Roger Sanchez Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Želim ćuti kojotov komentar na to da je danas Blue Sith Lord Maminho nepravomoćno izgubio jednog od kmetova.
Кристофер Лумумбо Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 maminjo je u fazonu:http://www.youtube.com/watch?v=WwoM5fLITfk
Filipenko Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Zli sudovi jugokomunista sprečavaju Mamića da dobije ono što mu pripada
Roger Sanchez Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Nadam se da ovo znači da će Eduardo moć zatražit povrat oduzetih prihoda i sanjam o trenutku, valjda za godinu dana, ali kad god bio neka dođe, dao bob, kad bu Eduardo u rukama držal ovršnu ispravu nad Maminjovim pokretninama i nekretninama.
John Coltrane Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Maminjo bog nas je pomilovan a njihov "svira klavir". Unatoc svemu Maminjo je i dalje tu
Кристофер Лумумбо Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Kojote, kata-faking-strofa! Dejstvuj! odlazi iz dinama
Feindouno Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 (edited) Suker izjavio "Daj boze da ima vise Mamica u nogometu" Edited March 19, 2014 by Feindouno
Roger Sanchez Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Od Madrida, pa sve do Zagreba, čovjek nepogrešivo prepoznaje prave™ vrijednosti™.
James Marshall Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Kojote, kata-faking-strofa! Dejstvuj! Šta znači mladi financijaš, mislim, ne leksički, lingvistički, već, kakav je profil ljudi koji daju pare Maminju, ko su to, neki pobjegli iz Vrapčeta, kamatari, zelenaši, dobitnici na lotou?
Roger Sanchez Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 (edited) Šta znači mladi financijaš, mislim, ne leksički, lingvistički, već, kakav je profil ljudi koji daju pare Maminju, ko su to, neki pobjegli iz Vrapčeta, kamatari, zelenaši, dobitnici na lotou? Mislim da su glavni izvori financiranja nevježe beloeuropski skauti koje ošamuti bonkasima, skupim kurvama i koksom.. Edited March 19, 2014 by Roger Sanchez
Recommended Posts