Ryan Franco Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 evo i ovde.Why You Should Have Been Watching Treme Instead of The Killing
time4heroes Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 evo i ovde.Why You Should Have Been Watching Treme Instead of The Killing molim te prekini!
Ryan Franco Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 (edited) dajem sve od sebe ali:Thoughts on The Killing, Treme & Staffing SeasonDa ne bude zbuna, meni je Killing veoma dobar. Skoro odličan! Edited July 2, 2011 by McCabe
WTF Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 evo i ovde.Why You Should Have Been Watching Treme Instead of The Killing Gledao sam obe serije, ali ako bih morao da biram, sigurno bih izabrao Treme.
gervasius twinkleminkleson Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 samo da obavjestim cjenjenu javnost da je forbrydelsen, tj. originalna verzija ove serije neuporedivo bolja od americke. stavise, danska verzija je jedna od najboljih krimi-serija koje sam ikad gledao [makar na dosadasnjem uzorku od 13 epizoda]. obavezno pogledati, bez obzira na to jeste li odgledali do kraja the killing.
Frank Pembleton Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 samo da obavjestim cjenjenu javnost da je forbrydelsen, tj. originalna verzija ove serije neuporedivo bolja od americke. stavise, danska verzija je jedna od najboljih krimi-serija koje sam ikad gledao [makar na dosadasnjem uzorku od 13 epizoda]. obavezno pogledati, bez obzira na to jeste li odgledali do kraja the killing.Ja bih se snasao i sa danskim pomalo , ali ima li domacih titlova?
gervasius twinkleminkleson Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 samo engleskih, koliko mi je poznato.
Kelt Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 samo da obavjestim cjenjenu javnost da je forbrydelsen, tj. originalna verzija ove serije neuporedivo bolja od americke. stavise, danska verzija je jedna od najboljih krimi-serija koje sam ikad gledao [makar na dosadasnjem uzorku od 13 epizoda]. obavezno pogledati, bez obzira na to jeste li odgledali do kraja the killing.+1000ovo važi za sve švedsko-danske krimi serije, odlične priče, odlična produkcija
gervasius twinkleminkleson Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 zavrsio prvu sezonu. susta suprotnost od mlake americke verzije. druge sezone nesto i nema po torrentima :(
prima Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 evo ja nasla i skidam drugu sezonu danske. od prve do 8 epizode, ne znam jel ima dalje.odlicna je, odavno se nisam ovako navukla. a nije bila frka da pravim pauzu i po nekoliko dana, jedino kad krenem ide jedna za drugom obavezno :Dvec znam po malo i bez prevoda :D
Lrd Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 evo ja nasla i skidam drugu sezonu danske. od prve do 8 epizode, ne znam jel ima dalje.odlicna je, odavno se nisam ovako navukla. a nije bila frka da pravim pauzu i po nekoliko dana, jedino kad krenem ide jedna za drugom obavezno :Dvec znam po malo i bez prevoda :DDruga ima 10 epizoda. Treća sezona počinje u septembru 2012. Inače, ne sećam se da sam imao problema da nadjem drugu sezonu. Obilazim samo btjunkie i demonoid.
prima Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 sta je njima svima sa tim sezonama na jesen 2012 kad ce odmah potom smak sveta :Dda, posle videh da je gervasius napisao da ne moze da nadje u avgustu, sad ima.
Frank Pembleton Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jel neko nabasao na prevedeni titl za danski original?
Lrd Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jel neko nabasao na prevedeni titl za danski original?Misliš na srpski?
Recommended Posts