Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

As rain come spring time :) 

Posted (edited)

you know what, i'll do it! :D ionako mi ih je pun kufer - jer prakticno ni nemam opciju iza koje bih strastveno stala, ono 100procentno. al dok se takvi ne pojave, moracu za zelene.

bas mi je danas postom stigao ballot listic.

edit: nepismena / zaboravljam pravila srpskohrvatskog

Edited by roksi
Posted
1 minute ago, Host said:

Pazi samo da ne nacrtas mali penis - glas ide ONPu.

excellent point!! pripazicu! :D

Posted (edited)

@roksi I nama! Radili smo par onih online testova za koga da glasamo i ubosmo svuda centar centra, par milimetara levo istina što je ok jer smo ionako rešili da kaznimo liberale kada smo videli i pročitali ovo. :puke:

Edited by peralozac
Posted
16 minutes ago, peralozac said:

@roksi I nama! Radili smo par onih online testove za koga da glasamo i ubosmo svuda centar centra, par milimetara levo istina što je ok jer smo ionako rešili da kaznimo liberale kada smo videli i pročitali ovo. :puke:

au, to za skota je bas creepy..

Posted

Jel može neko da prepriča da ne uzimam dane od godišnjeg odmora da bih pročitao ceo članak?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted

Ne znam kako te novine pišu romane jbt. Ja imam ABC app i najčešće lepo istaknu glavne stvari u članku. Za 5 sekundi znaš o čemu se radi.

Inače šta naj-volite od novina? Age, Herald ili Australian?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted

Ja čitam The Age, manje što volim, a više po nekoj navici. U stvari najviše čitam komentare ispod vesti :)Nervira me što mi broje koliko sam članaka pročitao i pokušavaju da nateraju da se pretplatim pa svakih par dana moram da brišem chrome istoriju ili otvaram incognito mod. 

Posted

A da, ja čitam.

Posted
13 hours ago, peralozac said:

Ja čitam The Age, manje što volim, a više po nekoj navici. U stvari najviše čitam komentare ispod vesti :)Nervira me što mi broje koliko sam članaka pročitao i pokušavaju da nateraju da se pretplatim pa svakih par dana moram da brišem chrome istoriju ili otvaram incognito mod. 

Odi u podešavanje i blokiraj kolačiće samo za njihov sajt i završio si posao.

Malopre išao na trčanje i na ulici ka CQ gomila postera i volonteri dele letke za glasanje, pre-poll glasanje u punom jeku, kažu da će 40% ljudi da glasa pre 18. maja. Inače i ja uradio na SMH onaj test i izašlo mi da se najviše slažem sa partijom za koju nisam ni čuo - Science Party Australia, pa tek onda sa Zelenima i laburistima. Kod mene je teško da se išta promeni - laburisti (Tanja Pliberšek) dobijaju na druge preference od Zelenih ili Liberala čak iako ne budu prvi po prvim preferencama, jer Zeleni i Liberali stavljaju jedni druge na poslednje mesto.

SaE

Posted
3 hours ago, Gojko & Stojko said:

Odi u podešavanje i blokiraj kolačiće samo za njihov sajt i završio si posao.

Hvala!

Posted

@noskich Za koga ćeš da glasaš ako nije tajna? Ili ćeš da se isprsiš i učiniš plutokratiju 20 baka bogatijom?

Posted

I don’t believe in compulsory voting, I chose not to vote on this occasion or I don’t have a valid excuse. What should I do?

Voting is compulsory in Australia. Failure to vote at a federal election without a valid and sufficient reason is an offence under section 245 of the Commonwealth Electoral Act 1918. You are required to pay the $20 penalty.