August 17, 201113 yr ne radimnemam kerararitete pakujem u rar@lancia: zar nisi odustao od gramofona?@assuck: fala na upozorenju
August 18, 201113 yr uh, odlična ploča, a nešto se mislim i da je dobranu cenu dostigla, a?Nem' pojma za cenu, kupio sam nakon izlaska. Nakon preslusavanja turio u celofan. Samo znam da Morlocks i Suicide Kings nisu ni do chukljeva Humpersima. No bolje da nisam prodao Morlocks i Suicide Kings. Sada bi svakako dobio bolju cenu. Isto vazi i za Skol.
August 19, 201113 yr Nem' pojma za cenu, kupio sam nakon izlaska. Nakon preslusavanja turio u celofan. Samo znam da Morlocks i Suicide Kings nisu ni do chukljeva Humpersima. No bolje da nisam prodao Morlocks i Suicide Kings. Sada bi svakako dobio bolju cenu. Isto vazi i za Skol.sumnjam da se nesto previse ceni taj vinil... mozda pre nekoliko godina, jbmliga. Imam i to i Suicide KIngs :)
August 19, 201113 yr Nem' pojma za cenu, kupio sam nakon izlaska. Nakon preslusavanja turio u celofan. Samo znam da Morlocks i Suicide Kings nisu ni do chukljeva Humpersima. No bolje da nisam prodao Morlocks i Suicide Kings. Sada bi svakako dobio bolju cenu. Isto vazi i za Skol.morlocks sam prodao pre neku godinu. ako me pamćenje služi - 15 jevra.inače, čudan bend ti morloci. emerge i submerged alive vrhunske ploče, ostalo smeće. da, humpers su kraljevi.
August 19, 201113 yr sumnjam da se nesto previse ceni taj vinil... mozda pre nekoliko godina, jbmliga. Imam i to i Suicide KIngs :)U inostranstvu tesko. Cini mi se na osnovu ovdasnjih cena da se bolje moze prodati na prostorima ex-Yu nego preko. U svakom slucaju nije na prodaju