Jump to content
IGNORED

Kozmetika

Nicol

Recommended Posts

Posted

Ova:

essence-lash-princess-false-lash-effect-

Ja sam druga osoba kad stavim maskaru, toliko su mi jadne trepavice. Sa ovom izgledam veoma pristojno u tom segmentu.

Naravno, klješta su A Must kod mene.

• Wub 1
  • Hvala 1
Posted

tenks!

i ja mnogo bolje izgledam sa maskarom. doduse uvijaca se plasim kao srednjovjekovne sprave za mucenje (nikad ga nisam isprobala ali naravno da imam misljenje)

Posted

Jeste odvratno, mora neko da ti pokaze 

• Hvala 1
Posted

Meni je isto uvijac no no sprava  :punish_giljotiini:

Mogu da zivim i bez njega...

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

kad neko napravi android app za uvijanje trepavica, rado cu ga koristiti :sleep:

Edited by morgana
  • Haha 1
Posted (edited)
On 30. 10. 2024. at 9:09, morgana said:

hvala, super zvuci, isprobacu je :)

cula sam jos pohvala za maybelline maskare

ja imam ovu i odlična je za nanošenje na duge trepavice (izgledam ko lutka, al ne napravi one krmače):

https://www.dm.rs/maybelline-new-york-maybelline-lash-sensational-luxurious-mascara-richest-black-p3600531320065.html

Ono što nisi pitala a ja moram da kažem:

u principu sam saglasna sa bjutiblogerkama da maskara ne mora da bude skupa da bi radila posao na oku, ALI u svom slučaju (lenje bube koja ne voli da trlja tananu kožu oko očiju i same oči previše prilikom skidanja maskare, i da mi ostaju oni večno crni tragovi koje ne znam čime eliminisati sem iz nekoliko iteracija) biram da bude kad god sam u mogućnosti.

meni je Lancome Dolls Eyes 4 ever proizvod iz sledećih razloga:

- savršen oblik četkice za trepavice koje su dugačke i jako guste na spoljašnjem uglu oka

- nema krmačica nego samo lepo razdvoji trepavice

- dugo ostaje sveža

- ne smrdi na ljutu hemiju

- lako se skida!!!

ni jedna jeftina maskara ne ispunjava poslednji uslov (a neretko ni pretposlednji)

edit. a ja što sam starija to mi je poslednji uslov sve važniji...

Edited by pt 2.0
  • Hvala 1
Posted

hvala, zvuci super. i meni ja vazno da mogu lako da skinem maskaru i ne podnosim trljanje. momenat je da kazem da nivea ima odlicno dvofazno sredstvo za skidanje sminke sa ociju, za bas nisku cijenu. nemam ga momentalno ali cu ga ponoviti.

lancome maskare su super, hypnose mi je favorit ali ocekujem da sa ovdasnjim predlozima mogu da budem zadovoljna sa mnogo povoljnijom posto od lancome-a sad nece biti nista.

• +1 1
Posted

Jel ima neko neki isprobani nude look recept za sherovanje?

Posted

Meni je kriterijum i da se lako i brzo nanosi, ne samo skida.

Ranije sam za skidanje koristila Body shop nesto sa kamilicom, kao butter. Sada neko ulje iz drage nam Koreje, super otopi i ne maltretiram i trljam kozu previse. To mi je za celo lice, nemam za oci posebno. Posle ide gel za umivanje.

• +1 1
Posted (edited)

e, ja isto koristim taj body shop puter, odlican je (mada ne bih to nazvala puterom, ima teksturu naftnog derivata. nebitno, odlicno cisti). citam da je geek&gorgeous odlican, a manje kosta. 

koje je tvoje ulje? 

Edited by morgana
  • +1 1
Posted
3 hours ago, morgana said:

hvala, zvuci super. i meni ja vazno da mogu lako da skinem maskaru i ne podnosim trljanje. momenat je da kazem da nivea ima odlicno dvofazno sredstvo za skidanje sminke sa ociju, za bas nisku cijenu.

baci slajbicu kad stigneš, ja od nivea imam iskustva samo sa plavom nivea kremom u metalnoj kutiji :D

• +1 1
Posted (edited)

nivea-dvofazni-losion-za-skidanje-sminke

evo ga :)

doduse cvjetic na ambalazi je nov. nadam se da nisu promijenili formulaciju, bila bi steta.

Edited by morgana
  • +1 1
  • Hvala 2