Jump to content
IGNORED

Kozmetika

Nicol

Recommended Posts

Posted

Meni bolja l’oreal plava, al svakom je bolje nesto drugo. Narocito maskare. 
Ako se neko odluci za kljesta za trepavice, nek ne zali para za shiseido spravu, ionako traje zauvek 

E sad pitanje, kako mi dalekovidi da nasminkamo oci? Strefilo me da nosim plus od pre par godina non stop, nista ne vidim na blizu, sminkanje ociju cao 

• Hvala 1
Posted

Dobih mejl od SkinTempla da imaju 30% na sve od 1. do 30. novembra. Tako da je zgodno iskoristiti.

Posted

Jos jedan glas za Shiseido uvijac!

Ovde kod mene imaju akcije 1+1, kupila i plavu i roze Niveu, koristim Clarins maskaru - roza Nivea mi se pokazala mnogo bolja. No, sve je individualno.

Moje trepavice su "malopostojece" - tu su, kao da i nisu! Zato sam probala bar 30-ak maskara i nekako se uvek vracam Clarins Mascara Supra Volume - nema onih "gromuljica", ni slepljivanja trepavica

• +1 3
Posted

kako sad da se odlucim za maskaru pored toliko vrh maskara koje ste predlozile :hail:

ako postoji dijagnoza kozmeticki autizam, ja to imam, nista od pomenutih nisam isprobala, vrtim svojih par vec 100 godina 

hvala svima

• Haha 2
Posted
23 minutes ago, Katikon said:

E sad pitanje, kako mi dalekovidi da nasminkamo oci? Strefilo me da nosim plus od pre par godina non stop, nista ne vidim na blizu, sminkanje ociju cao 

Ovo jeste nezgodacija. Mozda da koristis neku senku u olovci, prirodnije tonove i onda tamo amo preko kapka i malo prstima utapkas, nije da to zahteva veliku preciznost. Ajlajner tesko, maskaru po osecaju. Stavljas li maskaru sad ili ni to?

Posted

Stavljam i maskaru i klestima se otprilike uvijem jer sam urihtana, al senka bas to kako kazes, najlakse u olovci pa ispadne nezeljeni smadz, sta je tu je. 
mozda je resenje uvelicavajuce ogledalo sa led svetlom 

Posted
17 minutes ago, Katikon said:

Stavljam i maskaru i klestima se otprilike uvijem jer sam urihtana, al senka bas to kako kazes, najlakse u olovci pa ispadne nezeljeni smadz, sta je tu je. 
mozda je resenje uvelicavajuce ogledalo sa led svetlom 

Ajaoj, jedino ako ces ignorisati ostatak lica!

Kad uzmem uvelicavajuce, napravim masakr na licu 😵‍💫

Posted

Hvalili ste VZK, taman na vreme za ovu novembarsku akciju u Liliju:

Screenshot-20241105-102713.png

Sad moram da počnem i ja sa retinolom, nemam kud.

Posted
14 minutes ago, Valk said:

Hvalili ste VZK, taman na vreme za ovu novembarsku akciju u Liliju:

Screenshot-20241105-102713.png

Sad moram da počnem i ja sa retinolom, nemam kud.

Na sta je sve popust 50%?

• 3 weeks later...
Posted

uzela sam mixa kremu sa tijelo sa 10% uree. 

boze, kakav odvratan miris, jorgovan, ljubicica, sta li.

vracam se eucerinu.

• Haha 1
Posted

Nije moglo da se pomirise? Pretpostavljam da je u kutijici, s onom hermetickom alufolijom, pa nisi mogla.

Trebalo bi da imaju testere za sve, ne prijaju svima svi mirisi

Posted

uh, najjace da imaju testere za sve.

ali da, trebalo je da pomirisem. nisam ocekivala ovakvu gadost od proizvoda koji je navodno za osjetljivu kozu.