Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

Balada o ...sacco9yy.jpgEnnio Morricone uz pomoć Joan Beaz

• Replies 3.3k
  • Views 216.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 40 godina od subterranean jungle, na letnjoj rasprodaji i još prelelepan ljubičasti vinil i eto izgovora da gi dodam kolekciji... inače kad god naručujem od mascom šupaka koristim se šupačkom met

• vladavsnarod
    vladavsnarod

Ja sam napravio ciniju od ploce Olivera Mandica.   

• wayfaring stranger
    wayfaring stranger

Odslusao prvu stranu Messera. Ne ide. Cele nedelje po glavi svira Disciplina. Idemo redom, pa dokle se stigne.

Posted Images

Rase, gde stanujes, kad radis, imas li kera?¿

rase, nemoj da mu kažeš, jebaće ti kera. ružno :fantom:

to samo ako ne prizna gde krije raritete -_-

ne radimnemam kerararitete pakujem u rar@lancia: zar nisi odustao od gramofona?@assuck: fala na upozorenju

@lancia: zar nisi odustao od gramofona?
ma jesam, samo ti hvalim m. ukus.
w2h7xl.jpg
w2h7xl.jpg
uh, odlična ploča, a nešto se mislim i da je dobranu cenu dostigla, a?
uh, odlična ploča, a nešto se mislim i da je dobranu cenu dostigla, a?
Nem' pojma za cenu, kupio sam nakon izlaska. Nakon preslusavanja turio u celofan. Samo znam da Morlocks i Suicide Kings nisu ni do chukljeva Humpersima. No bolje da nisam prodao Morlocks i Suicide Kings. Sada bi svakako dobio bolju cenu. Isto vazi i za Skol.

eto, čak i u vreme m.t. moglo se s poreznicima lepo popričati51AeCeu-UEL._SL500_AA240_.jpg

za doručak51dPdWVdwsL._SL500_AA240_.jpg

Nem' pojma za cenu, kupio sam nakon izlaska. Nakon preslusavanja turio u celofan. Samo znam da Morlocks i Suicide Kings nisu ni do chukljeva Humpersima. No bolje da nisam prodao Morlocks i Suicide Kings. Sada bi svakako dobio bolju cenu. Isto vazi i za Skol.
sumnjam da se nesto previse ceni taj vinil... mozda pre nekoliko godina, jbmliga. Imam i to i Suicide KIngs :)
morlocks sam prodao pre neku godinu. ako me pamćenje služi - 15 jevra.inače, čudan bend ti morloci. emerge i submerged alive vrhunske ploče, ostalo smeće. da, humpers su kraljevi.
sumnjam da se nesto previse ceni taj vinil... mozda pre nekoliko godina, jbmliga. Imam i to i Suicide KIngs :)
U inostranstvu tesko. Cini mi se na osnovu ovdasnjih cena da se bolje moze prodati na prostorima ex-Yu nego preko. U svakom slucaju nije na prodaju cool.gif
28hmrmu.jpgUjutro za dobar dan, uvece za dobar san :)