peralozac Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 5 hours ago, Indy said: Možda je još tačnije "shtraya" (crnogorsko polu š) U sred srede! Važi i za lasht year / neksht year. To često čujem na poslu (kada nam menadžment objašnjava kako je prošla godina ustvari bila uspešna ili obećava kule i gradove u sledećoj) i svaki put mi izmami osmeh.
roksi Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 10 hours ago, Tpojka said: Abbreviation of ACDC. +kada je skracenica duza od naziva:)) 10 hours ago, Indy said: Pero, straya nije skraćenica To je kompletna reč "Australia" kako je izgovaraju narodski orijentisani Australijanci. PS. Možda je još tačnije "shtraya" (crnogorsko polu š) perfektan opis! nikada mi to ne bi palo na pamet a bas je takvo š!
Indy Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 11 hours ago, peralozac said: ...a evo i ostalih skraćenica. Avanavo Totes!
peralozac Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Nekoliko sa posla: doco (document), linie (lineworker tj. banderaš), trannie (transformer).
Indy Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Trannie je isto tranzistor (za nas što smo u slabe struje). A takođe i još nešto...
iDemo Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 A NBA ekipa (i LBJ i razni drugi) - striktno niko ne govori "ask" nego svi govore "aks" - as in "you aks me"...
peralozac Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 37 minutes ago, iDemo said: Pravda za arvo!! 'ave an avo this arvo!
beta Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 eh, kad se setim prvog susreta sa ozi izgovorom i tog lomljenja ušiju
zorglub Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Vrtim 10 stranica unazad, samo AUS. Jel' donešen konsenzus da je Ozilend novi Šangrila (jab' živeo na Tasmaniji)? Hoćetel' menjati naslov teme?
Recommended Posts