Jump to content
IGNORED

Tableti

Recommended Posts

Posted

Pusti, ja sam probao da sve pritisnem istovremeno ... :twak:

Posted

koji program za pustanje filmova sa prevodom preporucujete za android?

Posted
BS Player recimo
jel su potrebni kodeci za njega ili je full pack?
Posted

FullПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
imam iphone 4 ali neotkljucan. retko ga koristim kao telefon posto ga otkljucavam preko one SIM-unlock kartice sto me neopevano smara uvek kada mu iscuri baterija, jer moram ispocetka celu proceduru. anyways, ne sljaka opcija zato sto mi treba resenje za japan a u iphone ne mogu da turim njihovu data karticu jer je kao sto rekoh zakljucan. vidim da mi je jedina opcija da tamo spalim 70e za personalni wifi router za 2 nedelje, na qrac ih nataknem tehnoloski.zapravo mi ovo treba samo za navigaciju, jel zna neko gde da ukradem jeftino neke offline mape za tokyo i kyoto za iphone? koliko je tacno da postoji neka verzija googlemaps koja radi na GPS a bez neta?
nista te ne razumem, ali mozda bi ti waze zavrsio posao, meni to super dzaba navigator. vice i levo-desno, javlja gde su zastoji a gde panduri, sve radi...
Posted
nista te ne razumem, ali mozda bi ti waze zavrsio posao, meni to super dzaba navigator. vice i levo-desno, javlja gde su zastoji a gde panduri, sve radi...
Super je waze, al ne radi bez neta. A ti Gazzmene, jbt, u Bgd živiš, idi u Kosovsku u iSrbija i tamo za koju deseticu jura otključaj fon i rni u njega iGo navigaciju.
Posted

Stigao!Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Mašala, domać'ne! Koji si uzo?

Posted
Mašala, domać'ne! Koji si uzo?
4th gen, retina, sa sve smart caseom, crvenim. Zlo.Sent from my iPad using Tapatalk HD
Posted
4th gen, retina, sa sve smart caseom, crvenim. Zlo.Sent from my iPad using Tapatalk HD
I ja ima crveni smart case ^_^Kako ti se svidža makinica?
Posted
4, zeleni. Svi smo tu.
Posted
I ja ima crveni smart case ^_^Kako ti se svidža makinica?
4, zeleni. Svi smo tu.
sekta :fantom: sreća pa moram rano na put, inače bih se igrao ceo dan i noć. kamera je bolest.