Ras Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 ne radimnemam kerararitete pakujem u rar@lancia: zar nisi odustao od gramofona?@assuck: fala na upozorenju
Lancia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 @lancia: zar nisi odustao od gramofona?ma jesam, samo ti hvalim m. ukus.
bad music for bad people Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 uh, odlična ploča, a nešto se mislim i da je dobranu cenu dostigla, a?
wayfaring stranger Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 uh, odlična ploča, a nešto se mislim i da je dobranu cenu dostigla, a?Nem' pojma za cenu, kupio sam nakon izlaska. Nakon preslusavanja turio u celofan. Samo znam da Morlocks i Suicide Kings nisu ni do chukljeva Humpersima. No bolje da nisam prodao Morlocks i Suicide Kings. Sada bi svakako dobio bolju cenu. Isto vazi i za Skol.
Ras Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 eto, čak i u vreme m.t. moglo se s poreznicima lepo popričati
Nikola Kiric Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Nem' pojma za cenu, kupio sam nakon izlaska. Nakon preslusavanja turio u celofan. Samo znam da Morlocks i Suicide Kings nisu ni do chukljeva Humpersima. No bolje da nisam prodao Morlocks i Suicide Kings. Sada bi svakako dobio bolju cenu. Isto vazi i za Skol.sumnjam da se nesto previse ceni taj vinil... mozda pre nekoliko godina, jbmliga. Imam i to i Suicide KIngs :)
bad music for bad people Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Nem' pojma za cenu, kupio sam nakon izlaska. Nakon preslusavanja turio u celofan. Samo znam da Morlocks i Suicide Kings nisu ni do chukljeva Humpersima. No bolje da nisam prodao Morlocks i Suicide Kings. Sada bi svakako dobio bolju cenu. Isto vazi i za Skol.morlocks sam prodao pre neku godinu. ako me pamćenje služi - 15 jevra.inače, čudan bend ti morloci. emerge i submerged alive vrhunske ploče, ostalo smeće. da, humpers su kraljevi.
wayfaring stranger Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 sumnjam da se nesto previse ceni taj vinil... mozda pre nekoliko godina, jbmliga. Imam i to i Suicide KIngs :)U inostranstvu tesko. Cini mi se na osnovu ovdasnjih cena da se bolje moze prodati na prostorima ex-Yu nego preko. U svakom slucaju nije na prodaju
wayfaring stranger Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ujutro za dobar dan, uvece za dobar san :)
Recommended Posts