casperbgd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 eto i da ja iskoristim jubilarni prvi smajli
El Mago Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Retard je ovim potezom definitivno izašao iz anonimnosti, nema sajta/novina koje nisu pisale o njemu, proslavio se preko noći
los borrachos Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Slicno dostignuce je vidjeno prosle sezone na stadionu OFk Beograda u jednoj utakmici TSL. Spektakularan promasaj, tj izbacivanje sa gol linije sopstvenom saigracu. Jebiga, Sivonja je imao tu srecu da ide uzivo na drzavnoj TV i da njegovo dostignuce bude bolje medijski ispraceno, dok je ovo tiho zabelezeno SOS-ovom 3G mobilnim telefonom kamerom
stoka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Neko ko se preziva "Sivonjić" kao da je predodređen za ovako nešto ...
casperbgd Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nevezano za samu kaznu, jos jedna dobra stvar ce biti sto ce sada nikad lakse moci da se napuse idioti koji se proseravaju sto Zvezda/Partizan, a nikad Dinamo?
John Coltrane Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Mamicha su ti isti navijaci jurili da ga prebiju, ne verujem da ce biti preterano blag prema njima...
Nemanja Posrbica Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nevezano za samu kaznu, jos jedna dobra stvar ce biti sto ce sada nikad lakse moci da se napuse idioti koji se proseravaju sto Zvezda/Partizan, a nikad Dinamo?Meni je ovo prvo palo na pamet. Mada će verovatno većina patiti od selektivnog pamćenja.Elem, i više nego zaslužena kazna. Međutim, ništa to pomoći Dinamu neće, jer je klub čini mi se i dalje taoc navijača. Mamić je najslabije radio na tom polju i oni ga "tiho ubijaju". BBB su se podelili i sem države ne može niko drugi da ih se reši.
*edited by mod Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Exkluzivno! Nova Sivonjina majstorija :D Kao da nije pravi napadac
Recommended Posts