August 9, 201311 yr Veliki trenerski mag, Ante Čačić, ima skor 6-4-0 u pretkolima LP, tako da Česi nemaju šanse.
August 21, 201311 yr Na dan prve utakmice play-offa Lige prvaka između Dinama i Austrije Modre je posjetio dugogodišnji zagrebački paroh Milenko Popović te zaželio hrvatskom prvaku puno sreće.- Moja želja je bila doći u Dinamo i upoznati izvršnog predsjednika kluba Zdravka Mamića jer je dobar čovjek koji živi u skladu s vjerom i pravi je praktični vjernik - rekao je paroh Milenko Popović te zaželio Modrima puno sreće protiv Austrije te u nastavku sezone.Paroh Milenković kratko je pozdravio igrače i zaželio im puno sreće u utakmici, a potom je posjetio i kapelicu Sv. Josipa koja se nalazi na stadionu. Otkrio nam je kako je u bivšoj državi bio na utakmicama Dinama te kako unatoč tome što odlazi u mirovinu nakon više od tri desetljeća u Zagrebu neće "samo tako otići" već planira i dalje živjeti na relaciji Zagreb – Beograd.http://gnkdinamo.hr/hr/novosti/vijesti/zagrebacki-paroh-zazelio-modrima-srecu-protiv-austrije.html
August 22, 201311 yr Nekad, u prvom mandatu,bilo mi je žao Krune Jurčića Kurčića i kako ga je Maminjo protjerao. Ali nakon njegovog drugog pa i trećeg povratka, shvatio sam da taj čovjek nema ni kičmu ni muda ni identitet. E tako mu je i ekipa sinoć igrala. Rasturio ga je Bjelica, trener Austrije. A igrači Dinama i svi u Dinamu zapravo su bili u fazonu svih balkanskih klubova - "lako ćemo". A ljudi ih nadtrčaše. I to je sva mudrost.
August 22, 201311 yr Jurčić će opet biti trener Dinama za godinu i pol, max, MMW. Mazohizam tog puža je neizmjerljiv.
August 27, 201311 yr Jebote, jel stvarno ima ovoliku bradu i donju vilicu? Stripovska fotka, 1 vrh!Pregazice Maminjosi Bec kao plitak potok!
August 27, 201311 yr Jebote, jel stvarno ima ovoliku bradu i donju vilicu? Stripovska fotka, 1 vrh!Braci Mamic je kolokvijalni nadimak "Braca Dalton", zato se ponekad njihova umiljata lica fotošopiraju, da budu slicnija "originalima" iz stripa Edited August 27, 201311 yr by Patrick Mbomba