Dionysos Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 (edited) паметни сатови звуче јако интересантно, али ту је један од највећих проблема батерија, сони је покушао нешто на том пољу и SmartWatch и Liveview су заправо и били одличне стварчице, али када батерија траје неколико сати, и свако мало треба да скидаш сат са руке да би се напунио то једноставно није комфорно за коришћење, а да и не помињем да се у стилу смартфонова екран гасио после одређеног времена неактивности, тако да ако желиш да видиш колико је сати мораш прво да притиснеш дугме на сату Edited April 30, 2013 by Dionysos
luba Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 sta se radi kad tablet samsung pocne da se koci, zaledjuje, a kad se prikaci za komp, ovaj ga ne prepoznaje i kaze npr, malfunction device? jel ima neki servis za to ili se nosi u telenor?nemam vise detalja, nije moja igracka. svaki savet dobrodosao i hvala.
wall Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Piše na garanciji ko je ovlašćeni servis. Tamo nosiš.Ako je moguće uradi backup i obriši privatne stvari.
luba Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 ma ne moze ni da se startuje, tj ako bih poredila sa pc-jem, doslo je do faze "plavog ekrana" :)a u ovlascenom servisu samsunga kazu da ne rade tablete. zivela srbija.
wall Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Pazi mora da ima garanciju 2 godine. Tamo mora da piše ko je servis.Ako neće da ga uzmu onda u Telenor, ako i oni prave problem onda inspekcija.Dobiješ nov i kraj.
Ravanelli Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 (edited) uzo samsung galaxy tab 2 10.1loma je sporiji, ali u redu je to za tu cenunekoliko pitanja1. šta su must have apps?2. najbolji mjuz player?3. kojim mejl programom najbolje da ga povežem sa poslovnim imejlom?4. šta je najbolje za rad/pregled office dokumenata (veliki jebeni naglasak na ekselu)? Edited May 13, 2013 by Ravanelli
deeps Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Uzeo sam isti uredjaj. Nemam nikakva ranija iskustva ni sa smartphphone-ovima, tabletima, niti sa androidom.Uredjaj ima GPS.Može li mi neko tacku po tacku navesti sta da instaliram za navigaciju, a da mi bude free i da radi najbolje sto može. Koliko shvatam trebalo bi da instaliram neku aplikaciju(IGO?, koji?, ili neku drugu). Gde to da nadjem?A da onda "nadjem" mape za Srbiju i okolinu. Može i link na PM ili bar neka informacija pa da guglam sam.Šta dalje. Neki savet.
dig_chohano Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Mobilism.org je onomad davao jako dobre i "jeftine" informacije gde, šta i kako. Svašta kupih za Android zahvaljujući njima.
Tihajeza Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 u reklami za Super Vero akcija sledeća:"Kupite 2 kutije sladoleda frikom i možete da kupite tablet GoClever za 5990 din, umesto redovne cene 9990 din."Nisu date karakteristike tableta ni veličina, ali i dalje deluje jeftino.šta je to?
Dionysos Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 вероватно ово http://emmi.rs/tablet-pc-tablet-goclever-tab-r70-7.11.html?productId=32945
Tihajeza Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 (edited) aha. a šta može taj tablet što ne može bolji telefon, osim što je ekran nešto veći?edit: pita totalni duduk za obe stvari Edited May 15, 2013 by Tihajeza
Recommended Posts