Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Kao da nije pravi napadac :lol:
Sivonja je rasni napadač s instinktom ubojice.
  • Replies 2.3k
  • Views 209.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• 2 weeks later...

Ahahahaha koja farsa

• 2 months later...
  • 1 month later...

veciti na maksimiru. teren u katastrofalnom stanju. mamicu, gde su pare?

Edited by kojot

Pa da, a posle će da pričaju kako su tamo u mnogo boljem stanju jer je Mamić genije :D

• 3 weeks later...

maminjo posle ispadanja u kupu"Proklinjem dan kada sam ga upoznao. Bila je to Mandžukićeva sabotaža. Tražio sam od trenera da ni ne putuje u Split".

"U Dinamu zarađuje 1,3 milijuna eura s PDV-om, sve zbog toga što sam ja kreten i idiot. Želim se stoga ovim putem ispričati našim bivšim trenerima Ivankoviću, Soldi i Vlaku koji su inzistirali da Mandžo ode iz kluba."da znas da jesi :lol:

• 3 weeks later...
http://vinovo.magnify.net/video/BBB-Torcida-i-PolicijaVIDEO
Krvavi derbi: Huligani na tribini policajcu izbili okoDerbi na maksimirskom stadionu u Zagrebu obilježili su neredi navijača. Prema posljednjim podacima, uhitili su pet pripadnika Bad Blue Boysa i 25 Torcidaša. Neredi su počeli u poluvremenu utakmice Dinama i Hajduka. Policija je ušla na istočnu tribinu kako bi uklonili izgrednike koji su tijekom utakmice zapalili nekoliko baklji. Izbila je tučnjava, a neredi su se ubrzo preselili na sjevernu tribinu. Navijači su napali policiju bakljama i stolicama, koje su trgali s tribine. Kako doznajemo, u sukobu su pripadniku interventne jedinice iz Varaždina izbili oko. Navodno je još dvoje ljudi zadobilo teže, a dvoje lakše ozljede. Liječničku pomoć pružili su im u zagrebačkim bolnicama.Predsjednik gostujućeg Hajduka Joško Svaguša napadnut je u svečanoj loži za vrijeme utakmice. Kako piše Jutarnji list, otišao je zapaliti cigaretu. Dobio je šamar, a jedan ga je navijač zalio pivom. Neredi su se nakon utakmice s tribina preselili na gradske ulice. U obližnjim Sveticama čuli su se pucnjevi, a policija i navijači sukobljavali su se duž naselja.24sata.hr

naravno, mi smo uvek losiji