Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

noskich jos nije ukapirao da je njegova prava destinacija diznilend. a vreme bi bilo.

Posted

noskich nije ukapirao da je njegova prava destinacija Srbija i članstvo u SNS.

Radno vreme od 8 sati gde 2 sata 'ladiš jaja, 2 nešto radiš i 4 botuješ. Godišnjeg odmora dosta. Skupljaš sigurne glasove i lepiš plakate, i tvoje radno mesto je obezbeđeno. Pošto su izbori i onako namešteni, ne možeš ga izgubiti...plata kaplje, doprinosi. Ako nešto zakaže u zdravstvu, administraciji, tražiš neku vezu preko stranke. Istu vezu tražiš da upadneš u novoizgrađenu državnu stanogradnju sa subvencionisanim kreditom...možeš i sa strane da razviješ neki koruptivni biznis i da dodatno lapaš lovu iz budžeta. Uvek možeš preko biroa u Nemačku da zaradiš za 4 meseca lovu sa kojom ćeš u Srbiji preostalih 8 živeti k'o bog.

noskiche vrati se!

Posted

Posle mozemo da snimimo reportazu o njemu kao Australijancu koji se preselio u Srbiju i prica kako je to obecana zemlja i kako je sve do jaja.

Posted
2 hours ago, hazard said:

Radno vreme od 8 sati gde 2 sata 'ladiš jaja, 2 nešto radiš i 4 botuješ. Godišnjeg odmora dosta.

Zašto li mi se čini da njegov sadašnji (glavni) posao izgleda jako slično?

Posted (edited)
18 hours ago, roksi said:

+ rasista.

auu, @noskich super si ga uzeo za primer. 

Njegov komsija iz Ipswicha. Vjerni glasac ON.:rolf:

I on bi kao i nas junak. Ozi platu, a Viet rashode

Edited by Moracikus
Posted
3 hours ago, Moracikus said:

Ozi platu, a Viet rashode

To bi bilo to

Posted

Bog te mazo, Noskič je u pravu, ja sam u Aušvicu.

20190829001.JPG.0dabbd6426267657d1d2633d92cf8f43.JPG

Posted

Bujodraže, izvini što te dovlačim bez pitanja, ali šteta je da tvoj pozitivni post svene u negativnosti teme o hejtu.

4 hours ago, Bujodrag said:

Ja sam dvojkaš, već generacijama, navodno,

ali bih živeo gde god mi obezbede par ari dvorišta, bazen, stan u prizemlju, klimu i jeftino grejanje i zgodne golišave  komšinice.

Skroman sam, zar ne?

To bi bilo to, da se obezbedi još jedna ista takva kuća/stan za izdavanje i zaključa ova tema.-

Posted

Pa to mi je i plan, manje više. Očekivano je da ću nadživeti matorce. I očekivano je da će mi se zdravstveno stanje pogoršavati (možda i neće ali to je lutrija) 

Pa ću prodati ovaj veliki stan na dobroj lokaciji i kupiti neku garsonjeru a ostatak para lagano krckati i plaćati kućnu pomoć. Drugar ima gajbicu na ćošku neke uličice i Dimitrijale. Bila ruinirana ali je on super sredio. Sad je koristi uglavnom kao studio jer radi kao montažer na RTSu. Ni komšinice mu nisu loše a stan je u prizemlju. Imaju i nekog velikog papagaja pa ga okače sa sve kavezom u dvorište pa se dernja zabavno. 

Već sam spominjao drugaru, kad dodje vreme, rado bih kupio taj njegov stančić. Idealan je za mene, nema mnogo stepenika. I može lako da se napravi rampa ako budem u kolicima.

Posted

dragoljube plutokrato. i bekrijo :hihi:

sent from bubamoto

Posted

I tako, dok Briti odlaze mi pevamo na Evroviziji i pregovaramo o merdžama, bemveima, bifetini, kenguretini...

Buying a Mercedes-Benz or a BMW would be cheaper for Australians if European negotiators get their way under a new trade agreement.

A key demand from the EU in the negotiation of a new free trade agreement will be that Australia ditches both its 5 per cent duty on imported European cars and the luxury car tax that applies to higher-priced vehicles.

'Key demand': EU wants Australia to dump taxes on European cars