destiny Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 59 minutes ago, morgana said: evo ga doduse cvjetic na ambalazi je nov. nadam se da nisu promijenili formulaciju, bila bi steta. Meni je bolja roza varijanta, lakse i bolje skida: https://www.lilly.rs/nivea-face-cleansing-radiance-losion-za-uklanjanje-sminke-oko-ociju-125ml-511994 1
Katikon Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 Meni bolja l’oreal plava, al svakom je bolje nesto drugo. Narocito maskare. Ako se neko odluci za kljesta za trepavice, nek ne zali para za shiseido spravu, ionako traje zauvek E sad pitanje, kako mi dalekovidi da nasminkamo oci? Strefilo me da nosim plus od pre par godina non stop, nista ne vidim na blizu, sminkanje ociju cao 1
Stela Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 Dobih mejl od SkinTempla da imaju 30% na sve od 1. do 30. novembra. Tako da je zgodno iskoristiti.
destiny Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 Jos jedan glas za Shiseido uvijac! Ovde kod mene imaju akcije 1+1, kupila i plavu i roze Niveu, koristim Clarins maskaru - roza Nivea mi se pokazala mnogo bolja. No, sve je individualno. Moje trepavice su "malopostojece" - tu su, kao da i nisu! Zato sam probala bar 30-ak maskara i nekako se uvek vracam Clarins Mascara Supra Volume - nema onih "gromuljica", ni slepljivanja trepavica 3
morgana Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 kako sad da se odlucim za maskaru pored toliko vrh maskara koje ste predlozile ako postoji dijagnoza kozmeticki autizam, ja to imam, nista od pomenutih nisam isprobala, vrtim svojih par vec 100 godina hvala svima 2
Stela Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 23 minutes ago, Katikon said: E sad pitanje, kako mi dalekovidi da nasminkamo oci? Strefilo me da nosim plus od pre par godina non stop, nista ne vidim na blizu, sminkanje ociju cao Ovo jeste nezgodacija. Mozda da koristis neku senku u olovci, prirodnije tonove i onda tamo amo preko kapka i malo prstima utapkas, nije da to zahteva veliku preciznost. Ajlajner tesko, maskaru po osecaju. Stavljas li maskaru sad ili ni to?
Katikon Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 Stavljam i maskaru i klestima se otprilike uvijem jer sam urihtana, al senka bas to kako kazes, najlakse u olovci pa ispadne nezeljeni smadz, sta je tu je. mozda je resenje uvelicavajuce ogledalo sa led svetlom
destiny Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 17 minutes ago, Katikon said: Stavljam i maskaru i klestima se otprilike uvijem jer sam urihtana, al senka bas to kako kazes, najlakse u olovci pa ispadne nezeljeni smadz, sta je tu je. mozda je resenje uvelicavajuce ogledalo sa led svetlom Ajaoj, jedino ako ces ignorisati ostatak lica! Kad uzmem uvelicavajuce, napravim masakr na licu 😵💫
Valk Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Hvalili ste VZK, taman na vreme za ovu novembarsku akciju u Liliju: Sad moram da počnem i ja sa retinolom, nemam kud.
Mel Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 14 minutes ago, Valk said: Hvalili ste VZK, taman na vreme za ovu novembarsku akciju u Liliju: Sad moram da počnem i ja sa retinolom, nemam kud. Na sta je sve popust 50%?
morgana Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 uzela sam mixa kremu sa tijelo sa 10% uree. boze, kakav odvratan miris, jorgovan, ljubicica, sta li. vracam se eucerinu. 1
destiny Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 Nije moglo da se pomirise? Pretpostavljam da je u kutijici, s onom hermetickom alufolijom, pa nisi mogla. Trebalo bi da imaju testere za sve, ne prijaju svima svi mirisi
morgana Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 uh, najjace da imaju testere za sve. ali da, trebalo je da pomirisem. nisam ocekivala ovakvu gadost od proizvoda koji je navodno za osjetljivu kozu.
Recommended Posts