morgana Posted Monday at 19:20 Posted Monday at 19:20 (edited) 23 hours ago, destiny said: Poredjenja radi, znas li koliko je neka njihova maskara sad na snizenju? Zivim "napolju", i jednom prilikom kad sam bila u Srbiji, odem u Sephoru u Novom Sadu - Estee Lauder tecni puder bio nesto ca. 7000 din. Nisam mogla da verujem - ovde kod mene je bio oko 45 eura. Ne razumem kupuje li to iko tamo po tim cenama? ne znam, a nema je vise na sajtu - da li mozda izbacuju chanel iz ponude? - ako saznam pisem ti. ruzevi su oko 45-50 eura tj 5000 i nesto dinara, to pamtim. preskupa je kozmetika, i preparativa i dekorativa, u ovdasnjoj sefori i u jasminu. Edited Monday at 19:21 by morgana 1 1
Boksi Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago On 1. 12. 2024. at 13:05, morgana said: chanel dekorativa u jasminu snizena 25% to nikad do sada nisam vidjela Ni ja! Je l’ još uvek??? A što se tiče krema za ruke, svake zime kupim nešto opojnog mirisa, a efekta bez, pa se vratim na ‘48 zaščitna krema za roke’ za upotrebu u domaćinstvu i industriji.
morgana Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Boksi said: Ni ja! Je l’ još uvek??? A što se tiče krema za ruke, svake zime kupim nešto opojnog mirisa, a efekta bez, pa se vratim na ‘48 zaščitna krema za roke’ za upotrebu u domaćinstvu i industriji. ne znam je li i danas, nazalost ako neko svrati u jasmin nek nam pogleda 1
Recommended Posts