Valk Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 dobar taj kurs, km, pozdravljam. ja bi na neki kurs ukrasnog pakovanja poklona. kad sama pakujem to izgleda toliko jadno da je lejm sve i da nosim zlatne poluge unutra. alternativa je da me deru one iz prizemlja Ušća i sl. <_<
sailorman Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 (edited) Ja se navukla na Alverde kozmetiku. Kako meni sve to lepo mirise! Po ceo dan bih njuskala Alverde proizvode. Favoriti su mi tecni sapun od lavande i razlicka i krema za telo od mandarine i vanile. A i cijene popularne! Edited May 25, 2012 by sailorman
gagorder Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 preporucujem too faced primer. ima retinol, nema parabene, moze ispod tecnog pudera a moze i sam (ja sam ga zato i kupila).
gagorder Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 sta ste se ucutale? kazem lepo, BOLJI prajmer od pomenutog benefita. proverila ja. sramno je da me ovako iskulirate, nikad se ne bih mashila za benefit da nije ovoga topica <_<
pt 2.0 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) jbeni editor.:) videla ja sliku al cutim jer nisi potpuna - gde ima i posto je?i koliko traje, posto that gal trosim ko cedevitu i ode brzo. :( Edited June 11, 2012 by PointTaken
gagorder Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) :) videla ja sliku al cutim jer nisi potpuna - gde ima i posto je?i koliko traje, posto that gal trosim ko cedevitu i ode brzo. :(ima u sefori, kosta tu negde kao benefit, mislim koji dinar ispod. stavljam ga preko svoje obicne kreme i mnogo sam zadovoljna, ali njushim ozbiljan problem jer ni jedno ni drugo nema zastitni faktor. imam ja neki mineralni 50+ ali sad ne znam kad mu je vreme, izmedju kreme i prajmera valjda?da se vratim na pitanje. ne znam koliko traje jer mi je ovo prva tuba, a i nisam bas neko da na to odgovorim posto je moj socijalni zivot jos uvek u bejbi fazonu, danima ne stavljam nista na sebe osim kreme. uglavnom, ima 28 grama a trosim recimo zrno graska po nanosenju, i jos malo preko toga.e da. ako budes isla da probas, proveri koji ti odgovaramoj je bas ovaj sa slike Edited June 11, 2012 by gagorder
gagorder Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 pushtajte PT! vidite da imamo ozbiljan razgovor ovde jedan <_<
Valk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 mene bile napale neke sitne sitne bubuljičice, kao neki ''osip'', pitaj boga od čega.kupila ovoi sve prošlo!! da mi je neko pričao nisam sigurna da bih poverovala. sve preporuke!
pt 2.0 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 (edited) @gagorder.evo me.odrobijala, istetovirala ružu na leđima ko svaka posrnula žena, dobila narandže i duhovnu hranu od vernog forumskog druga da brže prođu dani u prdekani i sad sam tu, novija i bolja. :blist-blist:elem, ne mogu sad da kupim to tvoje otkriće. sestra mi poklonila svoj that gal, pa trošim njega. al čim potrošim probaću (mada cene u SS* za that gal premašuju bečke za finih 30%, te cenim da i taj tvoj proizvod može povoljnije da se pazari negde gde sunce ovog neba ne sija)*- Srpska Sefora Edited June 17, 2012 by PointTaken
pt 2.0 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 budući da sam od onih žena što bi pre da im bude lepo nego da budu lepe, imam da izjavim sledeće: Crabtree & Evelyn India Hicks Island Livingmiriše divno (probala body scrub & body lotion, ne ovo sa linka), miriše ceo dan, miriše po celoj kancelariji.a ima i drugih nekih raznih proizvoda tamo na sniženjima trenutno. nije jeftino, al je mnogo dobro...
le petit nicolas Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 da li još postoje puderi yardley i dalija, u prahu?ako da, gde ih ima? poželjno je na vracaru ili bulevar, od liona do vuka.hvala i poz
rajka Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 kada, po vasem misljenju, 1 zena treba da pocne da koristi kreme protiv bora?
le petit nicolas Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 mišljenja su različita. neki kažu već posle 30, neki pre, što je mislim, rano. neke od njih zatežu kožu na neprijatan način i ne deluju trajno (par nedelja-meseci, posle se živ čovek navikne, kao i na sve drugo). možda će ti neka od upućenih drugarica dati korisniji odgovor. inače, probala jer sam radoznala, ali ne tošim. pristalica stava too young to be forty. već godinama. nego, sta je ovo? svi prešli na antirid kreme, niko se više ne puderiše <_< poz
Amelija Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 kada, po vasem misljenju, 1 zena treba da pocne da koristi kreme protiv bora?kada joj se pojave bore?
rajka Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 sta znaci tacno antirid? jel imaju jos neke opcije ili je 'antirid' naziv za sve te kreme?amelija, delujes nesigurno. ne znam, mozda je kasno cekati kada se pojave bore...ono spreciti-leciti. ja jos nemam bore, ali razmisljam da pocnem sa necim, sto "sprecava nastajanje" bora, narocito sto primecujem da mi je koza suvlja nego ranije, kada sam realno mogla i skroz bez kreme. ne bih jos bas nesto hevi (a taj antirid zvuci hevi). ako neko ima konkretnu preporuku, slusam!
Recommended Posts