Tpojka Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 On 23.12.2022. at 15:19, Midgeta said: Ovo ne staje na 3 teme 1
Tpojka Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 2 minutes ago, Midgeta said: Ova tema i njeni spin offovi su suvo zlato Te što šire stative treba na 'ladjenje staviti. Dok samo racionalizujem rečeno za čitaoca namjernika. 1
Midžeta Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 4 minutes ago, Tpojka said: Te što šire stative treba na 'ladjenje staviti. Dok samo racionalizujem rečeno za čitaoca namjernika. Ali citaoci namjernici, ne znaju za spin offove dole, kad sve sklopis kao mozaik jos je bolje Spoiler E kad si vec tu, jel.bi mogao da mi iskopas venitaltor sa 5 brzina momenat, ja ne umem da nadjem, a zelim to da procitam
Tpojka Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 1 minute ago, Midgeta said: venitaltor sa 5 brzina momenat Otprilike. Pa zahvati par strana prije, par poslije. Heh, tema može da se čita k'o Znakovi pored puta. 1
Midžeta Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 1 minute ago, Tpojka said: Otprilike. Pa zahvati par strana prije, par poslije. Heh, tema može da se čita k'o Znakovi pored puta. Ova tema je 1 masterpis 1
noskich Posted December 29, 2022 Author Posted December 29, 2022 https://fb.watch/hJ6mKhP7sf/?mibextid=NnVzG8 Mnogi Britanci na ivici gladi
noskich Posted December 30, 2022 Author Posted December 30, 2022 https://www.b92.net/biz/vesti/svet/nemacka-u-totalnom-rasulu-kompanije-beze-iz-zemlje-2265472 Svaka četvrta nemačka kompanija planira da preseli proizvodnju u druge zemlje zbog energetske krize @Time Crisis @dragance @Zverilla @Draguljce
Time Crisis Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 17 minutes ago, noskich said: https://www.b92.net/biz/vesti/svet/nemacka-u-totalnom-rasulu-kompanije-beze-iz-zemlje-2265472 Svaka četvrta nemačka kompanija planira da preseli proizvodnju u druge zemlje zbog energetske krize @Time Crisis @dragance @Zverilla @Draguljce Ne boj se mnogo za Nemačku 1
radisa Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 4 hours ago, Midgeta said: Na ovoj temi nema kajanja i nema stajanja Ali ti ne znaš, bio je ovde lik iz Japana, još veća legenda... Čuvene rasprave o navigaciji, tetovažama na bazenu i o tome kako je on bogat i uspesan i pametan jer zivi u Japanu a mi smo svi luzeri su tek suvo zlato... Taži Yoyogija po forumu pa da vidiš... 1 1
Midžeta Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 3 minutes ago, radisa said: Ali ti ne znaš, bio je ovde lik iz Japana, još veća legenda... Čuvene rasprave o navigaciji, tetovažama na bazenu i o tome kako je on bogat i uspesan i pametan jer zivi u Japanu a mi smo svi luzeri su tek suvo zlato... Taži Yoyogija po forumu pa da vidiš... Ijaoooo Pa stvarno sam okasnila sa dolaskom ovde, sad moram da nadoknadim, ovo je fenomenalno I hvala, moram i to da pretrazim, trenutno sam na ventilatoru sa 5 brzina 1
Tpojka Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 5 hours ago, Midgeta said: Na ovoj temi nema kajanja i nema stajanja Samo stenjanje. 1
Midžeta Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 7 minutes ago, Tpojka said: Samo stenjanje. Posebno na podu
Recommended Posts