Jump to content

Featured Replies

eto i da ja iskoristim jubilarni prvi smajli :isuse:

^
deepscare1video :lol:

Retard je ovim potezom definitivno izašao iz anonimnosti, nema sajta/novina koje nisu pisale o njemu, proslavio se preko noći :lol:

Slicno dostignuce je vidjeno prosle sezone na stadionu OFk Beograda u jednoj utakmici TSL. Spektakularan promasaj, tj izbacivanje sa gol linije sopstvenom saigracu. Jebiga, Sivonja je imao tu srecu da ide uzivo na drzavnoj TV i da njegovo dostignuce bude bolje medijski ispraceno, dok je ovo tiho zabelezeno SOS-ovom 3G mobilnim telefonom kamerom

Neko ko se preziva "Sivonjić" kao da je predodređen za ovako nešto ...

Uf, brutalno! Ali zasluzeno.

Dinamo pokraden! Konačno. :lol:

cekamo reakciju mamica

Nevezano za samu kaznu, jos jedna dobra stvar ce biti sto ce sada nikad lakse moci da se napuse idioti koji se proseravaju sto Zvezda/Partizan, a nikad Dinamo?

Mamicha su ti isti navijaci jurili da ga prebiju, ne verujem da ce biti preterano blag prema njima...

Bilo je i vreme da ih kazne.

Nevezano za samu kaznu, jos jedna dobra stvar ce biti sto ce sada nikad lakse moci da se napuse idioti koji se proseravaju sto Zvezda/Partizan, a nikad Dinamo?
Meni je ovo prvo palo na pamet. Mada će verovatno većina patiti od selektivnog pamćenja.Elem, i više nego zaslužena kazna. Međutim, ništa to pomoći Dinamu neće, jer je klub čini mi se i dalje taoc navijača. Mamić je najslabije radio na tom polju i oni ga "tiho ubijaju". BBB su se podelili i sem države ne može niko drugi da ih se reši.

Exkluzivno! Nova Sivonjina majstorija :D

Exkluzivno! Nova Sivonjina majstorija :D
Kao da nije pravi napadac :lol: