Engineer Posted October 23 Posted October 23 Realno Samsung. Đubre neopevano, al najbolji odnos cena/kvalitet (plus podrška).
Mil@n Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, Engineer said: Realno Samsung. Đubre neopevano, al najbolji odnos cena/kvalitet (plus podrška). Samsung najbolji odnos cena kvalitet? Pa oni su poznati po tome što deru. Doduše, i po najkompletnijim uređajima ali odnos cena kvalite nije baš nešto gde briljiraju jer su im cene uglavnom jake. 1
red star forever Posted October 23 Posted October 23 Meni Pixel 4a sasvim dobro radi posao, upravo počinjem potragu za novim Pixel-om. Problem mi je što teško sebi opravdavam cijenu ovog 9 Pro, ali kada pogledam osmice njima opet nisu cijene dovoljno pale da bih tu kupovinu opravdao. Samsung sam imao davno, prije Motorola, i mnogo me nervirao bloat na tom telefonu i tada sam rekao da hoću da se držim "čistog" Androida koliko god je to moguće. I svi kažu da su se mnogi popravili, ali ne mogu da im se vratim.
Mil@n Posted October 23 Posted October 23 2 minutes ago, red star forever said: Meni Pixel 4a sasvim dobro radi posao, upravo počinjem potragu za novim Pixel-om. Problem mi je što teško sebi opravdavam cijenu ovog 9 Pro, ali kada pogledam osmice njima opet nisu cijene dovoljno pale da bih tu kupovinu opravdao. 7 pro sjajno radi, imam ga već godinu dana. 1
Velocipede Posted October 23 Posted October 23 Koristim paralelno Samsung sa OneUI (privatni) i Xiaomi sa HyperOs(službeni). Ne može da porede ta dva OS-a, Sasmung je baš u svemu bolji. Ne bih nikada kupio Xioami telefon, bez obzira na hardware koji poseduje. 1
Engineer Posted October 23 Posted October 23 1 hour ago, Mil@n said: Samsung najbolji odnos cena kvalitet? Pa oni su poznati po tome što deru. Doduše, i po najkompletnijim uređajima ali odnos cena kvalite nije baš nešto gde briljiraju jer su im cene uglavnom jake. Pogledaj A15 i A35, telefoni za 150-250€, imaju 4 godine ažuriranja, solidan SoC, slot za sd kartu, jeftiniji ima 3,5mm jack, skuplji GG victus, šta čoveku više treba? I dalje iznad A55 je odličan za svoju cenu. Ne znam kako je sa telefonima od €800+ , ne znam ni čemu služe. Ali i tu Samsung sa Dexom nudi više od većine drugih 1 1
Velocipede Posted October 23 Posted October 23 A16 će imati 6 godina ažuriranja, uključujući nove verzije Androida
bags Posted October 31 Posted October 31 Kamera je ogromna razlika izmedju recimo mid range(600 -800 eur) i ovih preko 1000 eura. 1. Kvalitet slika po noci i losem osvetljenju 2. Kvalitet slika u pokretu (recimo deca ili kada ljudi plesu ili sport) 3. Obrada portreta ( nijansa koze, post processing) Ako slikas par slika prvo jednim S24 ili Pixel Pro modelom i onda sa oneplusom ili a55 ogromna vecina ljudi ce nepogresivo na slikama odrediti koja je slikana sa kojim telefonom. Meni stigao danas security patch za oktobar. To je produzilo telefon za bar jos 3 meseca. Prica se da ce biti opasna ponuda za Pixel telefone na black friday. 1
Shan Jan Posted November 1 Posted November 1 Ja sam svojevremeno kupio rahmeti Honor 10 bas zbog kamere ali ne znam sa ovim novima kolika je zaista razlika izmedju ovih jeftinih, mid range i skupih, bar za nas koje slikamo da se samo povremeno hvalimo na insta?
Filozof manijak Posted November 1 Posted November 1 Koliko ste puta pregledavali fotografije usnimljene telefonom, realno?
Shan Jan Posted November 1 Posted November 1 Fotografije meni lepo sluze da budu vizualni podsetnik gde si bio i sta si radio. Limitiram svako putovanje ne 10-20 komada, inace ih nikad ne bih pogledao.
Filozof manijak Posted November 1 Posted November 1 (edited) Sem hot fotki i nudes, nikad više ni ne gledam šta sam drugo uslikao Edited November 1 by Filozof manijak
Engineer Posted November 1 Posted November 1 Paradoksalno je da nam prodaju telefone od 1000€ jer imaju odličnu kameru, a istovremeno i AI fotošop i klonove koji sa 2 klika pretvaraju loše fotografije u odlične, za samo 9,99€ mesečno. 2 1
kipo Posted November 1 Posted November 1 Ja evo par dana sa ovim Samsung A15 od 180€ sto si preporucivao, ne znam sta bi mi jos trebalo 1
copkillah Posted November 1 Posted November 1 3 hours ago, Engineer said: Paradoksalno je da nam prodaju telefone od 1000€ jer imaju odličnu kameru, a istovremeno i AI fotošop i klonove koji sa 2 klika pretvaraju loše fotografije u odlične, za samo 9,99€ mesečno. Na trenutak sam pomislio da si ozbiljan I kamo lepe sreće da je "samo" 1000e...
Recommended Posts