iDemo Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 :D Meni su odavno prestale da izlaze 'Russian ladies' - samo 'Machine learning' i 'Matlab'... Gospodin covek...
noskich Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 Meni su odavno prestale da izlaze 'Russian ladies' - samo 'Machine learning' i 'Matlab'... Gospodin covek... Sta ti izlazi zavisi od toga sta gledas. Nisu ove Thai women tu slucajno, nesto si ti tu cackao.
iDemo Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Sta ti izlazi zavisi od toga sta gledas. Nisu ove Thai women tu slucajno, nesto si ti tu cackao. ja bar znam sta valja: matlab i beautiful thai women. tebi izlaze ruskinjice a ovamo glumish budistu... Pa stvaaarno...
noskich Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 ja bar znam sta valja: matlab i beautiful thai women. tebi izlaze ruskinjice a ovamo glumish budistu... Pa stvaaarno... Otkud ti to? Vidis na slici koju sam postavio sa LinkedIn-a da pokusavaju da mi uvale neke kisobrane. Nista vise.
iDemo Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Otkud ti to? Vidis na slici koju sam postavio sa LinkedIn-a da pokusavaju da mi uvale neke kisobrane. Nista vise. pogledaj malo bolje
noskich Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 pogledaj malo bolje Moja je samo slika u sredini. Reklame koje izlaze sa strane zavise od onoga ko gleda. Znaci pored Thai women ti izlaze i ruske mlade.
dragance Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Kontaktometrija. I čemu ti služi 10k+ ako ih samo stalkuješ i dodaješ koga stigneš? Quality over quantity.
noskich Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 Kontaktometrija. I čemu ti služi 10k+ ako ih samo stalkuješ i dodaješ koga stigneš? Quality over quantity. Ne dodajem ja, dodaju mene. Svaki dan me ceka pun inbox. Drug Marks je lepo rekao kvantitet radja kvalitet.
dragance Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Da. Dodaju te vendori, oni koji bi da ti uvale nešto, kolege i razni Indijci i Kinezi koji nemaju veze sa tobom ili šta radi firma. Bolji pokazatelj ti je SSI u Sales Navigatoru kakav si na LinkedInu jer bez toga te niko ozbiljan neće ni potražiti.
Yoyogi Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Moje sećanje je iz 2011. Fakultet političkih nauka, smer novinarstvo, to ti meni reče da si završio. Ima traga ovde negde na sajtu. Priznaje ti se da si pismen, na srpskom jeziku. Volonter sa priučenim znanjem MS Excel kome su davali da tabulira besmislene podatke sa još besmislenijih aktivnosti proglašenim za "projekte". Ajde, možda je iskarikirano ali je tačno da si rekao da si bio student-volonter na projektu na faksu (što svako iole informisan ima da nazove baš onako kako sam ja rekao u prethodnoj rečenici). I za to se plaća 120K u Oz i to se zove "professional"? Možda je tih 120K u krvnim zrncima ili pričaš o parama? Ako je 120K došlo do tebe za takve kvalifikacije, ti bi trebao da igraš po ulicama i da slaviš zemlju gde je to moguće.
noskich Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 Moje sećanje je iz 2011. Fakultet političkih nauka, smer novinarstvo, to ti meni reče da si završio. Ima traga ovde negde na sajtu. Priznaje ti se da si pismen, na srpskom jeziku. Volonter sa priučenim znanjem MS Excel kome su davali da tabulira besmislene podatke sa još besmislenijih aktivnosti proglašenim za "projekte". Ajde, možda je iskarikirano ali je tačno da si rekao da si bio student-volonter na projektu na faksu (što svako iole informisan ima da nazove baš onako kako sam ja rekao u prethodnoj rečenici). I za to se plaća 120K u Oz i to se zove "professional"? Možda je tih 120K u krvnim zrncima ili pričaš o parama? Ako je 120K došlo do tebe za takve kvalifikacije, ti bi trebao da igraš po ulicama i da slaviš zemlju gde je to moguće. To je bilo 2008-2009, znaci pre 8-9 godina. Zavrsio jesam novinarstvo, a pored novinarstva BSc Information Systems Management i MCom Hon Business information systems.
Yoyogi Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Evo malo real estate. Bangkok, Thailand, moj stan na moje ime. Koštao je 80,000 australijskih dolara 2008. (2.2 miliona THB je tada bilo), nov, bili smo među prvima da se uselimo u zgradu. Prespavali 1 noć i svi otišli u Japan narednog jutra. Stoji namešten i prazan, pod plahtama, ne izdajemo. Idemo po 2 meseca godišnje. Pogled sa jedne terase. Sa druge terase Procedura odlaska na bazen je vrlo jednostavna: 1. Odenemo se u kupaci kostim i pozovemo lift 2. Odaberemo gde da u vodu uskočimo, ona topla, 31C: 3. Profitiramo Izgleda kao resort, kao hotelski. Samo dobri hoteli imaju bazene te velicine a ovo je nas dom Košta nas 1 dolar dnevno da se zgrada i kompleks održavaju. 1 buck. 1 fcukin buck!
Yoyogi Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 To je bilo 2008-2009, znaci pre 8-9 godina. Zavrsio jesam novinarstvo, a pored novinarstva BSc Information Systems Management i MCom Hon Business information systems. To te kvalifikuje za 50-60K. Budi srećan da si se nekome uvalio za pare koje si rekao.
Recommended Posts