Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted
19 hours ago, nera said:

Noskich je plutokrata zarobljen u zivotu obicnog coveka, zato je i tako nesrecan. :lolol:

+1

To. On bi da bleji a para da kaplje kao da je nobles, pa je iznerviran sto ne moze

Posted
5 hours ago, beta kentauri said:

drugi će da troše tvoje pare.

ACMGKPk.gif

:lolol:

Posted
4 hours ago, hazard said:

+1

To. On bi da bleji a para da kaplje kao da je nobles, pa je iznerviran sto ne moze

11:28

Posted

Aj ne kenjajte nego nadjite čoveku grejalicu al da valja.

Posted

Pa vidis da nije do grejalice no do izolacije

Posted

A pa onda da kupi 1 kvalitetno ćebence punjeno guščjim perjem i Bog da ga vidi.

Uostalom, mladom čoveku i treba da bude pomalo hladno i da je pomalo gladan, tako se najbolje telo i mozak čeliče.

Posted
7 hours ago, ObiW said:

A pa onda da kupi 1 kvalitetno ćebence punjeno guščjim perjem i Bog da ga vidi.

Jorgani se pune, a ne cebad. BTW, ja I ovdje imam jedan "Vuteks" Ambasador. Bolje cebe nije nikad napravljeno.

7 hours ago, ObiW said:

Uostalom, mladom čoveku i treba da bude pomalo hladno i da je pomalo gladan, tako se najbolje telo i mozak čeliče.

Da, tako se ovi u Sj. Koreji celice, na saku pirinca dnevno I na +2 C. A noshicu dodje toplo oko srce kad se sjeti vodje I svjetske revolucije na debelom australskom minusu od +18 C.

Posted
37 minutes ago, Peter Fan said:

Jorgani se pune, a ne cebad. BTW, ja I ovdje imam jedan "Vuteks" Ambasador. Bolje cebe nije nikad napravljeno.

Jorgan, bravo. Gde si nasao Vuteks? Nisi ga valjda iz Sarajeva dovukao u Cikago?

Posted
15 minutes ago, ObiW said:

Jorgan, bravo. Gde si nasao Vuteks? Nisi ga valjda iz Sarajeva dovukao u Cikago?

Jok, iz SA samo dovukao glavu na ramenima. Cebe dovukla tasta iz Banata :fantom:

Posted
On 8.8.2019. at 19:11, hazard said:

+1

Jedan sam od 3% najplacenijih u zemlji za svoj rad i ne mogu da priustim pristojan krov nad glavom.

Posted

mozda je ipak doslo vreme da ti otkrijemo jednu malu tajnu, noskichu: nidje nije idealno. to sto trazis nema ni u diznilendu.

Posted
Just now, roksi said:

mozda je ipak doslo vreme da ti otkrijemo jednu malu tajnu, noskichu: nidje nije idealno. to sto trazis nema ni u diznilendu.

Sta ja trazim?

Posted
Just now, noskich said:

Sta ja trazim?

pa taj ideal. da dobijes ekvivalet onoga koliko ulazes. nema toga. moras negde da izgubis. minus is a given.