Frank Pembleton Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Jbte jer ova dvojica jure jedan drugog po celom forumu?...shiit has hit the fan 1 3
dragance Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Jbte jer ova dvojica jure jedan drugog po celom forumu? ...shiit has hit the fan On mene juri, a ja odgovaram samo. Hoće da uplaši one koji bi da emigriraju, da njemu ne naškode. 1
noskich Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 52 minutes ago, dragance said: Kakva je ta tipična kuća 7 Harwood Avenue, Chatswood, NSW 2067 https://www.realestate.com.au/sold/property-house-nsw-chatswood-141670172 1
noskich Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 13 minutes ago, dragance said: On mene juri, a ja odgovaram samo. Hoće da uplaši one koji bi da emigriraju, da njemu ne naškode. Kako bi meni škodili ti koji emigriraju?
dragance Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 17 minutes ago, noskich said: 7 Harwood Avenue, Chatswood, NSW 2067 https://www.realestate.com.au/sold/property-house-nsw-chatswood-141670172 562 kvadratna metra??? Hoćeš li i bazen? 1
noskich Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 (edited) 3 minutes ago, dragance said: 562 kvadratna metra??? Hoćeš li i bazen? Parcela zemlje. Nema bazen. Možeš da imaš kućnog ljubimca i može dete da se igra. Kolika je tvoja parcela do plaže? Edited September 4, 2023 by noskich 1
djeneralche Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 9 minutes ago, noskich said: Parcela zemlje. Nema bazen. Možeš da imaš kućnog ljubimca i može dete da se igra. Kolika je tvoja parcela do plaže? 95% ljudi na planeti nema mogucnost za takvu nekretninu. Ne znam ni sto ti odgovaram, fuck me. 2
noskich Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 2 minutes ago, djeneralche said: 95% ljudi na planeti nema mogucnost za takvu nekretninu. Ne znam ni sto ti odgovaram, fuck me. Nije poenta u planeti. Poenta je što se Australija predstavlja kao nešto što nije. Predstavlja se kao meritokratija, a u stvarnosti je neofeudalizam.
dragance Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) 48 minutes ago, noskich said: Kolika je tvoja parcela do plaže? Ni blizu tvoja sirotinjska kuca od $3m - u blue collar severnom Sidneju Car spaces 1 Floor area 130 m2 Land area 970 m2 Deck Yes Property contour Steep rise View: living area No Record View type Water Decade built 1910 Edited September 4, 2023 by dragance 1
noskich Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 Za neupućene 'Rateable value' je koliko lokalna opština procenjuje da parcela zemlje vredi i veoma je drugačija od tržišne cene nekretnine. Po pravilu je reč o ceni koja je značajno ispod tržišne. Parcela ti je lepe veličine i pogled na plažu, lepo.
dragance Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 3 minutes ago, noskich said: Po pravilu je reč o ceni koja je značajno ispod tržišne. Nije u ovom slučaju, a neretko bude 10% više ili manje.
noskich Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 6 minutes ago, dragance said: Nije u ovom slučaju, a neretko bude 10% više ili manje. Dobro ne znam kako to funkcioniše na NZ. U Australiji isto ima razlike između država. WA računa rates na osnovu rental return čini mi se, neki računaju samo zemlju, drugi i zemlju i nekretninu itd.
noskich Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 8 hours ago, djeneralche said: 95% ljudi na planeti nema mogucnost za takvu nekretninu. Ne znam ni sto ti odgovaram, fuck me. Druga poenta. Ovakva kuća je 2013 koštala milion. Sada tri. I to ne za deset godina, već je neke 2021 koštala 3, 8 godina kasnije...
noskich Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 I nije to samo u Sidneju, ima mnogo mesta diljem zemlje, Hobart, Sunshine Coast, Gold Coast, Byron Bay...
noskich Posted September 6, 2023 Author Posted September 6, 2023 (edited) Mi o vuku, a Juice Media kao da su nas culi: CAN i AUS dva brata rodjena Edited September 6, 2023 by noskich
Recommended Posts