March 2Mar 2 Just now, bags said:@VapadMislis na ovu?Da, samo što ja nemam ovaj helper na sredini, i jezike desno, sve sam isključio ali samu traku ne mogu... pogledaj koliko to mesta zauzima. Jesus christ, ne može ekran biti toliko veliki koliko neko može da zauzme prostora nizašta
March 2Mar 2 Ako imas Samsung ima navigation type u podesavanjima i tamo se moze iskljuciti. Meni je prakticno jer cesto kliknem da zatvorim tastaturu.
March 2Mar 2 1 hour ago, bags said:Ako imas Samsung ima navigation type u podesavanjima i tamo se moze iskljuciti.Meni je prakticno jer cesto kliknem da zatvorim tastaturu.Xiaomi nažalost, pokušao sam sa gestures only ali ostaje.Hm, ja gasim tastaturu tako što kliknem na neko drugo mesto van polja za unos.
March 12Mar 12 Postoji mala nada da ce google barem odgoditi ovu odluku za jos jednu godinu. Takodje trebalo bi da ostane mogucnost instaliranja preko adb i povezivanja na kompjuter. Poslednja opcija ce biti prelazak na GrapheneOS. Samo tad je se ulazi u igru macke i misa, jer dosta aplikacija nece raditi. Ja sam skoro proverio sa svojom bankom i na srecu imaju fizicki generator za tanove.
March 20Mar 20 Na kraju ako bude ovako i nije toliko strasno (osim kod setovanja novog telefona sto se ceka 24h):9to5GoogleThis is Android's new 'advanced flow' for sideloading app...Later this year, Google is introducing new developer verification. For power users, Android will offer an option to disable verification...