Jump to content

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

Featured Replies

Ja sam za  "shtraya".

• Replies 15.3k
  • Views 960.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Naravno, plutokratija je jedna zaista ozbiljna tema od koje si ti svojim (višegodišnjim) klovnovskim tretmanom ovde napravio veliku forumsku sprdnju. Ne d'o bog da se ti zainteresuješ za neku ispravnu

• da mi je neko rekao da cu se vratiti na forum da branim yoyoa ne da mu ne bih verovao nego.... ali eto, svaki izgovor radi. bar se nadam.   yoyo je 'malo' odlepio u svojoj ljubavi prema zem

• Čekamo ispred pozorištanca da počne predstava, gledamo jedno veliko (zaista veliko) drvo i divimo se kako je ogromantno. Kad ono, svemoćno "dum!" nešto zvekne jedno 6-7 m od nas. Mislio sam da je to n

Posted Images

5 hours ago, Indy said:

Možda je još tačnije "shtraya" (crnogorsko polu š)

U sred srede! Važi i za lasht year / neksht year. To često čujem na poslu (kada nam menadžment objašnjava kako je prošla godina ustvari bila uspešna ili obećava kule i gradove u sledećoj) i svaki put mi izmami osmeh.

jel spavate vi nekad?

Slabo.

6 sati spavanja i 18 foruma. Prava mera.

10 hours ago, Tpojka said:

Abbreviation of ACDC. :lolol:

+kada je skracenica duza od naziva:))

10 hours ago, Indy said:

Pero, straya nije skraćenica:sleep: To je kompletna reč "Australia" kako je izgovaraju narodski orijentisani Australijanci.:happy: PS. Možda je još tačnije "shtraya" (crnogorsko polu š)

:lolol: perfektan opis! nikada mi to ne bi palo na pamet a bas je takvo š:D 

11 hours ago, peralozac said:

...a evo i ostalih skraćenica. Avanavo :D 

Totes!

Nekoliko sa posla: doco (document), linie (lineworker tj. banderaš), trannie (transformer).

Trannie je isto tranzistor (za nas što smo u slabe struje). A takođe i još nešto...

Pravda za arvo!!

A NBA ekipa (i LBJ i razni drugi) - striktno niko ne govori "ask" nego svi govore "aks" - as in "you aks me"...

The Wire je puna "aks"-ova...

37 minutes ago, iDemo said:

Pravda za arvo!!

'ave an avo this arvo!

eh, kad se setim prvog susreta sa ozi izgovorom i tog lomljenja ušiju :laugh:

Vrtim 10 stranica unazad, samo AUS. Jel' donešen konsenzus da je Ozilend novi Šangrila (jab' živeo na Tasmaniji)? Hoćetel' menjati naslov teme?