Jump to content
IGNORED

Android

Grunf

Recommended Posts

Posted

Samo da prilozim koliki su govnari proizvodjaci Android telefona:

128GB NAND Flash Chip: Around $10–$15

256GB NAND Flash Chip: Around $15–$25

512GB NAND Flash Chip: Around $25–$35

Posted

Kakvi black friday dealovi kod Samsunga i Google. 

Chelsea Peretti No GIF by Brooklyn Nine-Nine

Posted

Koji bi problem bio da se aparat konektuje bez problema na blutut recimo telefona od pre 4 godine (kinez, huawei) a neće na aparat star godinu (kinez, xiaomi) - čak i proizvođač dotičnog uređaja navodi da telofon nije podržavan. Jedino što mi pada na pamet je da stariji telefoni rade na 1.2 generaciji blututa, novi na 1.5. To može da se vrati u development opcijama ali koliko je uopšte pametno ea čačkam.

• 2 months later...
Posted

Kiwi Browser is officially discontinued

Important note: Kiwi Browser is now archived. It will no longer be maintained after January 2025. The extensions code for Kiwi Browser has now been integrated into Microsoft Edge Canary

Prilično sam očajan nakon jedno pet godina fluidnog mobilnog interneta bistrog dizajna bez reklama, popapova i suvišnih ukrasa na važnim sajtovima.

Umorio se čovjek koji je stajao iza projekta, ako je na kraju unovčio - debelo je zaslužio.

Testirao sam alternative: Firefox, Brave, Vivaldi, neke neoficijelne brauzere i sve je uglavnom :wacko:

Zadržao sam Iceraven, prečišćenu varijantu Firefoxa, pokušavam da se naviknem..

• 2 weeks later...
Posted

@autsajder

Kiwi je osim povremenog kasnjenja sa mergovanjem na aktivnu verziju chrome bio fantastican browser.  Najbolji kombo ekstenzija + performansi na Androidu.

Nazalost bilo je pitanja vremena kad se ce ugasiti. Vec nekoliko godina su updatei bili sve redji.

Iceraven je ogroman security rizik a na sve to ne donosi skoro nikakve prednosti u odnosu na redovni Firefox.

Ja koristim Firefox Beta vec 2 godine i nemam nekih vecih zamerki. Sync radi fantasticno, vecinu stvari mogu namestiti kako meni odgovara. Kiwi je imao defitivno vise fluidnosti ali to mi iskreno nije toliko presudno kao UBlock Origin i nekoliko drugih addonova.