morgana Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 (edited) 23 hours ago, destiny said: Poredjenja radi, znas li koliko je neka njihova maskara sad na snizenju? Zivim "napolju", i jednom prilikom kad sam bila u Srbiji, odem u Sephoru u Novom Sadu - Estee Lauder tecni puder bio nesto ca. 7000 din. Nisam mogla da verujem - ovde kod mene je bio oko 45 eura. Ne razumem kupuje li to iko tamo po tim cenama? ne znam, a nema je vise na sajtu - da li mozda izbacuju chanel iz ponude? - ako saznam pisem ti. ruzevi su oko 45-50 eura tj 5000 i nesto dinara, to pamtim. preskupa je kozmetika, i preparativa i dekorativa, u ovdasnjoj sefori i u jasminu. Edited December 2, 2024 by morgana 1 1
Boksi Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 On 1. 12. 2024. at 13:05, morgana said: chanel dekorativa u jasminu snizena 25% to nikad do sada nisam vidjela Ni ja! Je l’ još uvek??? A što se tiče krema za ruke, svake zime kupim nešto opojnog mirisa, a efekta bez, pa se vratim na ‘48 zaščitna krema za roke’ za upotrebu u domaćinstvu i industriji. 1
morgana Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 1 hour ago, Boksi said: Ni ja! Je l’ još uvek??? A što se tiče krema za ruke, svake zime kupim nešto opojnog mirisa, a efekta bez, pa se vratim na ‘48 zaščitna krema za roke’ za upotrebu u domaćinstvu i industriji. ne znam je li i danas, nazalost ako neko svrati u jasmin nek nam pogleda 1
morgana Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 (edited) chanel snizenje je proslo, @Boksi, imam dojavu Edited December 4, 2024 by morgana 1
notenoughreasonsforclaire Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Preporuka za kremu za ruke za ove zimske dane. Opet su počele da mi se suše, i to me izuzetno nervira.
Svemir Zeka Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 7 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said: Preporuka za kremu za ruke za ove zimske dane. Opet su počele da mi se suše, i to me izuzetno nervira. Aquafor Eucerin mast. Moje šmirgla ruke drži u normalnom, čak mekom stanju. 1
slepa živana Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 14 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Preporuka za kremu za ruke za ove zimske dane. Opet su počele da mi se suše, i to me izuzetno nervira. ova mi je rešavala kad mi zimi ispucaju nadlanice a ovu mackam posle pranja sudova i grubih radova, kad su mi suvi dlanovi pa se ježim od škripe, a brzo upije i nemam osećaj da nisam oprala ruke posle jedenja pečenog pileta prstima 2
Katikon Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Body shop Shea, isto L’occitane Shea butter. Vrede sve pare, spas
djili Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 (edited) Za ruke, pamucne rukavice i preko noci namazati ruke nekom dobro masnom kremom. Fensi kremice imaju razne sastojke koje mogu da dodatno iritiraju ostecenu kozu. Npr probati aquaphor, kreme za bebe sa cinkom, ili samo obican vazelin za bas osjetljivu kozu. I jos, najbolje namazati kozu nakon pranja, dok je malo vlazna. Edited December 26, 2024 by djili 1
kud u maglu Simoviću Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 On 2. 12. 2024. at 18:19, kud u maglu Simoviću said: 9.5/10 mnogo badem miriše, inače je sve za deset. ne masti, brzo je ruke upiju, momentalno vidljivi efekti 👌🏻 On 25. 12. 2024. at 1:44, notenoughreasonsforclaire said: Preporuka za kremu za ruke za ove zimske dane. Opet su počele da mi se suše, i to me izuzetno nervira. 1
Tresko Posted Thursday at 16:07 Posted Thursday at 16:07 On 25. 12. 2024. at 1:44, notenoughreasonsforclaire said: Preporuka za kremu za ruke za ove zimske dane. Opet su počele da mi se suše, i to me izuzetno nervira. Uzmi neku kremu koja sadrži ureu 5% ili 10%. Dobru takvu kremu ima recimo DM, i ne košta puno. 1
Recommended Posts