morgana Posted February 9 Posted February 9 armani je lijep, prozracan i lagan, uz to je dosta dobar i izbor nijansi. mimo toga jebenga, meni je sve sto probam tesko ali to je vec krajnje licna preferencija.
Katikon Posted February 9 Posted February 9 Isto evo probala sam neki Estee koji je kao laganiji, futurist hidra, kao da imam masku, moracu da skinem. Da, dodatni je plus sto Armani ima milion nijansi. Medjutim ne pokriva skoro nista, ja bih nesto da je lagano a da ipak malo pokrije. Vec imam odlican Sensai sheer koji je na taj fazon. 1
Stela Posted February 9 Posted February 9 Njegovo pudersko velicanstvo Tekstura lagana, pokrivna moc srednja, finis blistav, ton ima neutralan (mozda ima i zuckaste i rozikaste, ali meni treba neutralna nijansa). Zdrav i prirodan izgled daje. 2
Sandradjer Posted February 9 Posted February 9 Koristim Armani Luminous silk foundation. Savrsenstvo. Meni pokriva, ali ja se vrlo malo sminkam. Mozda nisam zahtevni korisnik 1 1
Stela Posted February 9 Posted February 9 Po svemu sto pisete mi deluje da je taj Armani slican ovom koji koristim. Nije neko prekrivanje jako, naprotiv. Nekome je to mana, meni taman. 1
Sandradjer Posted February 9 Posted February 9 (edited) 28 minutes ago, Stela said: Po svemu sto pisete mi deluje da je taj Armani slican ovom koji koristim. Nije neko prekrivanje jako, naprotiv. Nekome je to mana, meni taman. To je taj efekat, da se ne vidi da imas bilo sta na licu i da se ne oseca, niti iritira kozu. E da i razmaze/namaze/utapka se ocas posla Edited February 9 by Sandradjer 1
Katikon Posted February 9 Posted February 9 E chanel sam danas htela da probam bas taj i moje akrep nijanse nema, malo ima nijansi. Nazalost. Preporucam ovaj Sensai sheer ko voli tako lagane slabo pokrivne, narocito za osteljivu kozu i dermatitise. 4 1
Katikon Posted February 9 Posted February 9 Jeste odlican, meni je jednako odlican i Clarins a jeftiniji 1 1
destiny Posted February 9 Posted February 9 4 hours ago, Katikon said: Da, ni clinique. Sad ne znam da l ces naci nesto takvo, al trazicemo. je l imate preporuku za tecni puder? Pre dvesta godina sam imala meni najbolji puder chanel teint innocence, pa mi je bio strava jedan sisley, sad to vise ne postoji. Ne znam sta da probam sem mozda onog Armanija Kakvu kozu imas, sta ocekujes od pudera? Ja se vec par godina "kunem" u NARS Light Reflecting foundation, bolji mi je od Armani Luminous silk. Posto sam manijak za kozmetiku (ne pusim, ne kockam se, daj bar neki porok (sem tasni, cipela i parfema 🫣)), pa me "ponese" svako malo da probam jos nesto. Ok mi je i Chanel Les Beiges healthy glow foundation, al' nisam utrefila boju, cekam da malo potamnim. Estee Lauder Double Wear je ok, ali mi deluje kao maska na kozi, iako nemam suvu kozu. It cosmetics CC super izgleda na kozi, iz nekog razloga ga nepravedno zapostavljam. Od drogerijskih, L'oreal True Match ili Bourjois Healthy Mix. 1
Katikon Posted February 9 Posted February 9 Mesovitu, dermatitis se okine lako, osetljivu. Ocekujem lagan puder koji ipak malo pokriva. To je trebalo da bude ovaj Estee Lauder Futurist Hydra Rescue, al nije. Umorila sam se dok sam napisala naziv. U kom smislu je bolji Nars? Meni je samo glupo da kupujem Armani kad je vrlo slican ovom koji imam Sensaiju (sad cu krenuti da kupujem i zajebem se i prosledjujem drugaricama, vidim se) 1
destiny Posted February 9 Posted February 9 NARS mi je lagan, kao da nemam puder, prekrije sve, a ne naglasava nepravilnosti na kozi. Imaju bas velik izbor nijansi, vrlo lako je pronaci odgovarajucu. Stvarno ga preporucujem, ako imas prilike negde da ga probas (Sephora).
Svemir Zeka Posted February 9 Posted February 9 Meni su super i ovi Essence što moja ćerka kupuje od džeparca.
Recommended Posts