Jump to content

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

Featured Replies

• Author

• Author
On 3.10.2020. at 0:39, dragance said:

Nisam pljuvao to što si radio u državnoj firmi, već si pljuvao ti po državi koja ti je dala taj posao. A ne pljujem ni ovo što radiš, naprotiv. Već si hipokrita koji pljuje po tom sistemu, a radiš kod najvećih plutokrata - tj jak si na rečima, a uverenja i principi ako se drugima ne svidjaju, imaš i drugih. 

Meni niko nijedan posao nije dao, svaki posao sam zasluzio na javnom konkursu. A imam lose misljenje i o "drzavi" i o mnogim svojim poslodavcima, ali sustina je u tome sto radis, sta su rezultati tvog rada. Navodio sam pre, pa ne moram opet da se ponavljam. 

Edited by noskich

5 dnevno je ocigledno nedostizno u narednih nekoliko mjeseci ali je ohrabrujuce da su unaprijedili pracenje i da ce mistery cases veoma brzo pasti ispod 10
EjmP8nsUwAU18YP?format=jpg&name=medium
Toeto [emoji846] i onda kad Dan shvati da je 5 opštih nemoguće reći će "mislio sam 5 mistery" ili "5 ne uključujući staračke domove".

Inače ti mistery cases su uglavnom anti maskeri koji lažu contact tracere jer se boje kazni ili imaju dublje nepoverenje u sistem.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• Author
12 hours ago, noskich said:

Liz se preselila u Srbiju iz Melburna da izrabljuje jadne Srbe.

Tako cu i ja da iskoriscavam Tajlandjane. Tako sto direktno lokalnim porodicnim biznisima dajem novac u ruke.

Vi sto u plutokratskim prodavnicama kupujete Made in China, Made in Bangladesh, Made in Vietnam... nikako ne izrabljujete, vi direktno podrzavate "strane investicije" u te zemlje tako sto se radnici tretiraju kao roblje, zemlja zagadjuje, a sto manje ide lokalnoj privredi jer se sve ispumpava cim se proizvede.

Edited by noskich

• Author
On 18.9.2020. at 8:19, Moracikus said:

Nas junak se vise uopste ne javlja.

Izgleda da je on jedini kome 2020 savrseno odgovora.

Ne trosi vise 3 sata dnevno po javnom prevozu i tako ima vise energije da pretovara gajbice poslije podne.

Ako ovo potraje mozda i ubode neku jeftinu nekretninu na dobrom mjestu.

Onda mozemo i da zakljucamo ovaj topic.

Batice, ako padne 40% u Melburnu eve me tamo            

Ako padne 40% ja kupujem jos 2 nekretnine :violin:

• Author
3 hours ago, Moracikus said:

Ako padne 40% ja kupujem jos 2 nekretnine :violin:

Boze zdravlja, lepo meni, lepo tebi, So Sabi.

On 6.10.2020. at 9:37, peralozac said:

The Labor party would create an Australian Centre for Disease Control to handle future pandemics if the party wins the next election, Opposition Leader Anthony Albanese has revealed.

Oh yeah :D

acdclogo.jpg?itok=mC8kVnt-

A shot in the dark beats a walk in the park :cool:

Share & Enjoy

E ovo ce da bude sada pravo poredjenje SYD vs MEL.

Juce su se iz niotkuda pojavila 3 slucaja u zapadnom Sydneyu. Pretpostavljam da vec sada postoji 10tak zarazenih koji cirkuliraju gradom.

Pa da vidimo koliko je sistem za pracenje zarazenih bolji u NSW nego u VIC.

16 hours ago, noskich said:

Boze zdravlja, lepo meni, lepo tebi, So Sabi.

Kao pravi Balkanac imas veoma nerealna ocekivanja.

Kako god da obrnes u AU ces placati najmanje 25-35% plate za krov na glavom. Plutokratija tako napravila sistem jbg.

Dobra stvar je da je i minimalna satnica $20 a da su kamate nikad manje.

Za tvoju informaciju. trenutno placam( za 2 nekretnine) manje kamate nego sto sam ikada placao rentu :rolf:

• Author
3 hours ago, Moracikus said:

Kao pravi Balkanac imas veoma nerealna ocekivanja.

Kako god da obrnes u AU ces placati najmanje 25-35% plate za krov na glavom. Plutokratija tako napravila sistem jbg.

Dobra stvar je da je i minimalna satnica $20 a da su kamate nikad manje.

Za tvoju informaciju. trenutno placam( za 2 nekretnine) manje kamate nego sto sam ikada placao rentu :rolf:

Realno je da se cena nekretnine duplira za 4-5 godina, ali je nerealno da padne 40%? Pad je uvek daleko brzi nego rast.

Eto ja u AU 12 godina i kusur placam 0% plate za krov nad glavom.

Pa placas kamate kada si kupio kucu za oko 300k, onda se cena duplirala plus kusur pa ti je sad taj prvi zajam na izdisaju. 

5 minutes ago, noskich said:

Eto ja u AU 12 godina i kusur placam 0% plate za krov nad glavom.

Takve crkvene miseve kao ti ne brojim medju normalan narod.

Ti si definitivno van svih postojecih socijalnih grupa :by:

• Author

Kamo srece da su ovakvi kao ja normalni, da ljudi rade, stede i ulazu, a ne da duvaju u balone koji se upumpavaju pa pucaju od novaca ni iz cega. 

Imas ogroman problem sa homo sapiensom druskane.