Jump to content

Android

Featured Replies

Je l` imao neko iskustva sa rootovanje Wildfire-a S koji je S-onJurim se po svakakvim forumima, nasao sam sve i svasta, ali nista sto se tice prebacivanja iz S-on u S-offZapravo, moze.. pomocu neke stvarcice zvane xtc clip koja izgleda kosta oko 80$ koje ja nemam :)Ima li drugog nacina?

Možda uz neku dodatnu aplikaciju, fabrički podešeno nemere. Ide do silent i tu ostaje.
Kako je podesena vibracija? Always on ili...?

dopao mi je saka SGS2 na nekoliko nedelja/meseci (nisam jos siguran kolko dugo :) )vidim da za razliku od mog pouzdanog droida2 nema widget za google kalendar (naj uber esencijalnija stvar na smartfonu)imate nesto da preporucite od app.ova koji to nude?

Je l` imao neko iskustva sa rootovanje Wildfire-a S koji je S-onJurim se po svakakvim forumima, nasao sam sve i svasta, ali nista sto se tice prebacivanja iz S-on u S-offZapravo, moze.. pomocu neke stvarcice zvane xtc clip koja izgleda kosta oko 80$ koje ja nemam :)Ima li drugog nacina?
Ja sam koristio neki "revolutionary" za taj S-on.Pronasao sam je na xda-develepores forumudoduše to sam koristio na htc desire ne na wildfire-u
Ja sam koristio neki "revolutionary" za taj S-on.Pronasao sam je na xda-develepores forumudoduše to sam koristio na htc desire ne na wildfire-u
Evo sad gledam taj program. Ali izgleda da je za 1.01.0001 HBOOT verzije. Koja je tvoja? Ja sam na onoj 1.08.0000 :( Frka je velika, ponestaje mi interne memorije. Pomagajte :(Sad cu proci po gradu, da vidim radi li neki servis to prebacivanje S-on u S-off

Juce sam se nakon sto mi je posle 3,5 godine otkazao omiljeni Blackberry Bold, odlucio prikloniti Android carstvu i pazario Google Nexus Galaxy. Prvi utsci su sasvim ok, najvise me brine sto cu u narednom periodu morati uloziti dosta vremena na upoznavanje sa platformom. Steta sto se ne dobije neki bolji prirucnik uz spravicu ili sto nema barem intergrisan help system. Ovako i za najprostije stvari tipa copy/paste moram guglati...

Edited by bags

Danas sam krenuo ortaku da šaljem poruku, i naišao na trip.Iako je menjao broj (063/064), njegov stari broj (uredno promenjen ranije) je i dalje negde sačuvan u memoriji i izlazi kao prvi izbor kad kucam njegovo ime :unsure:Tražio sam po imeniku, tražio u porukama i nikako ne kapiram što koji q izlazi taj stari broj?Pokušao sam da nađem podešavanje za SIM memoriju brojeva, međutim bez uspeha.

Postavljeni broj je na "default number"?

Danas sam krenuo ortaku da šaljem poruku, i naišao na trip.Iako je menjao broj (063/064), njegov stari broj (uredno promenjen ranije) je i dalje negde sačuvan u memoriji i izlazi kao prvi izbor kad kucam njegovo ime :unsure:Tražio sam po imeniku, tražio u porukama i nikako ne kapiram što koji q izlazi taj stari broj?Pokušao sam da nađem podešavanje za SIM memoriju brojeva, međutim bez uspeha.
Možda je taj broj snimljen u google kontakte? Pogledaj tamo.

EotB : ne, ne koristim default, i stari broj je zamenjen novim.CopKilla: pogledah, nemam ga u Gmail kontaktima.Doduše, mislio sam da je android broj sa njegovog FB profila, ali, on nije ostavio broj moba na FB. :huh:

EotB : ne, ne koristim default, i stari broj je zamenjen novim.CopKilla: pogledah, nemam ga u Gmail kontaktima.Doduše, mislio sam da je android broj sa njegovog FB profila, ali, on nije ostavio broj moba na FB. :huh:
Skype?

Hmm, ne koristim skype, ali, možda je on ostavio svoj broj na Gmailu, pa se nekako povezao...Ili postoji neki temp storage kod androida... Moraću ovo da isčačkam na googlu...

Stalno mi se u pozadini pale aplikacije koje ne koristim tipa News, Stock, Gmail, Youtube, itd i kada ih ugasim preko Advance Task Killer-a bukvalno se za pola sata opet vrate. Ima li neki nacin da ih drzim ugasene sve dok ih sam ne startujem?

Koliko sam ja razumeo, dok se ne root-uje, ne.

Iskljucise mi S-ON i rootovase mi Wildfire S :)Pobrisao sam neke sistemske aplikacije, itd, a malopre mi je stiglo obavestenje, da je izasao nov software za ovo moje cudo, pa se pitam, smem li da ga downloadujem i da koristim te oficijalne update-ove sada kada je rootovan, ili trebam iste da nalazim po netu?Da mi se ne zezne nesto u sistemu, ili sta ja znam (ne razumem se bas preterano)