Jump to content
IGNORED

The Killing

notenoughreasonsforclaire

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

61

• Frank Pembleton

56

• morgana

32

• gervasius twinkleminkleson

23

• 1 month later...
Posted

samo da obavjestim cjenjenu javnost da je forbrydelsen, tj. originalna verzija ove serije neuporedivo bolja od americke. stavise, danska verzija je jedna od najboljih krimi-serija koje sam ikad gledao [makar na dosadasnjem uzorku od 13 epizoda]. obavezno pogledati, bez obzira na to jeste li odgledali do kraja the killing.

Posted
samo da obavjestim cjenjenu javnost da je forbrydelsen, tj. originalna verzija ove serije neuporedivo bolja od americke. stavise, danska verzija je jedna od najboljih krimi-serija koje sam ikad gledao [makar na dosadasnjem uzorku od 13 epizoda]. obavezno pogledati, bez obzira na to jeste li odgledali do kraja the killing.
Ja bih se snasao i sa danskim pomalo , ali ima li domacih titlova?
Posted

samo engleskih, koliko mi je poznato.

Posted
+1000ovo važi za sve švedsko-danske krimi serije, odlične priče, odlična produkcija
Posted

zavrsio prvu sezonu. susta suprotnost od mlake americke verzije. druge sezone nesto i nema po torrentima :(

• 3 months later...
Posted

evo ja nasla i skidam drugu sezonu danske. od prve do 8 epizode, ne znam jel ima dalje.odlicna je, odavno se nisam ovako navukla. a nije bila frka da pravim pauzu i po nekoliko dana, jedino kad krenem ide jedna za drugom obavezno :Dvec znam po malo i bez prevoda :D

Posted
evo ja nasla i skidam drugu sezonu danske. od prve do 8 epizode, ne znam jel ima dalje.odlicna je, odavno se nisam ovako navukla. a nije bila frka da pravim pauzu i po nekoliko dana, jedino kad krenem ide jedna za drugom obavezno :Dvec znam po malo i bez prevoda :D
Druga ima 10 epizoda. Treća sezona počinje u septembru 2012. Inače, ne sećam se da sam imao problema da nadjem drugu sezonu. Obilazim samo btjunkie i demonoid.
Posted

sta je njima svima sa tim sezonama na jesen 2012 kad ce odmah potom smak sveta :Dda, posle videh da je gervasius napisao da ne moze da nadje u avgustu, sad ima.

Posted

Jel neko nabasao na prevedeni titl za danski original?

Posted
Jel neko nabasao na prevedeni titl za danski original?
Misliš na srpski?