Skyhighatrist Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Ne zaboravi da ako ga ne odglaviš konvencionalnim metodama iz prvog videa, ovo formatting /wipe ima da pobriše sve što imaš na njemu, tako da razmisli imal' kakvih slika unuka i slično, u kom slučaju povedeš taštu u servis i ostaviš je tamo dok ne bude gotovo 1
JozoMujica Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Treba sedmogodišnjaku da kupim tablet, uglavnom za igrice/youtube dok ne savlada slova do kraja, a tad će ga moguće još nešto zanimati. Ima li neko preporuku za spravu sa povoljnim odnosom cene i kvaliteta koja se može naći po domaćim prodavnicama? Na kojim tabletima se igraju vaša deca i kako su zadovoljna?
djeneralche Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 On 11.12.2021. at 19:46, JozoMujica said: Treba sedmogodišnjaku da kupim tablet, uglavnom za igrice/youtube dok ne savlada slova do kraja, a tad će ga moguće još nešto zanimati. Ima li neko preporuku za spravu sa povoljnim odnosom cene i kvaliteta koja se može naći po domaćim prodavnicama? Na kojim tabletima se igraju vaša deca i kako su zadovoljna? Lenovo, Huawei, Samsung, sve budzet varijante, 150-250e, svi su bili ok za taj uzrast. Obzirom na broj godina uzmi i futrolu jer je velika verovatnoca padanja. 1
JozoMujica Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 45 minutes ago, djeneralche said: Lenovo, Huawei, Samsung, sve budzet varijante, 150-250e, svi su bili ok za taj uzrast. Obzirom na broj godina uzmi i futrolu jer je velika verovatnoca padanja. Futrola imamo od prethodnog kad je imao 4 godine, nije pomogla. 😄 1
djeneralche Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 11 minutes ago, JozoMujica said: Futrola imamo od prethodnog kad je imao 4 godine, nije pomogla. 😄 Tako i kod nas, za otprilike 5 tableta. 2
đorđe geprat Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 obzirom da za mesec dana treba da pređem na A1 kućni net za selo, vredi li uz to uzeti i ovaj tablet?
copkillah Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 18 minutes ago, djordje geprat said: obzirom da za mesec dana treba da pređem na A1 kućni net za selo, vredi li uz to uzeti i ovaj tablet? To je ozbiljan tablet, ne znam koje su potrebe ali radiće na njemu sve baš lepo. 1
Moća Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Drugar hoće čerki koja puni 9 godina uskoro da kupi neki tablet do 30.000,00 din. dajte neku preporuku ako može u Gigatronu na rate.
renne Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 evo ako može za 35k https://gigatron.rs/tablet-racunari/xiaomi-pad-5-128gb-pearl-white-bela-429315 1
đorđe geprat Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 On 3.4.2022. at 17:09, copkillah said: To je ozbiljan tablet, ne znam koje su potrebe ali radiće na njemu sve baš lepo. pazario ga pre neki dan. deluje da valja no priličan sam duduk. sad, vidim da nude instaliranje excela i worda. ne daju mi se pare posle probnog perioda. jel' može da se instalira "onako"?
đorđe geprat Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 (edited) asus mi ne funkcionise (ne napaja se) pa koristim ovo cudo. nemam pojma kako se koristi kopi / pejst, nemam pojma kako da promenim tastaturu da se ne zayebavam sa osisanom latinicom, nemam pojma da li mogu da ucitbam nesto sa fles memorije, nemam pojma kako da mi ne ulecu kojejkakve budalastine.......... Edited September 20, 2022 by djordje geprat
kipo Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 Ja nisam prava osoba da pomognem jer i sam sam korisnik telefona kad bas moram a nisam pri racunaru, ali ja sam nekad to resavao ovako. Da kopirate nesto markirajte taj dio teksta, duze drzanje na tom i pojavice se copy. Zatim duze drzanje na mjestu gdje zelite da pejstujete. Tastatura se podesava u podesavanjima imate opciju vjerovatno da instalirate jezik koji zelite, pa ako ipak nema onda trazite na google play neku popularnu keyboard aplikaciju koja ima to sta vam treba. Ucitavanje sa fles/ usb tesko ako nemate kablic za to, odnosno ako ne idete preko racunara. Za budalastine ima leka ali petljavina je pa probajte neku ad blocker aplikaciju. 1
đorđe geprat Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 opet ja. dobio sam tastaturu za tablet. kabl je onaj kao za punjač za telefone mikro - USB. punjač za nokiju ima drukčij piše USB-C. postoji li neki adapter
Svemir Zeka Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 Šta da kupim od tableta a da nije krš a da nije preskupo????? Molim vas, hitno!! https://gigatron.rs/tablet-racunari/lenovo-tab-m10-fhd-plus-4-64gb-lte-za5v0208rs-iron-grey-421315 jel valja ovo
nenad Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 10 minutes ago, Svemir Zeka said: Šta da kupim od tableta a da nije krš a da nije preskupo????? Molim vas, hitno!! https://gigatron.rs/tablet-racunari/lenovo-tab-m10-fhd-plus-4-64gb-lte-za5v0208rs-iron-grey-421315 jel valja ovo ovo je pitanje za @renne 1
Recommended Posts