John Coltrane Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Sad mediji pisu da su Halilovicevi roditelji zacepili neke uslove koje Totte ne zeli da ispuni (traze milku funit-ovi nude 800k i traze neke skolarine za bracu).
Dr Arslanagić Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 povela se priča na ajdukovom topiću o tome šta je predstavljao Dinamoglede toga, evo jednog inetesantnog dokumentarcahttp://youtu.be/iVHZ-BFxWpA
MangupIzCivilstva Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Maminjeva podruznica (Lokomotiva) dere Dinamo Minsk 2 : 0
MiddleClass Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 To u Beogradu gradu izroda, stranih placenika i domacih izdajnika nije mogao da nauci. U Zeti je vec to druga prica...
Ryan Franco Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 http://www.index.hr/sport/clanak/je-li-zdravko-mamic-izmislio-kaznu-uefe/691566.aspx
Roger Sanchez Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 UEFA™. Kam smo to došli kad si Maminjo mora izmišljat kazne, umjesto da mu nakon svih povoda koje im je velikodušno pružio ne daju ni jednu tričavu pravu kaznu? <_< Aupićku...
Ryan Franco Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Rođo nikad te nisam pitao (iako si verovatno pisao) kako ti stojiš sa sukobom BBB - Maminjo. Odgovori "ugasiti klub" se ne računaju.
Ryan Franco Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Ne može. Kad bi morao da biraš u ovom sukobu, šta bi izabrao? Ozbiljno pitam. Ja ne mogu da se odlučim. Slušao sam jedan dan onog Thomasa Bauera. Deluje mi kao pametan čovek. Ne znam šta da mislim.
Roger Sanchez Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Kad bi morao da biraš u ovom sukobu, šta bi izabrao? Ozbiljno pitam. Ja ne mogu da se odlučim. Slušao sam jedan dan onog Thomasa Bauera. Deluje mi kao pametan čovek. Ne znam šta da mislim.Ja bi izabrao da mi javna poduzeća, lokalna samouprava i država više ne daju ni krajcara tzv. Dinamu. A Mamića i delegate BBB bi supsutio u 1 ring na Bandeku sa uživo prijenos u humanitarne svrhe, pa ko preživi neka vlada klubom.jel ima negde snimak mamiceva izlaganja?Tio si reć 'ekspozea'.
Recommended Posts