noskich Posted September 20, 2021 Author Posted September 20, 2021 Fini neki ljudi u toj Viktoriji, nisu kao bogani iz Ipsvicha.
iDemo Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 21 hours ago, red star forever said: A stvarno izgledaju smiješno. 🤣 A stavi bilo koja dva coveka (ok, osim prajm tajm Dzim Kerija i Mister Bina) - dakle - bilo koja 2 coveka pored ovog bolida Borisa - i - ono - to'eto... 1
Indy Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Sranje ovde se nastavlja, ovaj put je policija rešila izgleda da više neće da se zajebava... ovo je naš gilets jaunes moment.
noskich Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Best place to watch live protest action in Melbourne: https://m.facebook.com/watch/live/?v=572417687290324 Riot police on the steps of state parliament
Indy Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 ^To je link koji po internetu šire nalozi asocirani sa ekstremnom desnicom. Sad je noskič tamo gde oduvek i pripada.
iDemo Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 49 minutes ago, Indy said: asocirani sa Pishe gde? :Daj to malo ozbiljnije. Ne branim njega nego pitam tebe.
magi Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Razočarenje policijom, pustili ih da šetaju po celom gradu i blokiraju Westgate. Što se tiče kučeta, krenulo je ka onom liku, nije ga baš iz čista mira šutnuo.Deluje kao da su iz osvete zatvorili građevinski sektor zbog manje od hiljadu budala. Trebalo je njih da istuku a ove pitome da puste da rade. Sad vidim vest da su u Sidneju odustali od zahteva da svi na gradilištima budu vakcinisani, ne znam koji je istorijat ali ako kod nas pokleknu onda jebiga.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
magi Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Bukvalno nesposobni.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Indy Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 10 minutes ago, magi said: Što se tiče kučeta, krenulo je ka onom liku, nije ga baš iz čista mira šutnuo. Jel si ti for real? Znaš ti koliko je puta neko kuče krenulo na mene (ja idem ljudima po kućama za posao, znaš), nikad u životu ni 1 nisam šutnuo? Sastav ovog podforuma je potpuno beznadežan, pa pretpostavljam da ćete biti komforniji ubuduće bez mene. (Nekako mi truba da vas baš sve stavim na ignore listu, a osim gojkastojka ovde nema ni jednog regularnog Ozija koji nije zaslužio da se tamo zauvek preseli.) 1
noskich Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 19 minutes ago, Indy said: Jel si ti for real? Znaš ti koliko je puta neko kuče krenulo na mene (ja idem ljudima po kućama za posao, znaš), nikad u životu ni 1 nisam šutnuo? Sastav ovog podforuma je potpuno beznadežan, pa pretpostavljam da ćete biti komforniji ubuduće bez mene. (Nekako mi truba da vas baš sve stavim na ignore listu, a osim gojkastojka ovde nema ni jednog regularnog Ozija koji nije zaslužio da se tamo zauvek preseli.) Osim mog stojka? Pa ok, samo si zaboravio da se nijedan pise zajedno. 2 hours ago, Indy said: ^To je link koji po internetu šire nalozi asocirani sa ekstremnom desnicom. Sad je noskič tamo gde oduvek i pripada. I ti si tamo gde oduvek pripadas kada sirenje informacija automatski etiketira onog koji te informacije siri. Znaci podelis nesto sto nije po volji, odma po kratkom postupku, zna se sve ko je taj sto je podelio. https://www.facebook.com/alex.fragnito.1/videos/867478923895740/ https://www.facebook.com/watch/?v=396183915405616
magi Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Jel si ti for real? Znaš ti koliko je puta neko kuče krenulo na mene (ja idem ljudima po kućama za posao, znaš), nikad u životu ni 1 nisam šutnuo? Sastav ovog podforuma je potpuno beznadežan, pa pretpostavljam da ćete biti komforniji ubuduće bez mene. (Nekako mi truba da vas baš sve stavim na ignore listu, a osim gojkastojka ovde nema ni jednog regularnog Ozija koji nije zaslužio da se tamo zauvek preseli.)Ako moram da crtam - situacija je klnfliktna i kuče je krenulo ka njemu, moglo bi se reći da je u samoodbrani a moglo bi biti i okrutnost prema životinjama.Žao mi je ako ćeš da odeš ali dosta je neobično da zbog dva mišljenja koja se kose s tvojim (pri čemu smo nas 2 na istoj strani po glavnom pitanju a ne razumemo se po sporednom pitanju) odeš s foruma. A Noskich odoleva protiv 10 ljudi bez problema.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
braca Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 2 hours ago, magi said: A Noskich odoleva protiv 10 ljudi bez problema. noskich odoleva protiv milion ljudi bez problema 3
Gojko & Stojko Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Nisam znao da je ovaj Setka naš Šetka, kockasti - i da mu se sad obija o glavu dvostruka igra. Za razliku od Srba ovde po kojima Gledis uvodi fašizam, po Hrvatima u Viktoriji je Den uveo komunizam: Inside the insurrection: Why construction workers took to the street ... Long-time left-wing activists complain that Mr Setka has surrounded himself instead with a patronage network of shop stewards who are often related to him or, like him, from the Croatian community. Many are, in fact, fiercely anti-communist and right-wing, with their families having fled Tito’s Yugoslavia. One Setka supporter attended a stewards’ meeting last year with a sticker on his car of a Croatian army division which fought alongside the Nazis in the 1940s. And among these groups, anti-vax sentiment is rife. Over months, Mr Setka has been forced to play a delicate game, supporting vaccines publicly while some of his members, and strongest supporters, wanted to fight any push to make the jab mandatory. ... One protester on Monday caught the mood, shouting at Mr Setka that they were the ones who paid his wages, and referring to “fighting for our freedom in Croatia”. “Those boys fought against communism. Now we are staring down the barrel of communism again,” the man yelled. “No f---ing c--- is going to put a vaccine inside me.” SaE 1 1
noskich Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 (edited) Vi koji ne vidite dalje od etiketiranja, ko je levi, ko je desni, i pokusavate realnost da ugurate u svoju ideolosku matricu, pitanje da li verujete Big Pharma koja planski gleda da iscedi sto vise moze novaca iz bolesnih i umirucih ljudi, a istovremeno sebe stiti pravnim klauzulama prema kojim nije odgovorna za nusefekte svojih proizvoda? Zasto li se Fajzer toliko bori da eliminise mogucnost tuzbi za nusefekte svojih vakcina? https://www.theguardian.com/global-development/2021/sep/10/pfizer-accused-of-holding-brazil-to-ransom-over-vaccine-contract-demands Pfizer has been accused of holding Brazil “to ransom” over demands to shield itself from possible vaccine side-effect lawsuits in its contract to supply the country with 100m Covid jabs. In its $1bn (£700m) deal with Pfizer Export BV, signed in March, despite its prior complaints, the Brazilian government agreed that “a liability waiver be signed for any possible side-effects of the vaccine, exempting Pfizer from any civil liability for serious side-effects arising from the use of the vaccine, indefinitely”. Edited September 21, 2021 by noskich
Moracikus Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Bem ti sunce. Edituje poruke u 2 ujutro. Sa druge strane ja se budim u 5am. Sta nam radi lockdown i priblizavanje daylight saving. Nisam pratio sve postove pa me intresuje da li se Noskich u uopste pelcovao.
Recommended Posts