Patrick Mbomba Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dinamo u HNL-u ima gol razliku 27:37:14:02:55:06:0I 0:0 u Zadru (tradicionalno nezgodnom za Dinamu), obaranje rekorda ce se brzo zaboraviti ako Dinamo "nesto" ne uradi u Evropi, proljece se u Maksimiru ceka vec jaaako dugo
Bright Billy Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 kako su nogometasi podneli maminjov udarac po dzepu?
Ugor Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ovih 15.000€ nisu ni osjetili. Jedino se Mandžukić preko oca nešto buni za svoju stotku.
Roger Sanchez Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 "Uvijek se postavlja pitanje čini li dobro roditelj svom djetetu kad mu sve omogući. Sad se bojim da ne zaigraju još lošije."Evo odgovora.Zašto se na sve 'pokude' 'razmaženim igračima' treba samo grohotom nasmijati?Izvršni dopredsjednik je jedva dočekao novinarsko pitanje o sinoćnjem suđenju."U dvije vitalne utakmice, protiv Red Bulla i Anderlechta smo opljačkani! Znam da ta moja izjava može imati velike reperkusije, ali to možemo dokazati. Tko tvrdi da nije bio penal može slobodno ići u Vrapče."Idemo dalje™ utabanim stazama.
Feindouno Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 (edited) 2-0 u 10. minSamo otimaj pare Maminjo6-0 FT, Mamic Edited September 20, 2009 by Feindouno
Кристофер Лумумбо Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=384351
stoka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Koji krš ova hrvatska liga. Doduše, ni naša nije ništa bolja. Lepo je utešiti se da uvek ima i većih panjeva. Evo, Dinamo pocepao Temišvar u gostima sa 3:0. Dakle, taj Temišvar mu dođe negde nivo Zadra u hrvatskoj ili BSK-a iz Borče u srpskoj ligi ...
gervasius twinkleminkleson Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jesu dali koji gol iz ofsajda posle kornera?
gorance Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 taj temisvar je izbacio rudar iz donjecka..sad , na koju foru, pojma nemam, ali dinamo je razbio ove papke..verovatno su odigrali najbolju utakmicu na strani u evropu u poslednjih xy godina...jebiga, kad tad ulaganja moraju da se isplate..morales, cufre, etto... svaki od njih ima par stotina tisuca evra place godisnje..te plate su nezamislive za zvezdu i par u ovom momentu..mozda bi i bile da grad beograd daje pare iz gradskog budzeta ovim klubovima..kao sto radi zagreb
samo_opusteno Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Gledao sam utakmicu. Dinamo poveo posle greske domaceg stopera koji je panicio u bezazlenoj situaciji i u toj panici izbio loptu na nogu Dinamovog igraca. Posle toga Temisvar imao par sansi 1 na 1 sa golmanom ali se gosa iskazao, skinuo sve to i tu je utakmica resena. Sve u svemu posle odgledanih utakmica Sahtjor - Partizan i Temisvar - Dinamo zaista, ali zaista mi nije jasno kako je Temisvar izbacio Sahtjora koji deluje kao 18 puta jaca ekipa.
Ugor Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Smiješno. Trebao se bar javiti posredniku poslije tekme i uzet lovu, a ne sad kukati kao baba.
John Coltrane Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Volim Srbe i sta sad? by Mamic...Zasto bih vas manje voleo od nekakvih Svedjana, Islandjana ili Australijanaca?Mi cemo, dok je boga i sveta, ziveti jedni do drugih (iz intervjua Mocart sportu)Dinamo doveo dva igrača iz Srbijehttp://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=386885
Recommended Posts