January 17, 201411 yr Želim ćuti kojotov komentar na to da je danas Blue Sith Lord Maminho nepravomoćno izgubio jednog od kmetova.
January 18, 201411 yr Nadam se da ovo znači da će Eduardo moć zatražit povrat oduzetih prihoda i sanjam o trenutku, valjda za godinu dana, ali kad god bio neka dođe, dao bob, kad bu Eduardo u rukama držal ovršnu ispravu nad Maminjovim pokretninama i nekretninama.
February 18, 201411 yr Maminjo bog nas je pomilovan a njihov "svira klavir". Unatoc svemu Maminjo je i dalje tu
March 19, 201411 yr Suker izjavio "Daj boze da ima vise Mamica u nogometu" Edited March 19, 201411 yr by Feindouno
March 19, 201411 yr Od Madrida, pa sve do Zagreba, čovjek nepogrešivo prepoznaje prave™ vrijednosti™.
March 19, 201411 yr Kojote, kata-faking-strofa! Dejstvuj! Šta znači mladi financijaš, mislim, ne leksički, lingvistički, već, kakav je profil ljudi koji daju pare Maminju, ko su to, neki pobjegli iz Vrapčeta, kamatari, zelenaši, dobitnici na lotou?
March 19, 201411 yr Šta znači mladi financijaš, mislim, ne leksički, lingvistički, već, kakav je profil ljudi koji daju pare Maminju, ko su to, neki pobjegli iz Vrapčeta, kamatari, zelenaši, dobitnici na lotou? Mislim da su glavni izvori financiranja nevježe beloeuropski skauti koje ošamuti bonkasima, skupim kurvama i koksom.. Edited March 19, 201411 yr by Roger Sanchez