weeks later...

Krenuo po originalu pre neki dan... Prva sezona the zakiva...gluma, produkcija... :Hail:Mada je i The killing dobar, ali bas onako americki... midwest

• 1 month later...

Sunday, April 1:9 pm The Killing (Season 2 Premiere) – AMCMožda i saznamo ko je ubica