March 30Mar 30 Tretin i ja kupujem u Grčkoj, imam jako osetljivu kožu sklonu alergijama, ipak mi prija. Koristim ga kao antiage, mislim da je bitno da se počne polako, manje kolicine par puta nedeljno, pa onda redovnije. Važna je hidratacija i zaštita od sunca. Prekidam u proleće, prelazim na druge varijante, vit C na pr. Faktor 30 svakodnevno. Ne mogu da prežalim Airol btw.
April 12Apr 12 Da pohvalim i preporučim. ❤️Koristim najviše za lice, vrat, dekolte, a i nakon seruma.Drugarici je šampon aktivirao ekcem na čelu, deo uz kosu i emulzija je umirila kožu. Ima prijatan miris, na čisto. : ) Tip kože: svi tipovi.Preporučujemo za: negu posle sunčanja i depilacije, za prevenciju i tretman strija, kao hidrantnu a nemasnu podlogu za šminku.Pantenol emulzija je veoma lagane teksture i lako razmaziva. Neguje i hidrira kožu, čineći je mekom, glatkom i elastičnom. Umiruje i regeneriše iritiranu kožu. Prevenira stvaranje novih i ublažava postojeće strije.100g emulzije sadrži:d-pantenol 2.5gvitamin E 0.5galantoin 0.5gPakovanje: airless boca (150 ml).🔷Aqua, Propylene Glycol, Petrolatum, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Carbomer, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Parfum, CI 77891
April 12Apr 12 Cula sam za ovaj sprej, mozda ne bas emulziju, ako se dobro secam. Mada je sve to slicno, neko takvo pakovanje. Resio drugarici u dva dana to sto je posteno izgorela na moru.
April 12Apr 12 Cekam da drugarica obavi mezoterapiju prva, pa cu onda ja. Zavrsavam to kao zamorce do kraja aprila pa javljam
April 12Apr 12 @Stela, ne znam za Crystal derma sprej, ali sam videla drugi neki pantenol u spreju (možda Galenika).To tek planiram da probam. Od Crystal derme mi je bila dobra pantenol krema i krema sa nevenom. : )